Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Merhabalar... Ben sabancı veya bilgi nin VCD bölümüne girmeyi düşünüyordum .. sizce bu çalışmalarla şansım ne ? http://www.darktemple.net/luc-03.htm http://www.darktemple.net/luc-02.htm http://www.darktemple.net/luc-04.htm http://www.darktemple.net/pictures/ConArt/Lucorphine/Eye-04.jpg http://www.darktemple.net/pictures/ConArt/Lucorphine/Eye-042.jpg Ayrıcı www.darktemple.net in tasarımını yaptım .. en hoşuma giden yeride yazı kısmındaki hikayenin olduğu sayfadır... ilgilenip bakarsanız ve yorum yazarsanız çok sevinirim... not: ordaki guildle uzun süredir ilgilenmiyorum UO oynamayı bırakalı uzun zaman oldu . bence RP yapılacak bir oyun değildi. Ayrıca Öss nedeniyle tasarım aceleye geldi... We tasarımda alıntı yaptıım eyrden iznim var.. evet world of warcraft sitesindeki meteryalleri kullandım bazılarınıda kendim yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ayrıca aranıza yeni girmekten onur duydum.. Çok güzel forumlarmış... Birde o yaptığım gözde hiç bi yerden bişey almadım tamamen pcdeki kendi çizmim... isteyene ilk iskelet halini filan gönderebilirim... :) Yorumlarınız ve VCD ile ilgili vericeğiniz ilgiler için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bu arada kendi resimlerimle ilgili çok çok güzel çalışma ve montaj tipi şeylerimde var ama onları veremiyorum.. Net ortamına resi koymak biraz tedirgin ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Güzel ama cahilliğime bağışla bu VCD tam olarak nedir[signature][hline]Weroq Duilwen Paladin of the Light - Alliance of Light [AoL] ICQ Weroqsheth from SNN Blind Guardian L I V T Y L E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 weroqsheth kardeşim... VCD Görsel İletişim Tasarımı diye bir Üniversite bölümüdür yetenek sınavıyla alırlar.. Açılımı Visual Communication Designdı galiba (yamuluyorsam düzeltin) Beğendiğine sevindim... Oky denilen arkadaşta baksa keşke o bölüme gidiyordu oda.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 öncelikle hoşgeldin aramıza Lucorphine, çalışmalarının hepsine bakamadım daha doğrusu bir sorun var sanırım açılamıyor. Neyse o fazla önemli değil. Öncelikle burslumu girmek istiyorsun yoksa burssuzmu onu bi belirtmen gerekiyor. Sınavların genel yapısını öğrenmişsindir zaten etraftan. Fakat burslu yada burssuz önemli olan güzel ve geniş bir portfolio ile başvurmak. Öncelikle kendine ait bir portfolio sitesi yada bir interaktif cd hazırlamanda fayda var. Orada ne kadar çok kaliteli ve ışık veren çalışma olursa o kadar bölüme girme şansın artacaktır. bölüm benim girdiğim senelerde daha sanatsal daha tarih ağırlıklı bir yapıya sahipti. Fakat bazı hocaların ayrılması sonucunda ve bölüm başkanın artık sistemi değiştirme istediğinden dolayı daha teknik daha dijital daha günümüz ağırlıklı bir temaya sahip oldu. Bu nedenden dolayı artık hem grafik tasarımların hemde tasarım kültürünle daha çok ilgileniyorlar. Yalnız sende gördüğüm kötü gidişata neden olabilecek bişey var. O da bu frp sevgisi. Bölümde senin gibi frp konusunda çok sevdalı insanlar var fakat bu insanlar ne yazikki çok yetenekli insanlar olmalarına rağmen ödevlerinde ve projelerinde bu frp kafasını üzerlerinden atamıyorlar. Devamlı olarak o dünyanın içinde ki terimleri, nesneleri veya yaratıkları kullanıyorlar. Bu durum hocaların hiç hoşuna gitmeyen birşey ve genelde çok ağır bi şekilde eleştirilmelerine neden oluyor. Senin yine kafanda bi fikir oluşsun diye söylüyorum. çalışmaların kötü değil ama daha artırmaya çalış ve dediğim gibi kendine bir portfolio sitesi yada cd hazırla.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Oky, 20 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki: frp konusunda çok sevdalı insanlar var fakat bu insanlar ne yazikki çok yetenekli insanlar olmalarına rağmen ödevlerinde ve projelerinde bu frp kafasını üzerlerinden atamıyorlar. Woops ! :hmm:[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Yok abi Frp ile alakam olmuyo... Ticari site tasarımları katalog tasarımlarıda yaptım.. Kısacası benden ne isteniyorsa onu yaparım... Ancak tabiki kendi hobi sitemde bunlatr olması normal.. Açmamasının sebebi turk telekom olabilir.. arada bir hiç bir site açılmayabiliyor şu sıralar... Burslu girsem tabii hoş olur ancak öyle bi hedefim yok... Bi ara o çalışmalara bakabilirsne sevinirim... Tabi şu an Frp tarzı çizim ve tasarımların dışında şeyler yapmaya çalışıyorum çünkü bende tahmin ettim bu adamların pek ilgisini çekmez diye. Habirde o tarihi konularla ilgilenen hocalar gitti demişsin.. Ne anlamda yani? Sözlü sınavda sorucakları şeylermi değişti? İlgilendiğin için teşekkür ederim.[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 yani artık eskisi kadar sınav ağırlıklı değil ödev ağırlıklı bir sisteme geçtik demek istedim. Sonuçta senin bir ders için bir dönemde 5 ödev yapıyorsan bunlarında ortalaması 70 ise sen sınavlardan 20 30 gibi notlar alsanda ortalaman 70 civarı oluyor. Tabii bunda hocaların kanaat'i de önemlidir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 E güzel hoş olmuş öliysede kimse çalışmalarla ilgili tam bi yorumda bulunmamış... Neyse. Yaw hiç çalışmadım 285 geldi ki bu sene yüksek bi puan oluyo bu... keşke düşük gelseydi.. Şimdi tutturucaklar mhüdiz ol diye... Sanatçı adamım ben gelemem teknik olaylara :)[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
she-mage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bence VCD bölümüne girmen sorun değil.Benim çizimle hiçbir alakası olmayan bir arkadaşım girdi , şu an kendisi 3. sınıfta. Bölüme girdiğinde ne elle ne bilgisayarla yani kısacası hiçbirşey çizemiyordu.Şu an gene elle çöpten adam bile çizemez ama flash ve benzeri programlarla gayet başarılı işler çıkarıyor. Demek istediğim sen bu şekilde çok avantajlı başlarsın bölüme. Yanlız hiçbirşey yapmadan her sınavda 100 alan öğrenciler olucaktır , hocaların bazısı bunları kollar ,kayırır bu sinirini bozmasın.[signature][hline]Simbul wannabe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 zaten söyledim çizimle alakalı olmayan bir bölüm olduğunu. Önemli olan çizimlerini grafik çalışmalarla birleştirebilmen. Yoksa kimse iyi çizim yapıyor diye yüksek not almıyor. Bazı öğrencilerin kollandığı doğrudur ama kimse boş bir insana öylesine yüksek notlar vermez.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucorphine Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ya ben kendi yaptığıma bakarım... Kimseyle yarışmıyom bana hakkettiğimi versinlerde kime ne isterse versinler. Zaten adalet bu dünya için çok soyut kaçan bi kavram :) Allahtan 285 puanna bi yere giremiomuşum gene VCD ye yönelttiler ehueuhe[signature][hline]Carpe Noctem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 arkadaşlar ben de şöyle birşey sorayım: gördüğüm kadarıyla vcd bölümleri için özel yetenek sınavları önümüzdeki hafta/sonraki hafta yapılıyor, peki hem bu sınavlara girip (birden fazla okulun sınavına girmek mümkün mü?) hem tercih listemizi verebiliyor muyuz ösym'ye? daha sonra ona göre seçim yapabiliyor muyuz kendimiz ösym listesinden ya da başarılıysak özel yetenek sınavı sonuçlarına göre? yani birşey kaybetmeyeceksem girmeyi düşünüyorum da şu sınavlara..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hala eskisi gibiyse bu bolumlerin OSYM listen ile alakasi yok. Dolayisiylan istedigin okulun sinavina girip, kazandiklarindan istedigine gidebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mono Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 vay be eheh 5 senede amma cok sey degismis :) 3cu sinifta ki kimmis arada isim alim? sinif arkadasiyimdir muhtemelen eheh okynin dediklerine+1 ekleyip birde ustune bastirmak isterim, yani cizim degil de de cizileni yada cizdigini bi fikirle harmanlayabilme kullaniliyo daha cok bolumce... testten sonra yaptigin ne varsa gotur yaninda tabiki, de esas oalrak kendini gotur..yaptiklarindan cok sen onem tasiosun girermiyim sorusuna cevap olarak(cok utopik cumle oldu dimi). a b c d farketmez bi yada daha fazla dal da da kendini gelistirmeye devam et :) zaten girdikten sonra afalliyordun en son farkli dunyalardan haftada 5-7 arasi farkli proje odevler geliyordu (ilerde geliyo hala ayri:) )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Görsel Sanatlar VCD bölümü ile ilgili Soru.... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Hala eskisi gibiyse bu bolumlerin OSYM listen ile alakasi yok. Dolayisiylan istedigin okulun sinavina girip, kazandiklarindan istedigine gidebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 vay be eheh 5 senede amma cok sey degismis :) 3cu sinifta ki kimmis arada isim alim? sinif arkadasiyimdir muhtemelen eheh okynin dediklerine+1 ekleyip birde ustune bastirmak isterim, yani cizim degil de de cizileni yada cizdigini bi fikirle harmanlayabilme kullaniliyo daha cok bolumce... testten sonra yaptigin ne varsa gotur yaninda tabiki, de esas oalrak kendini gotur..yaptiklarindan cok sen onem tasiosun girermiyim sorusuna cevap olarak(cok utopik cumle oldu dimi). a b c d farketmez bi yada daha fazla dal da da kendini gelistirmeye devam et :) zaten girdikten sonra afalliyordun en son farkli dunyalardan haftada 5-7 arasi farkli proje odevler geliyordu (ilerde geliyo hala ayri:) )[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar