kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu kavga değil bide başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kermit said: bu kavga değil bide başka bişi de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: nile kalkan el kirilir. sen elini kir, ben de agzini kiririm. organize calisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 TAMAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 QueenofSpades said: kermit said: bu kavga değil bide başka bişi de ayrı yenisin öğrenirsin zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: TAMAM! ATIL KURT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kızaaam bak ben sana diyorum sandı o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: TAMAM! bide sırt üstü yat kuyruğunu salla bunudamı görecektik şükrü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 salliyorum sana gokalp, ama kuyrugumu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 -de ayrı diye düzelten insanlar evrim basamağında k*rtlerle lise eteğini ayak bileğine çeken kızlar arasında. Fotoğraf resim düzeltmesi yapan insanlar için de geçerli aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vaniLLe said: aquila said: nile kalkan el kirilir. sen elini kir, ben de agzini kiririm. organize calisalim. evet senin adın nigar olsun KANLI NİGAR hatta cannll nigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abvblizzard said: -de ayrı diye düzelten insanlar evrim basamağında kürtlerle lise eteğini ayak bileğine çeken kızlar arasında. Fotoğraf resim düzeltmesi yapan insanlar için de geçerli aynısı. ünlemine tıkladım dostum ırççılık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 özür dilerim düzelttim. alıntıyı silersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 BabacumMostors said: vaniLLe said: aquila said: nile kalkan el kirilir. sen elini kir, ben de agzini kiririm. organize calisalim. evet senin adın nigar olsun KANLI NİGAR hatta cannll nigger hayir ben kobra namik'im. QueenofSpades said: kızaaam bak ben sana diyorum sandı o :) target degisti =P @kermit: sus lan, hepiniz bi gün vanilin iti olcaksiniz! HÖT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iti mi? eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kendimi intihar ederim yine olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 OLACAKSIN. itleri severim o manada dedim sükrü^^ enigim ol hihi gibi bisey aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 enik çok sevimlidir aln enik olunur bak gökalp iyi teklif bence edit: şükrü ne lan? şükrünün ne işi var gökalp olacaktı o uykum gelmiş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nil sen de gitr ders çalış iletine "hamk. ders :D" yazmayı ibliyorsun gelip buralarda fink atıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 enik ne lan fırat taklifi yaparım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 enik olunurki. ikisini birden yapayım lan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 BabacumMostors said: nil sen de gitr ders çalış iletine "hamk. ders :D" yazmayı ibliyorsun gelip buralarda fink atıyorsun :( o formalite icabi duruyo orda. al degistirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 iide pic olursan kadin senin olur zaten, duz adami kadinlar napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 zaman zaman ikisi olmuşluum var. şu anda birinciyim. hep kadınlar benim net ben kazandım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar