Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Dun aksam 1-1.5 aylık ugrastan sonra CH'ı masterlayıp drop ettim:) BH'i da train ettim hemen. pistoleerden ve komandodan gelen puanlarla 0/0/1/2 de oldu. Yalnız kafama takılan bir konu var. BH skillerine bakınca BH'da sadece mele defence (2) ve ranged defence(24) var. -her ne kadar yeni durumda geriye baya bir puan kaliyor ve bunu defence icin kullanabiliyor olsa da- bunun yanisira kullandigi silahlarda pistol'de 80, carbine'de 80 ve LLC'de 60 speed'e sahip. Merak ettigim konu su bu karakter nasıl Jedi oldurebiliyor? Yani bu karakterde muthis bir dodge, block gibi savunmalarin olmasi gerekmez mi ya?[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler - Marksman - Commando - CH - Brawler - BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eger master bh isen olumcul silahin carbine dir 2 ayri kd si ve kuvvetli bir dizzy si vardir. eger yere yatirdigin jedide state heal yoksa yanına yaklasıp llc ıle sıngle 2 cıcek gıbı olur ama bh skıll tree sı degıstı bıldıgımk kadarıyla dolayısıyla artık master scout olmak zorunda deılsın . oradan gelen sp lerle cm 4004 gıbı bısıler yapılabılıyor yada tka veya fencer def alabılırsın yada ınvestıgatıon alırsın yanınada master trka yaparsın. kısacası artık master bh olup yanına ne alacagına karar vemen yada sadece ınvestıgatıon alıp hangı combat prof olacagına karar verme sansına sahıpsın. ama eskı bh uzerınden devam edecek olursak genelde bh dmg putputu yuksek bır ranged meslek oldugundan carbınedekı ıncelıkten faydalanmalı rakıbı ındırmelı daha sonada eger adam kalkamıyosa llc ıle yok kalkabılıyosa hangı poolunda zayıfladıgına bakıp ona gore saldırı secebılırsın keza bh ta cogu profta olmayan ıstedıgın ham bara saldırabılme ozellıgı var pıstolunle ıstersen health ıstersen mınd calısabılırsın. carbıne de sıklıkla actıon uzerınde etkılı olur. ama acıkcası tek bır bh ın jedı alabılmesı bayaa zor o yuzden bh lar eskı gunlerde oldugu gıbı gruplasıp kendı aralarında gusel haberlesme teknıklerı uyguluyolar bence sende bu profla ılgılı bı gruba yakınlasmalı ve keyfını cıkarmalısın.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Aciklamalar icin tesekkur ederim. Peki bir soru daha. Jedi'lar artik saber acmakla BHMT'e düşmüyor. Jedi ne yaparsa terminale düşüyor artık? Silah değiştirme konusunda biliyorsunuz bazı sınırlamalar getirildi. O nedenle dövüş esnasında silah değiştirme işi eskisi kadar kolay değil artik. Bunu neden yaptılarsa. Dun akşam ilk investigation xp'sini kazandim. He he toplam 5 mission. Hepsinde adam su icinde ve 3 failed (200-300 metre kala), 2 biten mission sonucu 288 xp :((([signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Master BH den Master scout zorunlulugu kalkınca geriye 81sp kalıyor kullanabilmek icin. Carbineer ve Pistoleer dan accurary ve speed i arttiran kolonlari calisabilirsin. 125 accurary ustunun bir ise yaramadigi soyleniyor 4,3,0,4 carbinee ve 0404 pistoller yapabilirsin zaten buff suz dolasamayacagını varsayarsak medic almana gerek yok ama CM de cok iyi olabilir bh nin yanina[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Sen ne yapiyorsun ya? BH'in yanina CM. BH'in yanina Medic'i aldigin anda geriye 4 puan kalir novice'ini bile alamazsin CM'in. Tamam skill puani arttida o kadar degil. Benim su an zaten brawler master durumda. Onu iptal etmeyecegim. Bu durumda BH'i tamamladigimda geriye zaten gene 4 puan kaliyor. BH'i sevmez isem direk swordsman'a kacis:)[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 jedilerin terminale dusmesi hem zorlasti hemde kolaylasti sebep 1 artik teff yok knight trial tamalanana kadar dolayisiyla terminale dusmezler, sebep 2 jedi eger npc keserse aninda bh terminale duser eskiden daha uzun olan sure simdi kisaldi hatta sole bi ornek verebilirim. patch gelir gelmez tef kalkti die hepimiz baltalari elimize aldik gittik ns kestik buff bitti mutlu mutlu artik sokaga cikabilmenin sevincini yasadigimizi sanarak eve donerken coronet starportta bh tan saldiri yedim kisacasi her sey simsek hiziyla oluyor. gerci kesemedi eleman kacti bende yakalamaya ugrasamadim keza faction aldigim icin tef yedim bh saldirinca ilginc bi heyacan oldu. iste sorunun cevabi bole hic dusmeyebilir dikkat ederse ki aslinda bu pek mumkun deil , her an dusebilir bu cok muhtemel iste.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bizim guildden bi jedi a da süper puşt bi BH geldi, adam kendine Feign death almış, kesinlikle ölmüyor ve durmadan heal olmayı bekleyip tekrar saldırıyor.Öldürebileceğinden değilde sadece rahatsız etmek için, adamın gününün içine etti...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Agzimizi bozmadan konusur isek sevinirim. Yabanci bir board'da da bunun tam tersi bir durum sozkonusuydu. Nasıl olur bilmiyorum. BH'ın biri Jedi'i bekliyor sonra saldiriyor. Jedi Feign Death(!) yapip logout oluyor. BH iste basinda kamp kurdum bekliyorum Feign Death yapinca ne yapmak lazim diyordu. Feignb Death'a animsamiyorum ama yazdiklarina gore bir attack turu etkili oluyor diyorlardi. Jedi'lar gecekten Feign Death yapabiliyor mu? TKM'nin Force of Willpower'indan daha etkili bence Smuggler'in feign death'i bu durumlarda:)) Yat asagiya bekle ham bar full oluncaya kadar:))) [signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) [Bu mesaj Eylul tarafından 16 Temmuz 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 FD yapınca eskisi gibi wound alma olayı varsa çok gereksiz bi taktik monoyu commando'nun biri simsiyah yapmıştı FD çektiginde heh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaji buldum tekrar BH forumlarindaymis. Denilen su Suppression fire ile FD geri gelebiliyor diyorlar. Rifleman skill'i yani (asil denilen posture change up attagi ile) Bu dogrumudur acaba?[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bir Bounty Hunter'ın Bir mid-level Jedi'ı öldürmesi için yapabileceği tek şey Force'unu bitirmektir. KD işe yaramaz çünkü ben Thakitillo'suz savaşan jedi görmedim. O yüzden bence Master pistoleer/BH3040/Smuggler 0040 çok iyi bir combo BH için. Torso shot, Eye shot, confusion, Last ditch..arada suppression fire (posture change için) Bir de mind poison geo pistol bulursan şansın olabilir. Ben genelde thakitillo/pikatta pie ve sytnhsteak (KD, dodge ve damage reduction) ı hazır tutarım toolbarda, ve bunların etkisi geçmeden BH'ı öldürmeye çalışırım. Ve asla entertainer buffsız dolaşmam. O yüzden tavsiyem yanına 1-2 BH daha alıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hyr FD ye hiçbişi yaramıyor hepsini denedik, adamın tek yaptığı jedi bike çıkardığı anda kalkıp yoketmek başka hiçbir özelliği yok, tamamen sinir etmeye yönelik yani.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bazi Jedi lar ve Dev Team BH leri aylarca ole bi sinir ettiki birazda BH ler tadini cikarsin durumun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kim demiş bh ler jedi öldürüo diye:)?[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bh lar jedimi olduruyor, en son biraktigimda bh lar durnileri olduremiyordu artik jedileri olduryorlarsa ya jedileri nerflediler yada bhlara hodu hodu ucan lazer gudumlu el bombasi falan verdiler.Bh kim jedi oldurmek kim.6 ay oynadiktan sonra nie biraktim bu oyunu biliyormusunuz ? 3444 bh oldugum icin. hade jedi kesices die bi heves biraktik commando yu( o zamanlarda 1 gunde meslek masterlanmiyor). ilk zamanlar terminaller calishmadi aliyorduk gorevleri adama tell atip kesmek icin saklabanlik yapoiyorduk, gel olm sana pearl vericem nerdesin sana bishi danishcam ey ulu jedi ,aa kilicini gostersene ne gusel florasan mi o die.sonra birseyi farkettikk master dancerin m defi bizden fazlaydi, 50 kere yazdim soe nin forumlarina ama tabi dogru adam master dancer o kadar dans ediyor lazim ona o kadar m/r def.Hedeyi nerfleyin hop nerf hodoyu nerfleyin hop nerf. Acin bi post jediler olumsuz olmaz oynamiyoruz birakiyorus die 100 kishide altina post atsin 3 gun sonra bh lar jedi birakmaz piyasada, ama bu halde, mark olarak durni versinler onlari kesin. Ps: Jedi mi kesicenis adamlar nerf yedi zaten(jedi revampmish) vuramiyor acin bi pikeman yada fencer aha size jedi katili ishte. Uzay Caginda Lazer tabancasi olan adami eline kilic alan doner gibi kesiyor. pff anlatmayla olmas cok konushtum gene en iisi sen bh ol yanidna da master dancer ol dene bak bakim hangisi daha olumcul :)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 abartmayin ucuyorsunuz suanda :) p9 dan once bi bh dusuk seviyeli knigh i oldurebiliyordu. sahsen tanigim bu olaylara. ama cok onemli bi ayrinti var bunu yapmasi icin cok kasmasi gerekiyordu dogru yiyecekler ve dogru special siralamalari sayesinde. hatta sole diyim bi bh nin 2 dk icinde 25 player aldigini bile biliyorum :) simdi salliyo diyeceksiniz ama degil hehe tabi buda cok acayip bi olay anlatirim belki bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 2(Train edilmemis)013 BH'im iki gunde sadece Mokk ve Janta missionlarinda 530K para yaptim 3 ya da 4 buff süresinde. Herkes LLC'nin miss'inden yok pistol'un missinden bahsediyor. LLC ile hic bir sey oldurulmez diyor. LLC daha single1'de bile 3000 dmg veriyor ve 2.9 A attack speed su an kullandigim ki bundan cok cok iyileri vardir ve miss hic dediginiz gibi degil. Pistol ise daha 1'de olmasina ragmen Janta Shaman oldurmek icin bire bir (Shamanlar LLC'ye %100 resist cunku) Ayrıca LLC'nin Cone1'i bile bance cok etkili. Flame'de bir kez olsun cone2'yi bile kullanmamis biri olarak LLC'de bunu sık sık kullanıyorum. Sonuc olarak BH sizin bildiginiz eski BH degil artik. Missionlarda da 5030 investigation XP'im var daha iki tane fail mission verdi. O da benim salakligimdan mission'a gitmeden once map'a baksam gorecem mark'in su icinde oldugunu. Ama invest 3 ve 4'de ne olur bilmiyorum. Sonuç olarak BH'daki yeni duzenleme sonrasi, Cok guzel BH template'leri olusturulabilinir. BH 3040 Pistoleer 0044 temelli templateler yada BH 03044 TKM gibi secenekler artık mumkun. Keske diyorum Master Pistoleer ve Master Smuggler iken yapilsaydi bu degisiklik. O zaman comando yerine direk BH'a giderdim. Simdi isin yoksa tekrar pistoleer ve smuggler kasacam mesela. 129 Pistol speed azimsanmaz bence.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bh ile nekada oynadin bilmiyorum ama llc nin accuracy cok dusuktur. bunu tum bh ler soyler iken senin llc nin accuracy hicte fena degil demen biraz abes kaciyor. accuracy ile ranged def in nasil calistigi konusunu umarim biliyorsundur. biliyorsan bole bisi dememen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 LLC ile cok guzel lair yıkılıyor valla birde KD yiyenede single2 ile koyuyosun baska bi ise yaramıyor. Mıss olayi var sen nasil öldürdün o jantalari mokk lari LLC ile hayret etttim valla . Uzerinde iki deri parcasindan baska bisey olmayan kıt zekalı cıplak magra adamlarının bile electric resistleri %60 uzerinde topraklama hatmı cekmişler adamlara onuda anlayamadım zaten su kadar zamandir :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Pardon ama 70 Accuary'nin nesi dusuk. Birde electiricty'e ne ne kadar resist'e sahip ona'da bakmak gerekmez mi? Arti 110 accuray 4.5 A attack speed ile 70 accuary 2.9 (bundan daha iyileri vardir kesinlikle) Attack speed olan bir silahi sirf accuary olarak mi karsilastirmak lazim. Sonucta hic bir sey olduremez, durniyi bile zor oldurur denilen silahla ben janta, Mokk (shaman harici) ve Hurton'dan tut bir cok yaratigi oldurebiliyorum(warren da Master Swordsman'ken olduremedigim kadar cok Hurton oldurdum daha dun LLC Cone1 ile). Level 3'teyken. Ayni levelde pistoleer ile janta'lara dalamiyordum mesela. Last Ditch olmasina ragmen. Dedigim su BH tek basina defansi dusuk bir karakter. Ama kullandigi silahlar ve etki gucu yuksek. Iyi bir template ile bence en guclu karakterlerden biri olabilir. Gerek PVP gerekse PVE icin. Daha carbine'i kullanmadan soyluyorum bunlari. Gerci onceki mesajdada yazdim benim BH'tan master olduktan sonra kullanmayi dusundugum sadece 3040 templatedir.[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 5 6 aydan fazla bi sure MASTER BOUNTY HUNTER oynamis insanlar LLC nin Accuracy nden rahatsiz durumda. Acaba haksizlarmi diye dusunmek lazim. MASTER BOUNTY HUNTER in gorevi ve amaci Mokk Shaman oldurmek Hurton kesmek degildir. Mark avlamaktir. Birakta aylarca bu char i oynayan insanlar biraz daha fazla bilsinler neyin ne oldugunu. Simdi Investigation da cok kolay dersinde onuda soliyeyim. 3 ay once bi Investigation u bitirmeyi bi deneseydin yada 1 sene once speederbike lar yokken deneseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Eylul, 19 Temmuz 2004 15:42 tarihinde demiş ki: Sonucta hic bir sey olduremez, durniyi bile zor oldurur denilen silahla ben janta, Mokk (shaman harici) ve Hurton'dan tut bir cok yaratigi oldurebiliyorum(warren da Master Swordsman'ken olduremedigim kadar cok Hurton oldurdum daha dun LLC Cone1 ile). Level 3'teyken. Ayni levelde pistoleer ile janta'lara dalamiyordum mesela. Last Ditch olmasina ragmen. hurtoon ve janta nedir? master marksman de öldürür hurtoon ve janta. bir combat classın efektifliğini jantalar ve hurtoonlar belirlemiyor ne yazık ki. ya daha bi sürü şey yazacaktım da vazgeçtim bir anda.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ayrıca swordsman süper bi class, dün 120 hurtoon 45 janta(shaman bile vardı aralarında) ve 2.5 nightsister öldürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Dethatt, 19 Temmuz 2004 17:47 tarihinde demiş ki: speederbike lar yokken deneseydin. Abi hatırlatma sunlari gozunu sevem :) bi pet cıkarcaz diye kemik deri topla camp yap onu kur pet i cikar camp i kapat atla pet e git git git git öldür sonra dön gel resmen işkence etmişler bize :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hehe eski bh forumlarini okuyodum bi aralar bh ler 5km den uzaksalar en yakin shuttleport a yakinlarda creature buldurup oldurtuyolarmis kendilerini lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar