Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakin Yeni Bir Hayvan...

Sphere

Öne çıkan mesajlar

Siz biliyormussunuz bak.Ben bilmeyenler iin yazdim.Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu.[signature][hline]Anne Seni Cok Ozledim Biliyorumuusun?
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

Orda yazana göre Michelangelo Programini acip bu dosyayi import ediyorsunuz ve verdata uzerine patchliyorsunuz ID no larini vererek patchliyorsunuz

O Kurt un boyu fazla abartilmis adamdan buyuk ayrica grafik kaymasi oluyor bence hos gorunmuyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 24 Temmuz 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
ya kurta binince ne oluyor ben onu anlamıyorum? saçma saçma saçma

orc skini varsa server da yada orc rp i yapan varsa ata binesi saçma olur kurda biner :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasdaşlar denedim fakat bazi problemler veriyo verdatada v.s o problemleri cözmeli vede 1 script yazip dragona filanda bindirmeli daha önce denedim oldu fakata dragonlar trafparan gözüküyo hoşuma gitmedi kisacasi bu problemi cözdükten sonra bu verdaa olayina bakmali.[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Sosyal ağlarda paylaş

ya dragonları rengini scpden degiştir benim evdede transparan gozukodu sonra duzeltim rengini 0 yaptım gercek rengi ile gozukuo oyle daha hos duruo en azından kurt için scp varsa belki ben verdataya uyarlayabilirm bende cunku hepsi gozukuo ve binilio[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist...
1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...