balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sixoms said: olm siz bu maç işini çok ciddiye almaya başlamışsınız ya, taktik tahtası veriyim mi :p ahah bi yılmaz vural'ımız olsa eğlenceye gel o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bana onurla oynama zevkini tattirin bi kereligine de olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fizban said: Sixoms said: Cumartesi akşamüstüyse maç ben gelebilirim5-6'da, valla gelebiliyosan şukela bence. yer varsa kadroda gelirim ben 5-6'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 valla var yamulmuyorsam. esh yerine yedek birini ayarlamadıysa holy falan gelion sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 onur geliyosa dengeler değişti yeni kadro kurun hadi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu kadar çok istekli insan var ne güzel :P hemen haftaya için kadro kuralım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Abi bizim takımı gözünüzde mi büyütüyorsunuz napıyosunuz anlamıyorum. :D Kim var bizde cidden söyler misiniz?Herkesi karşıya verdim zaten daha ne yani :D Onur bize gelirse ezici üstün olacağımızı sanmıyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dreagloth said: Karşı takımda konn u oynatacak adam yok yalnız. Olm adam bizi oynatıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Olurda üstün olursanız ağzına sıçtım ama Emrah bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Abi Onur'un gününde olup olmamasıyla da ilgili biraz. Onur'u çıkar yankı'yı koy,bizim takımda hiçbir şey yok.Sizin ileri 4'lüye bir bak..İş yapan adamlar var yani.Sen konn batuhan holy vs. Bizde fizban kötü oynadığını söylüyor,Kaspar'dan ne çıkacağı henüz belli değil,benim +1 formsuz(ki büyük sahada oynayacağız) durumumuz leş yani.Defansta balon ve zaugna var,balon hadi neyse de arda baya yavaş kalır yani sizin hızlılar arasında..Güçsüz gözüktü gözüme bariz. Geçen maçlarda bi dengesizlik oluşmuştu o da Cem adlı arkadaştan dolayıydı,maç saatinde oynayacağı belli oldu,dengesizlikten sonra kadroları değiştirelim demiştik yanaşmamıştınız.Değiştirsek güzel maç yapardık o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben yine de günah keçisi olmak istemiyorum.Yeni kadro ayarlayın o halde. Artık tak çıkar mı yapılır mevcut kadroya yoksa yeni baştan mı inşaa edilir bilemem :) eve gidince bi düşünür öneride bulunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 otobüs biletini karşılayın geleyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu maç için söylüyorum wish ve sixoms aynı kadroda olmaz bence, ha ikisinden birisi sürekli kaleci olacaksa o ayrı mesele ama oyunda olmaz önceki maç hakkında da madem yazmışsın, ben de yazayım maç başladıktan sonra kadro değişmez, oynayıp 10-15dk geçtikten sonra olacak iş değil o zaten başta belliydi kadroların dengesiz olduğu, öyle başlamayı tercih ettiniz, biz de daha sonra o kadrolarla oynamaya devam ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bizim takımdaydı eksik olan adam,Cem'e gel dedik ve adam bizde başladı hiç düşünmedik yani..Ben o kadar domine edeceğimizi düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 en başta söyledim, böyle olmaz diye sizden kimse birşey söylemeyince devam ettik oynamaya sonra da biz kadro değiştirmek istemedik ilk bakışta kadrolardaki dengesizlik belli oluyordu o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu arada oynamıyorum ben ama şöyle bir kadro düşündüm, bi bakın isterseniz ildeniz balon khelben kaspar tolga can(fde) wish pha bitchofbat zaugna mulgear konn holy sixoms batuhanbjk fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 seren i takımında olmıyım da sorun olmaz seren koşmıcak pek nasıl olsa aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sen koşacan sanki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tamam işte serende koşmıcak bende rahat rahat. hatta geyik fln yaparız. fökstör falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dengeli olsun güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cavanagh said: bu arada oynamıyorum ben ama şöyle bir kadro düşündüm, bi bakın isterseniz ildeniz balon khelben kaspar tolga can(fde) wish pha bitchofbat zaugna mulgear konn holy sixoms batuhanbjk fizban bu oldu gibi sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya da düşündüm mulgearla ben çok mu etkisiz kalırız diye de alternatif gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Abi olacak o kadar,bizim defans da muhtesem degil.Ayrica sizin hücum hattina bak..Batuhan konn sixoms holy fizboz..Dengelersiniz iste.Zaten onur denilen adam deli savunma yapiyor poff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bence malciyırı sahaya girerken banlayalım.. maç bintince açarız bu arada sahada oyununu bilemdiğimiz ve tahmin bile demediğimi tek adam şu berk .. adamın performansı hakkınd en ufak bir ip ucum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayarım yoktur adam geçirmem çok şutlarım idare eder boşa koşarım pas filan yaparım defansa geri rushlarım filan öyle bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar