barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 niye tanımadıgım apaciler herhangi bir ortak arkadas gorunce beni ekliyor. abi lenaet olsun. kıramamak adına ekliyorum. ama yooo, yoo dostum bu sefer eklimicem. allahın apacisi. miktir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dok icindekileri, sende merak ediyorsun apacilerin fotolarini onun arkadaslarini, hayatlarini, hali ustunde capraz ayakla vermis oldugu pozlari! her zaman icinde apacilerin nasil olsa bu cok kari kiz eklemistir onlarin profilinde cikarim belki diye bir istek uyaniyo her seferinde.. itiraf et seferoglu! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 uzak duursunlar lan benden. super bir insan oldugumdan. kıramiyorum birisinin arkıdır bi yerde tanismisimdir die ekliodm ama bugun son. yeter. artık sadece "normal" eleman eklicem. bi de guzel kız yetti. cok dertliyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar