Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Dove'un gri kutulu bi şampuanı var o (tu) Edit: Ha belirtiim şu Head & Shoulders yeni gelmişti Türkiye'ye, başladım kullanmaya. Çok iyiydi ilk başlarda da, bi senedir falan bana mısın demiyo kepeğe. Dove'unki anında bitirdi kepeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ben de araya kaynayayım 13 senedir seboreik dermatit (doğru mu yazdım ? ) dneen iğrenç hastalıktan muzdaribim. Kafa derisi sürekli bir kabuklu. Sabah yıkansam öğlen omzuma kar yağmış gibi oluyor. Geçmiyor geçmiyor. Denemediğim şampuan kalmadı. Var mı çaresini bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 pekaziz said: copry said: ama sabun deriyi kurutur =/ vgeçmez tabi 6 ay kepek önleyici bir şampuanla yıka geçer. geçmezse gel 6 ay sonra sdfsdf Bioblas kepek şampuanına başladım 2 hafta önce. 5 ay sonra kepek hala durursa bu mesajı sorarım sana :D burda olucam sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 wispy, egzama dediğim de aynı şekilde kafa derisinde sedef benzeri yaralar oluyor. altın kural bunları kurcalamamak. ilaçlı şampuan verilip eczaneye reçeteyle vazelin benzeri bir ilaç yaptırıp sürüyorsun. bu yaptırma ilaç gayet söküp atıyor yaraları. ama en garanti çözüm saçları nemli tutmak. sık sık şampuan değiştirmek (2 3 ayda bir). ki tahmin ediyorum yazın deniz, güneş vs. baya azalıyordur bu yaralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bendede hayvan gibi vardı. Eczanelerde bır ılac satılıyor adını hatırlamıyorum. Igrenc kokusu kiremit rengi var. 3. yıkamada benımkını tamamen kesmıstı sonra bır ıkı arkadasada onerdım onlarda ıyı sonuç aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 normal kepek sorunu olanlar baharati fazla tuketiyorsa o sampuanlarini bir de baharati kesip denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cansıns beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Şampuan değişikliği de kepeğe yol açar.Ayrıca mucize bekleme tek yıkamada kepeksiz saç gibi bişi vaad eden yok.Varsada %90 yalandır. Bi şampuanı al en az 2 hafta kullan ve eğer azalma yoksa ozaman değiştirme yoluna git. DİP NOT:Ayrıca aklınızda bulunsun sıcak suyla saç yıkamak iyi değildir.Serin ,ılık arası olmalıdır su sıcaklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 head and shoulders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bundan aldım. ise yarar umarım olmadı diger tavsiyelere yonelir ya da baslıgı uplarım. http://out.com/topfive/images/products/shampoo_004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedy21 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 dermadolin ürünü olan pirdolini veya sedolini tavsiye ederim. Birkaç sene önce bende kepekle boğuşuyordum :P bir eczacının tavsiyesiyle pirdolin kullanmaya başladım o gün bugündür kepek kurtuldum. denemeni şiddetle öneririm :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 pekaziz said: Piyasada denemediğim şampuan kalmadı, ketoralinden head&shouldersa, sebamedden ipeğe ama hep geçici çözümler sundular. Kafayı komple zeytinyağıyla bile yıkadım yahu ama kepek bana mısın demedi. Artık kepeklerimle mutlu yaşamayı öğrendim, beraber çok mutluyuz. O ne lan diye soran olursa da "sağlıklı olduğum için ölü deriyi atıyorum" diyorum. Oh. Aynı sıkıntıları bende yaşadım, dermatolojistlerin kankası oldum bir süre ama sanırım bunda ana çözüm piyasadaki(marketlerdeki) elidor, clear gibi şampuanları kullanmamak. Bir de sürekli, aynı kepek karşıtı şampuanı kullanınca deri bir tür tepki oluşturuyor, o yüzden üç aydan fazla kullanmamak lazım aynı şampuanı. Benim sorunu Ducray'in Kellual'ı çözmüştü zaten bir kaç aya bitiyor şampuan küçük bir şişede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 elidor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar