Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.1

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Onur o maci kesinlikle yapalim.Bizim takim kotuydu o gun baya.Adamlarin hangisini tutacagimi bilemedim.Ne yaptiginin farkinda olan bi takimla tekrar edelim o maci.Sahadan cikar cikmaz onu konustuk zaten soyunma odasina giderken.Sen ben cavanagh dreagloth konn holy kender(gerci o gun bitch_of_bat de iyiydi) falan bi takim olup cikalim karsilarina diye dusunmustuk.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç: Khelben'le ben Servet ve Emre Aşık gibiyiz. Sakatlama serbest bize sdf
Yeni kadrolar da gayet dengeli gibi geldi bana. Hadi bakalım.

Maç içi/dışı: Batuhan_Bjk abi nasıl yapalım beni bir haber et.

Maç dışı : O adamlar nerede olucaklarını çok iyi bilerek , çok iyi koşarak ve çok fazla yardım ederek işi bitiriyorlar. çok iyi boş alanlara kaçıyorlar.

Koşmak yetmez yani onlara, nereye koşucaklarını da iyi biliyorlar, boş koşu yapmıyorlar. Kime yardım edeceklerini çok iyi biliyorlar. ayağa pas yapıp hızlı top oynuyorlar. herkes pasını verip pas alacağa alana hızlıca kayıyor falan. Hep beraber ileri hep beraber geri çıkıyorlar.

Ben adamların oyunu bu kadar profesyonelce oynamasına imrenmiştim gerçekten.

Genel olarak da teknikleri de fena olmayınca yukardaki özellikleriyle çok iyi takım olup çıkıyorlar , yoksa 1-1'de çok da iyi,çok teknik hani çok kabiliyetli olduklarını söyleyemem.

Ya aşırı 2 yetenek iki ileri uç ve 4 tane defansın çakılı falan oynıcan adamlara, ya da çok iyi kapanıp açılabilen yani tam olarak bir takım olan bir takım olucan ki adamlarla mücadele edesin. ya da bireysel yeteneklerin formunda falan olucak öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel analiz etmissin.Adamlar yapacaklari hucum kosularini biliyorlardi.Bizim de savunma kosularini yapmamiz gerekiyordu ama zaten -1 -2 kisi oynadik o gun.Onurun bilek hareketleri kadar bireysel ve alan savunmasini da cok iyi biliyor olmasi hosuma gidiyor.Savunmayi iyi toparlardi.Savunmada oyle adam oldu mu benim de gozum arkada kalmiyor ve ofansa yogunlasabiliyorum.Ben ileriye cikinca onlar da savunma yapmaya baslayacaklar ve hucumda o kadar kalabalik ve rahat olamayacaklar.Sercan bana geri gelme ileride dur diyor da savunma acik verince ister istemez destege geliyorum.Ote yandan adamlar onde basiyorlar ve defanstan birak forvete ortasahaya topu zor geciriyorduk.Gollerimiz de bireysel cabalar sayesindeydi hep.Sistematik ve pasli oynayalim bir gun.Zaten ilk macini oynayanlar ve maca icip de gelenler beni soguttu o gün sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...