Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakin Yeni Bir Hayvan...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Siz biliyormussunuz bak.Ben bilmeyenler iin yazdim.Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Ama bu olayi halaha cozmus degilim ugrasiyorum ugrrasiyorum *.MBL dosyasını *.UOP a ceviremiyorum. Mulbuilder den bile yapamadim acaba bilen varsa accik aciklarmi . :D[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
Orda yazana göre Michelangelo Programini acip bu dosyayi import ediyorsunuz ve verdata uzerine patchliyorsunuz ID no larini vererek patchliyorsunuz

O Kurt un boyu fazla abartilmis adamdan buyuk ayrica grafik kaymasi oluyor bence hos gorunmuyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
bu olayıda drake ve bear gibi dusunebilriz o sekilde belki olabilir verdatayı pachtliyerek denemekte yarar var demi :D migelo ile yapabiliriz[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
ya kurta binince ne oluyor ben onu anlamıyorum? saçma saçma saçma

orc skini varsa server da yada orc rp i yapan varsa ata binesi saçma olur kurda biner :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 24 Temmuz 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
Costum shardlar için çok güzel bence...

herşeye atlıyomuş gibi oluyo ama costum nedir ya? kostüm gibi bişey mi? coşuyon mu napıon[signature][hline]dayt!
Mesaj tarihi:
Arkasdaşlar denedim fakat bazi problemler veriyo verdatada v.s o problemleri cözmeli vede 1 script yazip dragona filanda bindirmeli daha önce denedim oldu fakata dragonlar trafparan gözüküyo hoşuma gitmedi kisacasi bu problemi cözdükten sonra bu verdaa olayina bakmali.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Mesaj tarihi:
ya dragonları rengini scpden degiştir benim evdede transparan gozukodu sonra duzeltim rengini 0 yaptım gercek rengi ile gozukuo oyle daha hos duruo en azından kurt için scp varsa belki ben verdataya uyarlayabilirm bende cunku hepsi gozukuo ve binilio[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Mesaj tarihi:
sadece ben görüşümü yazdım sadece ama orta dünyadada gerçi ayıya bniyorlar anlamadığım konu diğer binekler varken millet neden ayıya yada kurta binsinki oldu bide kuşlara binsinler
Mesaj tarihi:
yapılabilirse yapılsın kuşada bineriz hem konu bu dğeil ben ırk sistemli severlarda orc ırkı olan serverlarda orcların kurtlara binmesinin güzel olabileceğini belirttim hem ayıya birçok serverda biniliyor artık
  • Yeni Oluştur...