Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 okudugum bolumden memnun değilim yeniden öss ye giricem. 3. girişim olcak.yetenek sınavlarına girebilmek için 160 barajını aşıcam ordan problem yokta.lys midir nedir ona giricek miyim hazirandaki sınava mı giricem yoksa yada yetenek sınavlarına öss ye girmedende girebiliyor muyuz ? lys başvuru yrn sonmuş ona göre şey edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ilk sınav ygs, ona giriceksin hazirandaki lys. Ama sen yine de bi bak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ha karıştırmışım hazirandakine girmicem yani ? of yarınmış son başvuru günü.yetenek sınavlarına girilmiomu ya sınavsız hiç ugraştırmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 girilmiyor sanırım, ygs'den barajı geçmen lazım diye biliyorum, git başvur 30 net(emin değilm kızın biri söledi.) falan çıkarman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ya 160 ztn baya az.hepsini a yapsan 160 yaparsın.ben 200 yapabiliyorum 0 bilgi ile ahah başvuru için ne gerekiyor.hiç bişi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 parayı yatır kimliğini al okula git yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yds yede gireyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yarın son gün olduğunu bir daha hatırlatır ve iyi geceler dilerim. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sagol valla yarın 5 e kadar hallederim tamamen tesaduf ögrendim tamamen kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar