blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 oyun güzel. ama sc değil. ağır sc fanı iseniz almayın. ama güzel aksiyon oyunu olmuş. adı sc değil, yeni bir konsept olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sc değil doğru ama güzel aksion olmuş. hikaye de idare eder. ama en çok son sahneye bayıldım bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 kimse bahsetmemiş de, oyun manual takedownlara çok açık. herhalde kısa single player ve full aksiyon (ki evet 24'ün oyununu yapıp jack bauer'ı oynatsalardı daha iyiydi) olmasının dışında tek güzel özellik bu herhalde gözümde. bu bi facility'ye mi ne girdiğimiz bölümde, yukarıdan bir adamın altıma gelmesini bekleyip, sonra diğer adamın kafaya nişan alıp, onu vurup alttakine death from above yaptıktan sonra içeride şaşıran diğer adamın üstüne koşup hand-to-hand yapınca adrenalin pompalamak iyi geliyor. "oha lan ben mi yaptım bunu" diyorsun, tabi yapabilirsen hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 var mi hala oynayan ben yeni basladim. co-op modu varmis hamaci ile deneriz isteyen varsa (calisiyormu bilmiyorum tabi) co-op'u deli zevkli olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 up bugun co-op modunu denedik mrlevie ile feci zevkli oluyor oynamak. yalniz biraz kasiliyordu oyun, tunngle ile oynadik (hamachi benzeri bisi). kasmya ya tunngle yuzunden ya da mrlevie'nin pc yuzunden onu cozemedik gerci :p. oynamak isteyen varsa buyursun gelsin, gayet guzel co-op bolumleri oyunun. bide daha once hamachi ile oynayabilen oldu mu co-op'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bizde PatiAirlines'ta bekliyoruz abi sizi? Orijinal mi lazım? Splinter Cell için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 yok orjinale gerek yok ucakta ucuralim ya paslandi ucaklar kac gundur ucuramadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Selçuk haber ver merak ettim problem ne bütün sabah uğraştıran bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende ediniyorum. yarın akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 SELAM orcinal alıp da coop atmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar