Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 böyle et döner resmi vardı ekmek arası ama içinde hıyar da vardı hatta o kısmı çok kötü ama etin kıvamı süperdi neydi o topic ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 14 şubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 esprin var diye o topic önemli tabi senin için dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 benim actigim mfö topigiydi o. aramada bi sorun var, bulamadim maalesef. alamanci döneri de buydu. naapcan ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 et güzel gözüküyor olabilir ama tadi her zaman berbat olmustur alamanci dönerinin 1 senedir yedigimi bile hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vaniLLe said: benim actigim mfö topigiydi o. aramada bi sorun var, bulamadim maalesef. alamanci döneri de buydu. naapcan ki? evet senin açtıgını hatırladım da arayıp bulamadım bakıp bakıp iç geçiricem ya aklıma geldi de dsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 of soğan ve etin o müthiş aşkı domatesin meriçliği eşliğinde şıpıl şıpıl yağın ekmekte bıraktığı tad ahh ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Salatalık nedir be, zeytin de koysaydı bence eksik kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nilin alamanci donerini diyosun demeye gelmistim, kendisi gelip resmini bile koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Longshanks said: esprin var diye o topic önemli tabi senin için dsfds hangi konu ya.öylesine söyledim valla 14 şubat aklıma başka bişi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Çoban salata lan bildiğin ekmek arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 çok kesat artık geyikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi burda döneri kıymadan yapıyolar sırf eskişehirde adam gibi döner yapan yer yok ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Açmadılar mı Eskişehir'de İskenderoğlu? Git ye orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 valla onun bi imbalığı yok ve gereksiz pahalıydı yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar