Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bu maçı hangi kanal yayınlayacak bilen var mı ? varsa da bir kaynak verebilir mi internetten
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 honduras ne ya takım bulamamışlar mı başka
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 adamlar dünya kupasında yanlış bilmiyorsam. bi şu trış takımlar kadar bile olamadık ya...
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Honduras'a çok gittim. Çok güzel bir ülkedir, aklınıza nasıl biyer geliyor bilmiyorum ama pek çok komşusundan (guatemala, nikaragua - bu ikisine de gittim) daha iyidir. Rio karnavalı gibi ama çok daha farklı tarzı olan da bir karnavalları vardır.
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 marşlardan önce "türk misafirperverliğini gösterelim rakip takımın milli marşını ıslıklamayalım" tadında bi anons yapıldı. tamam eyvallah dedik. honduras marşı başladı başlamasınada... bitmedi ki ?! 7-8 dk marş mı olur lan. baktık bitmiyor, sonra ıslıkladık tabi.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Marş ıslıklamamak misafirperverlik olarak mı görülüyor?Güzelmiş.
Öne çıkan mesajlar