Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ama hala sakatlayabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ve sanırım sakatlıcam da ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yetkilileri sakatlamak perma ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bilemicem seren de sende karşıdasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tmm işte 1-0 önde başladık maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben değil günümde, yılımda bile deilim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Agalar 5-6 di mi? var mı erenköyden gelen abi, caddeden gelicek olan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu fde nasıl bi adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vasat deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 haha onur bu sefer baştan öğreniyim, naçın 50. dakikasında farkına varmayayım diyor en iyi emrah anlatır onu da hatırladığım kadarıyla çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ama sonuçta genç çocuk, koşar yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben gelirken sereni alıcam, emrah benle gelir zaten başka? yiğit seni alcam mı bi yerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 post kasma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Pas verebilir,fazla kosacagini sanmiyorum.Benim ebatlarimda ama uzun zamandir mac yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Futbolla alakasiz bi adam degil ama dengeleri degistirecek bi ozelligi yok.Takim iyiyse iyi kotuyse kotu oynar.İnsiyatif degil gorev oyunu yapar.Maldonado gibi bisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şu maç yapmışsınız galiba dışarıdan bi takımla, onu da tekrarlayalım bi ara ya. oynamak istiyorum ben de. hem wishle falan da aynı takımda oynamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cavanagh said: ben gelirken sereni alıcam, emrah benle gelir zaten başka? yiğit seni alcam mı bi yerden?almican beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 niye lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Onur o maci kesinlikle yapalim.Bizim takim kotuydu o gun baya.Adamlarin hangisini tutacagimi bilemedim.Ne yaptiginin farkinda olan bi takimla tekrar edelim o maci.Sahadan cikar cikmaz onu konustuk zaten soyunma odasina giderken.Sen ben cavanagh dreagloth konn holy kender(gerci o gun bitch_of_bat de iyiydi) falan bi takim olup cikalim karsilarina diye dusunmustuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yuh sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Seni unutur muyum abi :D sen de cok iyiydin o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sensiz bi "pati as kadrosu" dusunemiyorum sercan-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Maç: Khelben'le ben Servet ve Emre Aşık gibiyiz. Sakatlama serbest bize sdf Yeni kadrolar da gayet dengeli gibi geldi bana. Hadi bakalım. Maç içi/dışı: Batuhan_Bjk abi nasıl yapalım beni bir haber et. Maç dışı : O adamlar nerede olucaklarını çok iyi bilerek , çok iyi koşarak ve çok fazla yardım ederek işi bitiriyorlar. çok iyi boş alanlara kaçıyorlar. Koşmak yetmez yani onlara, nereye koşucaklarını da iyi biliyorlar, boş koşu yapmıyorlar. Kime yardım edeceklerini çok iyi biliyorlar. ayağa pas yapıp hızlı top oynuyorlar. herkes pasını verip pas alacağa alana hızlıca kayıyor falan. Hep beraber ileri hep beraber geri çıkıyorlar. Ben adamların oyunu bu kadar profesyonelce oynamasına imrenmiştim gerçekten. Genel olarak da teknikleri de fena olmayınca yukardaki özellikleriyle çok iyi takım olup çıkıyorlar , yoksa 1-1'de çok da iyi,çok teknik hani çok kabiliyetli olduklarını söyleyemem. Ya aşırı 2 yetenek iki ileri uç ve 4 tane defansın çakılı falan oynıcan adamlara, ya da çok iyi kapanıp açılabilen yani tam olarak bir takım olan bir takım olucan ki adamlarla mücadele edesin. ya da bireysel yeteneklerin formunda falan olucak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Guzel analiz etmissin.Adamlar yapacaklari hucum kosularini biliyorlardi.Bizim de savunma kosularini yapmamiz gerekiyordu ama zaten -1 -2 kisi oynadik o gun.Onurun bilek hareketleri kadar bireysel ve alan savunmasini da cok iyi biliyor olmasi hosuma gidiyor.Savunmayi iyi toparlardi.Savunmada oyle adam oldu mu benim de gozum arkada kalmiyor ve ofansa yogunlasabiliyorum.Ben ileriye cikinca onlar da savunma yapmaya baslayacaklar ve hucumda o kadar kalabalik ve rahat olamayacaklar.Sercan bana geri gelme ileride dur diyor da savunma acik verince ister istemez destege geliyorum.Ote yandan adamlar onde basiyorlar ve defanstan birak forvete ortasahaya topu zor geciriyorduk.Gollerimiz de bireysel cabalar sayesindeydi hep.Sistematik ve pasli oynayalim bir gun.Zaten ilk macini oynayanlar ve maca icip de gelenler beni soguttu o gün sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 benim dısımda izlemeye giden yokmu lan tek basıma kalmıyım sdf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar