Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kepek şampuanı tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bıttım sabunu kullanıyorum; ama senede 2 kutu nizoral almak zorunda kalıyorum. kendimi bildim bileli saçımda sorun var.

dikkat ettim bunca sene, mevsimsek gibi geliyor bana. ilk ve son baharda, kısaca mevsim değişikliklerinde kafada bir kepek sorunu oluyor. onun da çözümü nizoral.

devam eden, sürekli bir sorunun varsa doktora git. onun da vereceği şampuanlar belli zaten; ne olur, ne olmaz. uzman olmuş adam, lafına değer ver.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

head and shoulders kullanıyorum, memnunum

(tu)

schwarzkopf'un sarı renkten oluşan 3 tane set halin de satılan hair repair seti var. o çok etkili oluyor. yağlanmayı sağladığından saçında dipleri daima nemli tutuyor ıslak tutuyor bu da kepeğin olmamasını sağlıyor.

ama şunu söylemeden edemicem. ben yıllardır tonlardır gelen giden kepekten çok memnun kalmamıştım ve sana en iyi çözüm bana göre.

Bioxin abi. ben saçlarımın gürleşmesi vs için onu kullanmıştım. 7 ay kadar düzenli şekilde kullandım kapsüllerini çok faydasını gördüm yanında ki şampuanı ile birlikte ben de hiç kepek kalmadı.
Mesaj tarihi:
head and shoulders denedim bana mısın demedi ya hala

öff bi ara swarzkopfun bi tane şampuanının kullaniodum geçmişti kepekler cillop gibiydi

sonra o şampuan bitti 1-2 kez duşu başka şampuanla aldım kepek çıktı tekrar, ve o şampuanı tekrar alıp kullanıcna düzelmedi bi daha lol
Mesaj tarihi:
Vichy'i alırken saçınızın kuru mu nemli mi cildinizin durumunu falan bilip ona göre seçmeniz lazım yağlı yağsız falan diye.
o biraz daha ilacımsı bişi çünkü.

ama sonra ki yıllar için tekin değilmiş dediklerine göre. dökülmelere sebep olabiliyormuş.
Mesaj tarihi:
Head and Shoulders kullan.
2-3 haftaya belli bir değişiklik olmazsa cildiye doktoruna git.
Herkes tavsiye veriyor ama cildinin kimyasal yapısı filan önemli, doktor ona göre bir şampuan verir sana.
Mesaj tarihi:
benim entriye zıplamışlar da yanlış anlaşılmış.

kepek problemin egzamadan kaynaklanıyorsa onun için ilaç var. ama en temiz yöntem arada sırada şampuan değiştirip ortalama 2 gün max 3 günde bir yıkanmak. egzamalı bünyeler için nem gayet önemli.
Mesaj tarihi:
Piyasada denemediğim şampuan kalmadı, ketoralinden head&shouldersa, sebamedden ipeğe ama hep geçici çözümler sundular. Kafayı komple zeytinyağıyla bile yıkadım yahu ama kepek bana mısın demedi.

Artık kepeklerimle mutlu yaşamayı öğrendim, beraber çok mutluyuz. O ne lan diye soran olursa da "sağlıklı olduğum için ölü deriyi atıyorum" diyorum.

Oh.
Mesaj tarihi:
copry said:

ama sabun deriyi kurutur =/ vgeçmez tabi 6 ay kepek önleyici bir şampuanla yıka geçer.
geçmezse gel 6 ay sonra sdfsdf

Bioblas kepek şampuanına başladım 2 hafta önce. 5 ay sonra kepek hala durursa bu mesajı sorarım sana :D
Mesaj tarihi:
egzamaya değinmemin nedeni sedef gibi kafa derisinde kepek oluşumuna neden olması. bunun başlıca çözümü saçları sürekli nemli tutmak. yağlanmasına müsade edilirse eğer daha da artar.
  • Yeni Oluştur...