hgokberk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Millet benim bi orc warrior'um var 80. Item konusunda Superior achiv i var fakat itemlar karman çorman. heroic ve naxx karışımı (ben onu bırakırken naxxta kalmıştı guild.) Hatta armory link'i : Métaphor http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Mazrigos&cn=M%C3%A9taphor Şimdiik. Gelelim asıl konuya uzatmadan.. Ben bu warrior u bıraktıktan sonra sırasıyla druid, paladin, hunter, priest açtım ve bunlara heirloom aldım emblemlerle ve shardlarla. Yani cloth, mail, plate heirloomlarım var.. Daha sonra benim için asıl uygun classın warri olduğunu farkedip (çok geç kalmış olma duygusu burda start veriyor..) tekrar dönmek istedim. Fakat hem nerden tekrar kasmaya başlayacağımı bilememekten ve yeterli meslek kasamadığımdan "ulan neden tauren warri açmıyorum, heirloomda var, deli gibi kasarım falan fişman" dedim kendi kendime. Sadece dps oynuyorum. Yani pvp yapmam pve ve dps (fury). Tauren 53 oldu.. Şimdi farkediyorum ki şunu 53 yapana kadar emblem kasmış olsam şimdiye 232 5 li seti dizmiştim orc'uma. Şimdi diyorum ki. Tauren de meslekler 300 e vurmuş. Baştan mantıklı şekilde lvl&item&meslek kasma şansım var.. Orc'ta ne meslek doğru düzgün ne item doğru düzgün. Ama 80. Napmalıyım yahu ? Tauren e devam mı ediyim ? Yoksa Orc'uma mı döniyim bilemedim ? Kısaca : Orc mu yakışıklı Tauren mi ? D.N : Fury, fury, fury. Kalın sağlıcakla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi 80 warriorun var ve bidaha mı warrior kasıyosun ya kafayı yemissin sen =D bence troll warrior kas bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 orc ezer yakışıklığı boşver bloodfury açıp dalacan agız burun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tauren retard + looser, orc fury dps için en iyi raciela sahip, hali hazırda 80 lvl... Sorduğun da soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dalga geçmeyin yahu !! :D Kafa karışıklığı + Karar verememe şeysi çok var bende.. Hep bundan oluyo böyle şeyler. ORC warri ftw mi diyoruz yani ? Ben orc milliyetçisiydim yahu ? Noldu bana böyle.. Save mee king kong save mee :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Şimdi napmalıyım ben bu orc'cuğuma? Nerden neye başlamalıyım ? Guild yok btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bu kadar basit sorular sormanin 2 nedeni olabilir : 1- Gereksiz tembelsin armut pis agzima dus olsun beynimi kullanmayayim milletin soylediklerini harfiyen yapayim tribi. 2- Ingilizcen 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 undead aç yanlız hissediyorm :-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Darqainu said: Bu kadar basit sorular sormanin 2 nedeni olabilir : 1- Gereksiz tembelsin armut pis agzima dus olsun beynimi kullanmayayim milletin soylediklerini harfiyen yapayim tribi. 2- Ingilizcen 0 3- €20.00 race change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Darqainu said: Bu kadar basit sorular sormanin 2 nedeni olabilir : 1- Gereksiz tembelsin armut pis agzima dus olsun beynimi kullanmayayim milletin soylediklerini harfiyen yapayim tribi. 2- Ingilizcen 0 sadece fikir almak istemiştim yahu bu kadar üstüme gelmenizin sebebini anlamadım :| ayrıca ingilizcem de fena değildir benim hazırlık atlamış adamım ben. yapmayın etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Revell said: Darqainu said: Bu kadar basit sorular sormanin 2 nedeni olabilir : 1- Gereksiz tembelsin armut pis agzima dus olsun beynimi kullanmayayim milletin soylediklerini harfiyen yapayim tribi. 2- Ingilizcen 0 3- €20.00 race change. Haci 80 orc`u varsa artik ogrenmisti etrafi ne race change`i ? Neyse. Elitistjerks`ten class mekanigin hakkinda bilgi alir sonra da kovalayacagin lootlarin listesini vs cikarmak icin de wow-loot.com`a girersin madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Saatler boyunca hangisinin sırtına bakmak daha keyifliyse o dfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Horde'de Orc, Ally'da Dwarf abi. Üstlerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Darqainu said: Revell said: Darqainu said: Bu kadar basit sorular sormanin 2 nedeni olabilir : 1- Gereksiz tembelsin armut pis agzima dus olsun beynimi kullanmayayim milletin soylediklerini harfiyen yapayim tribi. 2- Ingilizcen 0 3- €20.00 race change. Haci 80 orc`u varsa artik ogrenmisti etrafi ne race change`i ? Neyse. Elitistjerks`ten class mekanigin hakkinda bilgi alir sonra da kovalayacagin lootlarin listesini vs cikarmak icin de wow-loot.com`a girersin madem. nası teşekkür etsem bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 J'eon said: Saatler boyunca hangisinin sırtına bakmak daha keyifliyse o dfhdh Budur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tauren warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 uzerine emblemle t9 dizmek en fazla 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 olm saykomusun lan, 80 warrior varken bir tane daha warrior acmak??! helal ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tauren daha sempatik ancak animasyonları o kadar ağır geliyoki insanı yoruyo o monotonluk bence. orc warrior çok çılgın yeah baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar