copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 99 tane allah anlamına gelen isim var ve çok genel olarak kullanılıyo aslına bakılırsa. ama garip yine de
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahah okulda dalga gecicekler. bir baba hindi heeey allah ( allah adlı cocuk onderleri olcak) besiktasa bindi , besiktastan indi filan diye. yazık lan cidden
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayatı tanısınlar. benden daha kotu arkadasları olucak. yan sınıftaki merve, selin filan ezicek hep..
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: ahah okulda dalga gecicekler. bir baba hindi heeey allah ( allah adlı cocuk onderleri olcak) besiktasa bindi , besiktastan indi filan diye. yazık lan cidden abi adamın adı ALLAH bu kadar mı yaratıcılığın ya.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o mesajı besiktaş adli kız icin yazmistim. allah araya kaynadı.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Masakari said: Barmenin teki sırtına arapça Allah yazan dövme yaptırdı diye öldürmüşlerdi Türkiyede yok öldürmemişlerdi bildiğim kadarıyla Sedat Peker tarafından bir temiz dövülüp o dövme kazınmış mıydı sildirilmiş miydi bişiler olmuştu.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: ahah okulda dalga gecicekler. bir baba hindi heeey allah ( allah adlı cocuk onderleri olcak) besiktasa bindi , besiktastan indi filan diye. yazık lan cidden bi de adi hindi olan bulurlarsa tam olur.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 belki de Allah'ın babası hindi dir? çocuk olanın
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 senden büyük allah var dendiğinde cocugun götü kalkar
kerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 zheldle benim böyle bi projem vardı. o çocugunun adını şeytan okuycaktı ben allah. şeytan inanılmaz uslu bi çocuk olucaktı, allah ise itin sapığın önde gideni. büyüdüklerinde allah şeytanı yoldan çıkarıcaktı falan 70ler çok farklıydı....
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 evlenip iki çocuk yaparsanız olur, toplumu kirletmeyin
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bella said: asıl sapık adamın biri kızına "beşiktaş" koymuş. şimdi haberlerde gördüm.hahah az önce radyoda ceyhun yılmaz dalga geçiyodu onla iyiki vestel manisasporlu falan değilmiş
Öne çıkan mesajlar