BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi bence güvenç gelecekse ve kadrolar böylr olacaksa güvençle hakan yer değiştirsin keza onur ve ilhan (konn) ikisi de ayı gibi koşup defansa yardıme den kanatlardan bindirme yapan hızlı adamlar hani çakılı oynamaz ikisi de bizim defans maymun edilmese bile forvetimiz çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 güvenç gelirse şöyle olsun bence; said: ildeniz balon khelben kaspar cava can(fde) wish pha bitchofbat zaugna tolga konn holy sixoms batuhanbjk fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dengeli gibi geldi bana bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben şimdi geldim eve okuldan cüzdanımı almaya gitmiştim kusra bakmayın mulgear6 said: .....cananganahan .... böle bi adam gelirse maça sana haber veririz merak etme, lol madem eleman yarın öğlen fln forumu kontrol edicekmiş, telefon numarasını fln da bırakmış, ben sabah kendimi iyi hissedersem geliyorum diye dürterim burayı benim gelişime göre fizbanın yaptığı kadrolarda da konn-cava değişikliğine gidilirse daha iyi bir maç olabilir gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 fizban said: güvenç gelirse şöyle olsun bence; said: ildeniz balon khelben kaspar cava can(fde) wish pha bitchofbat zaugna tolga konn holy sixoms batuhanbjk fizban Yok anasını gözü, 3 tane dinamo var lan sizde holy-konn-sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kadroyu sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dengeli mi bilemedim valla..Macta belli olur.Şopar olmayalım bari.Bi de bu takimda ben yine dayanamayip kıçımı yırtana kadar koşcam ve bacagima kramp gircek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 shuffle atarsiniz mac baslamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sw topic inde gördüğün esprileri burda kullanma arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Güvenç bizdeyse emrah yok yani abi o kadar koşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kendisi sprinter bi adam mi :D kilo almis baya,cok bi beklentim yok ondan bugun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 o son kadro iyi iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 holy-sixoms-tolga-konn ağır gelir bize yahu. baya bi dinamik olmuş sizin takım öyle, ilk 15 dakika çekişme olur da sonrası yalan ehah. tolga-balon değişikliği falan yapalım ne bileyim. madem konn-sixoms aynı takımda olacak sizde, bizim savunma sağlam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben o yüzden konn ve ben değişeyim dedim ben iyi olmam çünkü, saha da büyükmüş rakibi güçsüzleştirmek için geçiim demiştim=p hatta şöyle ildeniz balon khelben kaspar konn can(fde) wish pha bitchofbat zaugna tolga cava holy sixoms batuhanbjk fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ulan amma konuştunuz canı çekiyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 son hali iyi bence. adamın gol diyo hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Boyle de biz mi guclu olduk yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 emrah. o takımda ben varım. her türlü güçsüzüz. adfhadfh kabul et işte uzatmadan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 holy sixoms aynı takımda ayrı bir güç kaynağı zaten.. fizban gününde olursa ağlatır o takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 lan ferit yazmış olmak için yazıyosun sadsf gol yemeden kazanırlar de bir de tam olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Tamam abi bu takımlar oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gizli lideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 madem khelben kendi itiraf etmiş, ben de yüklenebilirim ben bugün hakandan bile kötü performans gösterebilirim, haberiniz olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 cavanagh said: lan ferit yazmış olmak için yazıyosun sadsf gol yemeden kazanırlar de bir de tam olsun=)akşam dersin ferit demişti tüh zevksiz oldu maç diye.. ama fizban gününde olacak, ben anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 gerçi hakandan daha kötüsü sahadan dışarı çıkıp kenarda oturmak ya hadi neyse dfsdfd =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar