Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 30dk'de şurdan şuraya gidilmiyordu o oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ardeth said: short and simple diyorsan ve rts de olur diyorsan sins of a solar empire olur çünkü bence gayet simple hatta simplaton sdfAsılsız değerlendirme. Sins uzun ve komplike bir RTS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ev nova + bi sürü plug-in ile 5dk da parayı arttırdım, gemilerin turn ratelerini arttırdım.. umarsızca ve konu ile alakasız gezinip duruyorum. evren yeterince geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 lan aptal gibi indiğim gezegende bana görev verdi oyun.. yaptım bi iki tane.. şimdi oyunu yapan salakların konu ile götürdüğü noktaya bakalım.. hayvan gibi pahallı gemimi alıp yerine anadol gibi, üzerine de silah bağlanmayan bişiler verdi.. e bravo geri zekalılar! aptallık chartında kendinize yer bulamayacak kadar aptalsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar