Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Arkadaşlar bu verdata olayını cok cok araştırdım ve yenı yenı seyler buldum.Artik wolf lara binebilecegiz :). Kurtların ustunde suzulecegiz. Sitesi sudur indirmek icin de bu [Bu mesaj Baggio tarafından 24 Temmuz 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinghsaw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eheh günaydın diyeyim bari kahvaltı fln ettinmi ? :)[signature][hline]Dev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Siz biliyormussunuz bak.Ben bilmeyenler iin yazdim.Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ama bu olayi halaha cozmus degilim ugrasiyorum ugrrasiyorum *.MBL dosyasını *.UOP a ceviremiyorum. Mulbuilder den bile yapamadim acaba bilen varsa accik aciklarmi . :D[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Güzel de .Bilen varsa su olayı anlatırmı bana.mbl uop olayını.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun? :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. :horace:[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu işi bilen varsa bize açıklayabilirmi?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: TheCoder, 24 Temmuz 2004 15:06 tarihinde demiş ki: adam kendi ext. yazmış olabilir (bakmadan sadece tahmin) ext. nedir kasıntı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Orda yazana göre Michelangelo Programini acip bu dosyayi import ediyorsunuz ve verdata uzerine patchliyorsunuz ID no larini vererek patchliyorsunuz O Kurt un boyu fazla abartilmis adamdan buyuk ayrica grafik kaymasi oluyor bence hos gorunmuyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 dostum sağol yenilik lazım bu uo shardlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ya kurta binince ne oluyor ben onu anlamıyorum? saçma saçma saçma[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Costum shardlar için çok güzel bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu olayıda drake ve bear gibi dusunebilriz o sekilde belki olabilir verdatayı pachtliyerek denemekte yarar var demi :D migelo ile yapabiliriz[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 21:07 tarihinde demiş ki: ya kurta binince ne oluyor ben onu anlamıyorum? saçma saçma saçma orc skini varsa server da yada orc rp i yapan varsa ata binesi saçma olur kurda biner :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: _Dalamar_, 24 Temmuz 2004 21:14 tarihinde demiş ki: Costum shardlar için çok güzel bence... herşeye atlıyomuş gibi oluyo ama costum nedir ya? kostüm gibi bişey mi? coşuyon mu napıon[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 LOL coştum şart[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yani ırk fln olarak anla sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Arkasdaşlar denedim fakat bazi problemler veriyo verdatada v.s o problemleri cözmeli vede 1 script yazip dragona filanda bindirmeli daha önce denedim oldu fakata dragonlar trafparan gözüküyo hoşuma gitmedi kisacasi bu problemi cözdükten sonra bu verdaa olayina bakmali.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ya dragonları rengini scpden degiştir benim evdede transparan gozukodu sonra duzeltim rengini 0 yaptım gercek rengi ile gozukuo oyle daha hos duruo en azından kurt için scp varsa belki ben verdataya uyarlayabilirm bende cunku hepsi gozukuo ve binilio[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya baba haklisinda cok hata veriyo bildigin gibi değil makina bir kastiriyo server down :) nese biraz daha üstünde calişirsam olucak galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
06ocean06 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bencede çok şaçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 saçma değil aslında ırk sistemli serverlarda kullanılabilir ayıya binmektense kura binmek daha ii olur tabi görüntü kaymış hoş olmamış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
06ocean06 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 sadece ben görüşümü yazdım sadece ama orta dünyadada gerçi ayıya bniyorlar anlamadığım konu diğer binekler varken millet neden ayıya yada kurta binsinki oldu bide kuşlara binsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yapılabilirse yapılsın kuşada bineriz hem konu bu dğeil ben ırk sistemli severlarda orc ırkı olan serverlarda orcların kurtlara binmesinin güzel olabileceğini belirttim hem ayıya birçok serverda biniliyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İlgi Çekici..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar