xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hiç bişi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ses said: çok alakasız bişey soracam.Masaüstünde yukarı sıradaki menuyü nerden açabilirim.Kısayolların olduğu Object yada Rocket Dock ile yapılıyor o. Yani daha sonra bu programlardan birini yüklemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Peki bu yedekleme hikayesi nedir tam olarak? Boş bi yere yedek atsam, yeni orjinal windows 7 kurduğumda, herşey eski yerine gelmiş mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 W7 nim var öyle bir özelliği boş bir yere mesela external hddye w7yle herseyi kopyalayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 peki cd aldık diyelim. ama yine sahte beta mı retail mi olduğunu nasıl anlayabilicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Sanki win7 nin yedeği bütün herşeyi diilde sistem dosyaları vs yedekliyo gibi. ghost mantığında diil gibi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 vista yı yükledim. yükledim yüklemesine de wireless i çalıştıramadım ya. bir şey eksik ama ne anlamadım gitti. acer aspire 6930 kullanıyorum. boot cdsi falanı filanı yok. atheros diye bir marka ama yükledim kurdum ettim ama çalışmıyor anasını sattımın şeysi. ne olabilir ki sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 temem yeptim. marabayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 okulunun anlaşması varsa www.msdnaa.com dan indir win7yi. Ultimate yok ama orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar