Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eski BHleri delirten olay genelde mesafe degilde, az xp ve buglı missionlardı (gunndan biliyorum az çekmedi mbh olana kadar)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. [Bu mesaj Popeye tarafından 20 Temmuz 2004 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 o bos wp olayida artik cozuldu sayilir. mark esasinda orda ama sadece gozukmuyo yakinda bulunan bi creature cekilerek AOE attack la mark ortaya cikiyo yada bomb droid ler sayesinde ortaya cikarabiliyorsun artik. Ama keske bunlar aylar once kesfedilmis ve eklenmis olsaydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hop hopye dopoye gel benim jedi ı gör =D master saber olmak üzre kendisi[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Dethatt, 19 Temmuz 2004 17:47 tarihinde demiş ki: 5 6 aydan fazla bi sure MASTER BOUNTY HUNTER oynamis insanlar LLC nin Accuracy nden rahatsiz durumda. Acaba haksizlarmi diye dusunmek lazim. MASTER BOUNTY HUNTER in gorevi ve amaci Mokk Shaman oldurmek Hurton kesmek degildir. Mark avlamaktir. Birakta aylarca bu char i oynayan insanlar biraz daha fazla bilsinler neyin ne oldugunu. Simdi Investigation da cok kolay dersinde onuda soliyeyim. 3 ay once bi Investigation u bitirmeyi bi deneseydin yada 1 sene once speederbike lar yokken deneseydin. Tavrınızdan dolayı bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum artik. BH'in amacinin mokk, janta ve hurton oldurmek oldugunu kim soyledi ki. Mesajlari dogru okursaniz bunlar "bir durni" bile olduremedigi soylenen bir karakterin birakin durniyi bir cok karakterin sololoyamayacagi gucteki yaratiklari oldurebildigini vurgulamakti. Aylarca oynamak bir seyler icin olcut degildir ve ben bunu herkesten iyi biliyorum iddiasinda da degilim. Konumuz 3 ay oncesi yada 6 ay oncesi de degil şimdi. 3 ay once investigation'un cok zor olmasinin ne ilgisi var konuyla. yada bir yil once swoop olmamasinin. O zaman BH kastiniz ve zordu diye simdi kimse kalkip investigation ilk 10000 XP icin cok kolay demesin mi yani? (sonrasini bilmiyorum belki zordur belki degil. zorluk kisiden kisiye degisir. Doc ve CM craftlari benim için 3-4 saatlik işken bazilari icin cin işkencesinden beter) Ayrica gene okumadiginiz icin dikkat etmediniz sanirim ben yeni duzenlemelerden sonraki BH'tan bahsediyorum. Template olusturmaktan bahsediyorum. Bahsettigim template'te LLC var mi? bir onceki mesajimda aynen sunu yazmistim "BH'tan master olduktan sonra kullanmayi dusundugum sadece 3040 templatedir" BH'a ilk basladigimda bu karakter nasil bir Jedi oldurur diye soruyordum. Simdi sormuyorum. Cok rahat oldurur diyorum cunku. BH gucsuz, BH soyle, BH boyle. Master Dancer bile daha fazla defence'a sahip deniyor. Bende eski camlar bardak oldu diyorum. Alin BH ile Pistoleer'i ve carbineer'i karsilastirin. /'den sonrakiler sirasi ile Pistoleer ve carbineer'a ait. Alertness +10 /0 /0 Burst Run Efficiency +40 /0 /0 Carbine Accuracy +120 /+10 / +130 Carbine Speed +80 /+5 / +60 General Ranged Aiming +30 /0 / 0 Light Lightning Cannon Accuracy +70 / 0 / 0 Light Lightning Cannon Speed +60 / 0 / 0 Mask Scent +70 /0 / 0 Melee Defense +2 / +45 / 0 Pistol Accuracy +120 / +95 / +10 Pistol Speed +80 / +74 / +5 Ranged Defense +24 / +7 / +27 Ranged Mitigation +3 / +3 / +3 Rifle Accuracy +60 / +10 / +10 Rifle Concealment Chance +20 / 0 / 0 Rifle Speed +30 / +5 / +5 Zayif bir durniyi bile olduremedigi soylenen karakter master Pistoleer'den daha iyi pistol Carbineer'den daha iyi carbine kullaniyor ve ustune ustluk komandodan sonra en fazla DMG'a sahip silahi'da kullanabiliyor... Sonuc olarak eski beni ilgilendirmiyor, eskiden masterlamak icin cektiginiz zorluk'da. Kimse size BH master yapin ve oyle kalinda da demiyor. Template'inizi olusturur ve kullanirsiniz. Oyunun zenginligi de burada zaten. Yoksa her BH master olan o sekilde kalip Jedi oldurecek gucte olursa ne anlami kalir oyunun. Ben yanina pistoleer masterlarim bir baskasi TKM, bir baskasi CM'den bir seyler alir. Size kolay gelsin.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 BH icin tek sey isterdim. Herhangi bir oyuncunun BH'i kiralayabilmesini.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Yanlıs anlama eylul yukarda LLC den bahsetmiş ve savunmussun ona karsi yorum yaptık.Haklısın eskilerle yenileri karsilastirmak abest bir durum yarattı. Bizler swoopsuz npc pesine duserdik birde bos cikardi wp cıldırır dönerdik. Hunt grubunagirmeden mis. yapamazdik solo olayi kesinlikle bize uzakti. Ama yapılan yeniliklerden sonra BH lik cok daha zevkli bir hal almaya basladi özellikle Master Scout zorunlulugu kalkınca geriye 81 sp gibi bir sey kalıyor elinde öncelikle ben zaten direk surrender edip beli templateler uzerinde dusundum. Bir BH olarak genelde buff siz dolasmadıgını varsayarsak medic vs tarzi skillere pek ihtiyac kalmiyor. Tek sorun mind in cabuk bitiyor ama onuda mind buff,brandy vs ile dengelemeye calısıyorsun zaten. Su an karar kıldıgım ve uygulmaya koyuldugum template su sekilde Master BH 0404 Pistooler 4304 Carbineer Carbine Accuracy +140 Carbine Accuracy While Moving +20 Pistol Accuracy +155 Pistol Accuracy While Standing +15 Pistol Accuracy While Moving +20 Ranged Defense +24 Melee Defense +42 Daha tam bitmemesine ragmen yararını fazlasıyla görmeye basladim. Yalnız bir duyum aldım aslı varmı bilmiyorum Accurary ler 125den yukarisi bir işe yaramadigi soyleniyor bu temp. de ona gore dusunuldu.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 LLC nin accuracy nin yeterli oldugunu iddia etmen uzere zaten ben mesaj yazdim. Zaten durniyi bile olduremez diyenlerde bunu gercek anlamda solemiyorlar. Sadece BH nin diger proff lara oranla nekadar aciz oldugunu soluyor. LLC ile adama vurabilmen icin 16m dibine girmen lazim kd ettiysen jedi i ve adamda stateheal varsa dibine girdigin anda adam ayaga kalkar ve 3 4 vurusta seni mind dan yere serer ne oldugunu bile anlamazsin. Template de ayri bi sacmalik zaten. Oyunda birbirinin kopyasi adamlar dolasiyo ayni template ler ayni silahlar ayni HAM lar. Composite suit bi tek isimleri farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Jedi avlamak isteyen BH ler Melee ye dönün , yada abartı güçlü DOT silahlar kullanın yoksa jedi a karşı pek bi şansınız yok şuan.Melee proflarda tam tersi gördüğünüz her jedi a dalabilirsiniz zira hemen yere iniyoruz =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Eğer state defense'iniz yoksa Jedi olduremezsiniz. Boşuna state defense'iniz olmadan template yapmayın. Jedi, hangi sabreını kullanırsa kullansın, flurry diye bir vuruşu var. ve bu vuruş dizzy, stun ve blind yapıyor. Tek vuruşta. Dizzy'yi yaptıktan sonra sırasıyla force throw (KD) ve body combo (Posture change) denerim. Yere düştüğünde de geçmiş olsun. Oyunda şu anda en önemli şey melee ya da range defense değil, state defense. Eğper bir BHsanız, Pistols 0040'ı almak zorundasınız. Onun yanına Dizzy'yi kuvvetlendirin bence, dizzy kuvvetli olursa KD ya da posture change işe yaramaz. Jedi'ın herhangi bir defense'i yok (hiçbir jedi Defender olmuyor 99%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 evet ama neredeyse tum jedilerde force resist state var :) yetmedigi yerdede zaten force state heal var :) hala en tehlikelisi disase[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 keza akilsiz dev ler jedi mesleklerini ole dengesiz yapmislarki jedilerin %80 i enhencer master oldu yada olacak powerdakı her ozellık neredeyse saberla yapılabılıyor defenderda bı tek jedı toughness var ve ıncaptan kurtulma kımse ona skıll harcamıyor powerda kı bı tek lıghtınıng kullanılabılır ama llc ye benzıyo yavas ve accuracy dusuk, weaken ve choke komedı 150 150 5 tık yapacak da adam olecek onun yerıne saberla 500 500 vuruyosun. mınd blast stun yapıyo baska ıse yaramıyo saber tek vurusta stun dızzy blınd edıyor ne geregı var o treede bı tek ıntım var area yapması sebebıyle onun yerıne dıer tarafta armor var tercıhe kalmıs kd saberdada var force kd daha etkın ama onun ıcın degermı dunmek lazım kısacası jedılere 5 meslek verdıler buyrun dıe 3 u ıse yarıyor onlrsız su an jedı olunmuyor. gonul ısterdıkı herkesın ıyısı kotusu ıle farklı sınıflardan olabılseydı ama yıne fabrıkasyon oldu soe ıste bı gun becerecek ama bız goremıcez.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 power ve defans treeleri güçlenecek büyük ihtimalle. şu anki hali manasız zaten.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 zor cok zor yakalarsam hic sansin yok. :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar