syh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2001 Şimdi hayal edin, Siz yüzyıllarca acı çeken bir halkın . Bilmem kaç yıl sonra kurmuş olduğu Ordunun başında olan bir Generalsiniz. Emrinizde, yüzbinlerce asker var.[Biraz abartı ama, Hayal rulz.. ;-) ] Düşmanın başkentine kadar ilerlemeyi başardınız. Kale üstünde bulunduğunuz tepeden görünüyor. KALE: Genel yapısı itibari ile, bir tepeciğe kurulmuş, geniş surları olan bir yapıt. Sırtı (atıyorum) Raxmor dağına dayanmış olduğu için, düzlüklere küçük bir alan bırakıyor.Eğer savaş olucaksa yalnızca bu cepheden olucakmışcasına, hazırlıklar yapılmış. Etrafda görebildiğiniz bir sürü balista mancınık desteği var. Ertesi gün , barış elçileri sizinle görüşmek için Sizin çadrınıza doğru geliyor. Ne yazık ki gelemeden askerkeriniz tarafından linç ediliyor. Artık çözüm kaçınılmaz. Savaş ! Coğrafya Şehir, istilaya kolay meydan vermemek için, bir tepeciğe yapılmış. Olası bir mancınık/balista saldırılarına karşı menzil daraltmak için oldukça yüksekte surlar. Ordunuzun durduğu bölge ise, gene bir tepecik üstünde. Yaz daha kendini yeni yeni gösteriyor. Hava gitgide ısınacak. İstihbarat İstihbarat uzmanlarınız size, kalenin 2 çemberden oluştuğunu söyledi. İlk Çember, komutan aileleri, soylular tüccarlar ve birkaç erzak deposu barındırıyor. 2 inci daier ise genelde halka ayrılmış bir durumda. her şehirden gelen ticaret kervanları vesayire burada bulunuyor. Ajanlarınıza göre , başkentde şavaş önlemleri çok önceden alınmış. en az 1-1,5 ay yetecek kadar erzak stoklanmış. Şehrin Su kaynağı dağdan akan bir kaynak suyu ile sağlanıyor. İstihbaratın Raporuna göre, içerde yaklaşık 3 çeşit ordu flaması görülmüş. Bu da yaklaşık sizin ordu sayınızın yarısı ediyor. Düşman ordusunun şu anki morali kötü durumda askerlerin hepsi linç edilmekden korkuyor. Ordu: Sizin ordunuz, hayatı boyunca bu günü bekleyen insanlarla dolu. Hepsi ailelerinin ölümünden dolayı bu kahrolası düşmanları linç etmeyi bekliyorlar. Ancak uzun bir yoldan geliyorsunuz ve bir çok savaş geçirdiniz, yaralı ve yorgun asker sayınız oldukça fazla. Erzaklarınız nerde ise en az onlar kadar yetecek durumda. Mancınıklarınız, neyseki onlarınkilerden biraz daha uzun menzilli, ama daha hafif yük fırlatma kapasiteleri var. Arbaletlre için elinizde sınırlı sayıda Ok kaldı. Evet.. Artık sıra sizde, Savaş taktiklerinizi belirleyin artık ! Savaş çok yakın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2001 kazarım, istihkamcılarrr tüneleeee...... surların dibine dek kazarım. etrafda su varsa tüneli su ile doldurur ve surları tutan topragın erimesini beklerim, asırlık taşların ağırlığı ile surlar kısa zmanda yıkılacaktır zaten. etrafda su yoksa yinede kazarım, 10 gm miner gücündeyimdir :) surların altına ulaşıldıgında bu sefer magara biçiminde alanlar oluştururum, toprak eninde sonunda kayacaktır, şehid minerlarıma elbette asgeri bi tören yapıcaz daha sonra. dagın arkasına ulaşılabiliyorsa arkasından yaklaşıp yukardan kayaları şehir üzerine göndermek yada alevli oklarla şehirde yangın çıkarmak, dışardan yaglı bezler atarak (yakıp atıoz tabi) şehiri alevlere boğmakda şehiri savunanların moralini bozacak, düşman sayısını ve gücünü azaltacak etkenlerdir. Ayrıca şehir surları içersine yine mancılıklarla vebalı etlerde gönderiliebilir. Orta çağ avrupasında uygulanan bir yöntemdir :) Ama daha sonra o şehre girermisiniz derseniz ı ıh girmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Hmmm. Surların altına tunel acıp patlayıcı ile doldurursak surları daha cabuk indirebiliriz sanırım ama o zaman az da olsa ordumun onemli bir kısmını kaybetmeyi goze almam gerekir, unutmamak lazım kaybedicek hic bir seyi olmayan; intikam icin savasandan daha cok kan doker ve kazmak zaman alır ordumu o zamana kadar besleyemeyebilirim. Raxmor dagından ya da mancınıkla sehre kucuk yag fıcıları, testileri atıp alevli oklar ile yakmak en guzel cozum olarak gozukuyor birden fazla yerde baslayacak yangını suyla sondurmeye calısanları dusunuyorum da farkında olmadan amacıma hizmet edecekler ve kendi sonlarını kendileri hazırlayacaklar. Sehrin kaynak suyuna ulasma sansım varsa onun uzerine de yag dokerim ve sehri alevler ile de ikiye bolerim nıhahahahaha intikaaaaam. Yangından kacacak olan halk ve asiller sehir kapılarını acacaklar ama her ihtimale karsı Hannibal ın ic ice gecen ve okuzler tarafından cekilerek carklı bir sistemle yukselen savas kuleleri de bu kale icin gerekli olan savas araclarından. Halk ve askerler yangınla ugrasırken savas kulelerimle surlara askerlerimi indirebilirim. Karakedi, Vebalı etler derebeyler arasında ki savaslarda sadece belli bir asilin satosuna atılıyordu diye hatırlıyorum. Bu sayede o satoda yasayan herkesin canı alınıyor ama toprakları temiz kalıyordu finalde yakılan sato ile hastalıgın yayılması da engelleniyordu ama yanlıs da hatırlıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blastosie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 birlikleri üç gruba ayırırım arbaletler kalenin girişini kazıcılar kanein surlarını deşerek patlayıcı yerleştiririm mancınıklara yanan insan başları yerleştiririm arbaletleri göstermelik olsun diye geriye çekerken surların içindeki dinamitleri patlatıp halkı paniğe alırım yanan insan kafalarını ateşler ordular şehirden çıkmaya çalışırken birkaç arbaletçiyle onları ormana çekerim ormana geri çektiğim arbaletçi ordusu pusuya düşen son askerleri de deşer ve şehir düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blastosie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 balistalar ise üçüncü arbalet grubunu dağın yamacına çıkartıp alevli oklarla yakarım nehir köprisine hedef alıp köprüyü yakar iki yaka arasındaki iletişimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeykil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 ben ne yapar eder su kaynaklarına ulaşır buraya veba yada daha başka bulaşıcı hastalık mikrobu (tabiki ölümcül olacak) bulaştırırım. bir başka alternatif ise gene tünel kazarak şehrin surlarının çok az içine girer ve buradan yüzlerce (tabi bulabilirsem) fare salarım böylece yiyecek stokları tükenmekle kalmaz salgın hastalık tehlikesi de doğar. bu sayede onlar yavaş yavaş acı çekerek ve kaçışın olmadığını bilerek umutsuzca ölümü beklerler ve bende öldürülen tüm ailelerin inikamını fazlasıyla almış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 İstihkamcılar, tünel kazma projesi: Sizin emirleriniz üzerine, ayın ışığı altında toprak zeminini tanımak için küçük bir araştırma yapıldı: Şehir , RAxmor dağının varlığı nedeniyle kayalık bir zemin üzerinde bulunuyor. Topraığında kayalık olduğunu düşünüyoruz. Gerçi askerlerimiz böyle bir işe hemen koyulacakdır. Ama 1 iki haftaya yapabileceğimiz bir tünelin surlar altına ne kadar yaklaşabileceğini bilmiyoruz. Dağın üstüne gitme ,fikri Şehir bildiğiniz üzere en az 5 asırdır orada . Yerli halk, ki aynı zamanda asker anlamına da gelir , hayatlarını burada geçiren insanlar. Dağ ile bütünleşmiş durumdalar. Dağ da gerçekleşen olası bir muhabere anında onların size pratikde çok daha üstün olacağı açık. Yukarıya, kaya vs vs.. taşıma fikirlerinin de pek başarıyla sonuçlanmayacağı ortada. Su kaynağı Su kaynağı söylediğim gibi dağın içinde kaynaklanan bir pınardan geliyor. Şehir çeşmelerinden çıkan su, sonra dağın içinde bir yere giderek kayboluyor. Alevli ok, yangın çıkarma Şehir, söylediğim gibi biraz yüksek de sizin ok atmanız içim biraz yaklaşmanız gerekmekde. Fakat böyle olursa düşmanın ok menziline gireceksiniz. Bu da kısmi bir tehlike oluşturur. Ok cephaneniz, söylediğim gibi kısıtlı sayıda, şehri bu ilk 15 günlük sürede[ İsterseniz 30 gün içerisinde , baya iyi miktarda cephane getirebilirsiniz. Yalnız halkın durumu pek parlak deyil,onları zorlamış olursunuz] düzenli olarak oklayabilecek kadar fazla deyil. Eğer yağlı bez düşünürseniz. bu size en fazla 1-2 gün dayanabilir. Tabi savaş alanında ölenleri saymıyorum. Vebalı et Şu anda yanınızda vebalı et bulunmuyor. Ama askerlernizin söylediğine göre, uzakda bir kasabada veba salgını var. Bu kasabaya gidiş en az 10 gün sürer , tabi çok sağlıklı birinin at değiştirerek gideceği zaman. Böyle bir fikri sorduğunuzda aslkerler arasında birçok gönüllü olacağı kesin. Ölüme bile bile gidebilecek insanlar. Patlayıcı Danışmanınıza patlayıcı dediğinizde, adam size uzun uzun bakdı.. Sanırım söylediklerinze anlam getiremedi. Orduyu dışarı çıkarma Şehirdeki askerler ve kumandanlar olduklaru konumun farkında. Size göre taktiksel olarak büyük bir üstünlükleri var. Şehir böyle bir durum için oldukça hazırlıklı. Surlardan dışarı çıkıp , intikam peişindeki adamlarla yüz yüze karşılaşacaklarını hiç sanmıyorum. Düşman hareketleri tahminleri -Düşman ajanlarının bizim aramızda olduğu bir gerçek. -Düşmanın ajanlarını bizi zehirlemek, iç isyan çıkrmak gibi fikirleri olabilir. Durum göze alınırsa Saldırını çabuk olması gerekir. -Düşman , zengin bir millet olduğu için bizden habersiz, kendine ittifak bulmuş olma olasılığı yüksek. Arkamızdan saldırabilecek bir ordu olabilir. Ama 30 günlük mesafede bir askeri haraketlenme olmadığı biliniyor. -Düşman komutanlarının savaş deneyimleri oldukça yüksek. Bizim üstümüzde çeşitli bizans oyunları oynayabilirler. Kale: Kalenin ilk dairesinde yapıların, taşdan olduğu, halk kısmının ise, daha çok ahşap ve kerpiç tercih etmişdir. Burda benim belirtiğim bütün karşı eleştiriler, size danışmanlarınızn tavsiyeleridir. Siz eğer ki derseniz bu böyle yapılacak . Yaparlar. Taktiklerinizi bekliyorum. Bu Savaşı Kazanacağız !! DN: Bu olay, bizim hüsran la sonuçlanan bir savaş denememizden alınmışdır. Sadece tartışma amacı gütmektedir. Kısaca DM puştluğu filan söz konusu deyil. Sadece en uygun taktiğin kararlaştırmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 İstihkamcılar, tünel kazma projesi: Sizin emirleriniz üzerine, ayın ışığı altında toprak zeminini tanımak için küçük bir araştırma yapıldı: Şehir , RAxmor dağının varlığı nedeniyle kayalık bir zemin üzerinde bulunuyor. Topraığında kayalık olduğunu düşünüyoruz. Gerçi askerlerimiz böyle bir işe hemen koyulacakdır. Ama 1 iki haftaya yapabileceğimiz bir tünelin surlar altına ne kadar yaklaşabileceğini bilmiyoruz. Dağın üstüne gitme ,fikri Şehir bildiğiniz üzere en az 5 asırdır orada . Yerli halk, ki aynı zamanda asker anlamına da gelir , hayatlarını burada geçiren insanlar. Dağ ile bütünleşmiş durumdalar. Dağ da gerçekleşen olası bir muhabere anında onların size pratikde çok daha üstün olacağı açık. Yukarıya, kaya vs vs.. taşıma fikirlerinin de pek başarıyla sonuçlanmayacağı ortada. Su kaynağı Su kaynağı söylediğim gibi dağın içinde kaynaklanan bir pınardan geliyor. Şehir çeşmelerinden çıkan su, sonra dağın içinde bir yere giderek kayboluyor. Alevli ok, yangın çıkarma Şehir, söylediğim gibi biraz yüksek de sizin ok atmanız içim biraz yaklaşmanız gerekmekde. Fakat böyle olursa düşmanın ok menziline gireceksiniz. Bu da kısmi bir tehlike oluşturur. Ok cephaneniz, söylediğim gibi kısıtlı sayıda, şehri bu ilk 15 günlük sürede[ İsterseniz 30 gün içerisinde , baya iyi miktarda cephane getirebilirsiniz. Yalnız halkın durumu pek parlak deyil,onları zorlamış olursunuz] düzenli olarak oklayabilecek kadar fazla deyil. Eğer yağlı bez düşünürseniz. bu size en fazla 1-2 gün dayanabilir. Tabi savaş alanında ölenleri saymıyorum. Vebalı et Şu anda yanınızda vebalı et bulunmuyor. Ama askerlernizin söylediğine göre, uzakda bir kasabada veba salgını var. Bu kasabaya gidiş en az 10 gün sürer , tabi çok sağlıklı birinin at değiştirerek gideceği zaman. Böyle bir fikri sorduğunuzda aslkerler arasında birçok gönüllü olacağı kesin. Ölüme bile bile gidebilecek insanlar. Patlayıcı Danışmanınıza patlayıcı dediğinizde, adam size uzun uzun bakdı.. Sanırım söylediklerinze anlam getiremedi. Orduyu dışarı çıkarma Şehirdeki askerler ve kumandanlar olduklaru konumun farkında. Size göre taktiksel olarak büyük bir üstünlükleri var. Şehir böyle bir durum için oldukça hazırlıklı. Surlardan dışarı çıkıp , intikam peişindeki adamlarla yüz yüze karşılaşacaklarını hiç sanmıyorum. Düşman hareketleri tahminleri -Düşman ajanlarının bizim aramızda olduğu bir gerçek. -Düşmanın ajanlarını bizi zehirlemek, iç isyan çıkrmak gibi fikirleri olabilir. Durum göze alınırsa Saldırını çabuk olması gerekir. -Düşman , zengin bir millet olduğu için bizden habersiz, kendine ittifak bulmuş olma olasılığı yüksek. Arkamızdan saldırabilecek bir ordu olabilir. Ama 30 günlük mesafede bir askeri haraketlenme olmadığı biliniyor. -Düşman komutanlarının savaş deneyimleri oldukça yüksek. Bizim üstümüzde çeşitli bizans oyunları oynayabilirler. Kale: Kalenin ilk dairesinde yapıların, taşdan olduğu, halk kısmının ise, daha çok ahşap ve kerpiç tercih etmişdir. Burda benim belirtiğim bütün karşı eleştiriler, size danışmanlarınızn tavsiyeleridir. Siz eğer ki derseniz bu böyle yapılacak . Yaparlar. Taktiklerinizi bekliyorum. Bu Savaşı Kazanacağız !! DN: Bu olay, bizim hüsran la sonuçlanan bir savaş denememizden alınmışdır. Sadece tartışma amacı gütmektedir. Kısaca DM puştluğu filan söz konusu deyil. Sadece en uygun taktiğin kararlaştırmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeykil Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 hmm su kaynağına hiçbir şekilde ulaşılamıyor, tünel kazılamıyor, herhangi bir mebzilli silah etkili olamıyor, her an arkadan sadırıya uğranılması söz konusu... sen nereye saldırdın ya ben onu anlamadım:-)) bak ne diycem o zaman sen de arı yetiştieicilerin tarafından özel olarak yetiştirilmiş ordunu kullan (filmden araklama). keşke yanımızda bize yardım eden bu kıyıcıların kıyımına son vermek, onları cezalandırmak isteyen bir tanrı olsaydı. o zaman tek ihtiyacımız içeri kılık değiştirmiş bir ajanı teleport etmek olurdu. o da duruma göre göre ya salgını başlatır yada bize içeri girmek için bir şans doğurmaya çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 3-4 tane gm mage bulurum, 2 tanesine meteor shower, 2 tanesinede chain lightning atmalarini soylerim :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Tum sehrin gorebilecegi bir yerde savas kuleleri insaatı baslasın 1 boluk asker bu isle ugrassın ve iki katı is cıkarmaları gerektigini hatırlasınlar. Mancınıklar kale surlarını dovmeye baslasın ancak onları koruyan bir boluk sovalyeden baska asker gorunmemeli ve saldırıya hazır olacak arbeletler cok iyi saklanmalı, Sehir halkı hatta askerler surların onarımı ve desteklenmesi icin calısacaklardır. 2 tumen gonullu iyi egitimli asker bu sırada dag tarafından sehre sızmayı hatta mumkunse yangın cıkarmayı denemeli zaten yarı panik icinde ki halk ve askerler bu bir tumeni yok etmek icin panik duygusu ile gorevlerini unutup surların onarımını ve kale savunmasını bırakabilirler bu da yogun mancınık atısı altında, arbeletlere sehre alevli ok atacak vakti kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Black58, Kalenin kapısından, girisinden, ic kale gecislerinden de biraz bahsedebilirmisin ? 500 yıllık bir baskent hakkında bu kadar az bilgi olmamalı diye dusunuyorum. Sehrin kanalizasyonları nerede bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Orduda bulunan işçilere hemen yakınlardaki ormanlardan elde ettikleri odunlarla tekerlekli kule ve koç başı yapma çalışmalarına başlamalarını emrediyorum. Onları da elimdeki en tecrübeli asker kıtası koruyacak. Ormanda pusu kuracaklar. Olası bir karşı hucuma karşı baskın yapabilmek için. Bu süre zarfında, elimde bulunan kuşatma silahlarıyla (ne varsa artık) şehre su götüren nehri ağır ateş altında tutuyorum. (nehrin şehir içine girmediğini varsayıyorum) Böylece ordu nehre yaklaşamayıp moralsiz ve susuz kalacak. İçerideki orduyu kışkırtmak amacıyla gün boyunca savaş boruları çalacak. Küçük çatışmalarda ölü ele geçirilen düşman askerlerinin bedenleriyle bu ölüm şenliği daha da alevlendirelicek. (mızraklara asılmış kelleler mesela). Eğer kışkırtma başarılı olursa savunan ordunun bir kısmı taaruza geçecek, benim merkez kuvvetlerime uğraşma çabası içindeyken yan taraftan ormanda pusu kurmuş tecrübeli kıtamdan baskın yiyecekler. Fakat eğer bu kışkırtmalar başarısız kalırsa, kuşatma makinelerinin bitmesi beklenecek. Ondan sonra saldırıya geçilecek. Makineler bittikten sonra savunan güçlerin üstündeki baskıyı arttırmak için en azından 1-2 haftalık bekleme süresi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 şehir ablukaya alınsın, yapılabilecek en büyük mancılıklar, kuşatma kuleleri vb savaş aleti yapılma başlansın, askerler civar köylerden muzaffer ordularımız için içecek ve su yaratsın. Küçük akıncı birlikler oluşsun, bunlar okçulardan meydana gelen hafifi hızlı birlikler, her akşam şehrin arkasındaki daga çıkıp şehire alevli ok yağdırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 arkalarındaki dağ ın yamaçlarına küçük bir okçu ve savaşçı grubu korumasında işçiler gönderiyorum.Bunlar suyun çıktığı yerden 2 3 merte sonra başka bir yatak kazıyorlar bu yatak en fazla 50 metre kadar uzuyor bu yatağın tam ayrılış bölümünde set kuruyorlar.Sehre[kaleye] su gidemediğinden bunlar orda artık ne kadar dayanırlarsa dayansınlar en fazla 4 5 gün sonra mancınık falan filan Allah ne verdiyse yolluyorum kaleye ama adamlarımı sadece bu aletleri korumaları için tutuyorum.Bir süre sonra atacağımız bir şey kalmayınca Kurduğumuz Set civarından taş top ne varsa topluyoz bunları atıyoz daha düşmesse kale bütün güç asker ordu koçbaşları falan filan Whooar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 yada eski bir taktik "Karakedi taktiği".Onu da eğer çok istek olursa anlatırız eheh :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 beyler kendinize hakim olun lan sehir mehir kalmadi olm ne varsa bitti lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Dani$manlara sorarim; Surlarin dibinde buyuk ate$ler yakarak surlari olu$turan kayalari fazlasiyla isittiktan sonra su dokerek surlari catlatma ve yikma ihtimalimiz var mi? cevap verin lam dani$manlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 danışman olsa idim bi kafa koyardım sana warya, adama bak olm savunulan bi şehir suruna nası o kadar büyük odun tasıyacaksın ki sıcaklıgı taşı çatlatacak kadar artıracak? sonra nası körük yapacaksın aleve? bence seni alevin ortasına baglıyalım üflerinsin körük niyetine. hadi herseyi yaptın peki koskoca sur boyunca dökülecek suyu nasıl bulacan yada nası aynı anda dökecen? bence seni baglıyalım surların tepesine sen aşaa doğru tükermeye başla, sur çatlayana dek. yapmayın wastie gibi adamları kumandan falan ya :-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 ahuahuehuehueueuaeuhehuehue :-):-):-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 hmm alttan kazip surlari patlatmak en iyisi bence okcularla sehri ates yagmuruna tutmak iyi bi fikir olarak gorunsede icerdeki halk oleceginden bu sefer yaptiginiz sey sadece sehri yikip gitmek olur, yani o sehirden bi vergi almak olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 ok ben barutu icat edip geliom, siz surlara dek kazın. oldu olacak helikopteride icat ediom tepelerinden sam füzeleri yollarız sen sag ben selamet! drake hoca biz bu kaleyi 20. yyda kusatmıoz olm ya :) walla geriye pek bir yok kalmıyor bence yapılabilecek en büyük mancılıkları yapmaya baslamanın yada kusatma kuleleri yapmanın zamanıdır. Ya mancıklıklarla (etraf ve toprak bu kadar serg ve taşlı ise atacak mermimizde boldur demektir, istihkamcılar tünel kazmaya baslasın derim ben cıkan taşlarıda surlara firlatırız işte) ve kusatma kuleleri ile birden cok noktadan yapılacak saldırı surları alabilir (sonucta onlardan daha kalabalıgız. ayrıca koç boynuzlarımızda var, sonucta sehiri savunanlardan daha kalabalıgız. icerdekiler hem kusatma kuleleri hemde kale kapısını aynı anda nası koruyacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 İşte mÜTHİŞ "Karakedi Taktiği".Önce İstanbula gidip bulduğunuz bütün karakedileri topluyosunuZ.Sonra bunları Savaş alanında Kale nin kuşatılacağı yere getiriyonuSSS.Bunların ucuna yanAn Birer Bez bağlayarak MAncınıkla Kaleye gönderiyonuZZ.Bu "karakedi"ler orda tabi bi anda düşünce "höh" olduklarından panikleyip etrafa sağa sola o Kıçlarındaki paçavralar sayesinde bi duman ateş.Gerisini sormayın. :-D :-D :-D .Zaptettim kaleyi paşa paşa oturuyom tadilat çalışmaları var şu anda :-p :-p . PS:kediler kara olduğundan düştükten sonra gözükmüyolar dikkat çekmiyolar askerlerde "amaaaannn başkası ilgilensin diyerek" büyük hata yapıyolar. :-o :-o :-o [ Bu mesaj MacbetH tarafından on 2001-06-11 20:39 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Danışman,eğer daha çevik süvari birlikleri gerekiyor desem bana bunları kaç günde ulaştırabilirsin...bir aylık bir vaktimiz var...(danısman istifada) :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2001 Geceleri okçularla kente alevli ok yağdırırım. Biraz kısa oldu ama:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar