BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 üşüyoruz güvenç reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hayirdir guvenc bi$ey mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 4 haftadır bütün hastalıkları geçirdim abi=) ortakulak iltihabı-grip-bronşit-sinüzit vardı şimdi hastalık astıma döndü devam ediyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi geçmiş olsun ya nasıl bir bahtsızlık bu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sağolun abi, telekkürler anlamadım gitti ya hayata küstürdü 1 ayda sdf hemen toparlanmam lazım, okulda tonla işim var aksadı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 asdf gecmi$ olsun haci valla ne diyim. multithread virus boyle bi$i olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi bir sonrak patche kadar dayan bu virüsleri nerfleyeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Nazar deydi aslan gibi adama, özledik valla kardeşim, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 maçamaçmçamaçmaçmaçamaçmaçmaçam parmağım hala ağrıyor yalnız. haftaya geçer umarım. sık sık maç yapıp yıllar önceki formumu yakalamam lazım, böyle oturarak olmaz bişey :p iyileşin hemende maçlara başlayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bence kampa girelim, her maçı kutsayarak sahaya çıkalım rakip tanımayız. yeni bir formül keşfettim ballı ayranlı votka. bi içiyorsun gözün kapalı konşuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sen zaten gözün kapalı oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Esh said: asdf gecmi$ olsun haci valla ne diyim. multithread virus boyle bi$i olsa gerek. BabacumMostors said: abi bir sonrak patche kadar dayan bu virüsleri nerfleyeceklermiş Pha said: Nazar deydi aslan gibi adama, özledik valla kardeşim, geçmiş olsun. sağolun teşekkürler=) kurtulamadım 4 haftadır daha 1 ay fln var toparlanmama ehu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gençler yarın gidip saha alayım mı? oynar mıyız? şimdilik konn var ben varım cumartesiye he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 cumartesi için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi ben oynarım da lütfen 12 liralık olmasın ya. şaka bir yana öğrenci bütçesini sarsıyor. bizim okulun basket maçı vardı ya cumartesi günü onu izlemeye gidecektik kuzene söz verdim :( BabacumMostors said: gençler yarın gidip saha alayım mı? oynar mıyız? şimdilik konn var ben varım cumartesiye he? balon said: cumartesi için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben bu sefer de yokum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de yokum agatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Cuma gününe maçımın olma ihtimali var benim ama bu bir engel mi? Tabi ki değil. Genç olmanın tadını çıkarıyorum. Varım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 cumartesi 1 den sonra gelirim ben de her saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yokum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sanırım gg oluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 olduk bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 haftaya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Haftaya yer olursa gelebilirim belki lan, belki ama sadece. Ya da sonraki hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar