DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o zaman kız olsan evlenirdim seninle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kız olsam motor olurdum. net yani kaçmaz bu. karaktere göre yaradılış aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 son haberleri aldım, yardımcı olan arkadaşa teşkür ediyorum. *yok hayır *qos daylana diyo roketçi says: *anladım *teşekkür ediyorum random paticik user says: *:D roketçi. says: *yardımların için :D *rahat uyuyabilirim artık random paticik user says: *bundan ibaret bence daylan kazandı *ama roketçi . says: *bence de. random paticik user says: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Hani dinciydi balon? Hani? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Farinal said: önüme gelenle yatmazdım yani herkesle de sevgili olmazdım aşık olursam sevgili olurdum sevgili olursam birlikte olurdum. VS. ETC. bence topluma mesaj kaygısı var bu postta inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi ahaha bu tip biriyle tartışmak istedim ahahaha ege gel lan kavga edelim. Ben sana kösesin olm ahaha karı gibi diyerek başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "roket adam" said: son haberleri aldım, yardımcı olan arkadaşa teşkür ediyorum. *yok hayır *qos daylana diyo roketçi says: *anladım *teşekkür ediyorum random paticik user says: *:D roketçi. says: *yardımların için :D *rahat uyuyabilirim artık random paticik user says: *bundan ibaret bence daylan kazandı *ama roketçi . says: *bence de. random paticik user says:bu ne lan ayrıca daylanda çirkin qosda gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 "peder zickler" said: "roket adam" said: son haberleri aldım, yardımcı olan arkadaşa teşkür ediyorum. *yok hayır *qos daylana diyo roketçi says: *anladım *teşekkür ediyorum random paticik user says: *:D roketçi. says: *yardımların için :D *rahat uyuyabilirim artık random paticik user says: *bundan ibaret bence daylan kazandı *ama roketçi . says: *bence de. random paticik user says:bu ne lan ayrıca daylanda çirkin qosda gg bence kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Dartanian said: Abi ahaha bu tip biriyle tartışmak istedim ahahaha ege gel lan kavga edelim. Ben sana kösesin olm ahaha karı gibi diyerek başlıyorum. Ne dedin sen? Kıllı maymun! Recep ivedik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nilep bu mesajım sana: DİYAARBEKKKİR ENTEP MAARAŞ HAANIMEY LORRKEE KANKİME LAF SÖYLETMEM HANUMEY LOOORKEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Patide kankisine laf söyleten var mı? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ahahahah doğru tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: Patide kankisine laf söyleten var mı? lol manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Manyak laf olsun diye söylemedim ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 topicdeki en büyük dram da berkin başarısız gaz verme ve trolleme girişimleri :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 fede said: gay olurum gerek varmı şu halinle ? olurum diyip sanki gay değilmişsin imajı yaratmayamı çalışıyosun nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 QueenofSpades said: daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın bağa mı didin? sen kendi tipine bak kızım, mankenim die geziosun, kapkara kıllı bi şeysin :) AHAHAHAHAHA ''kapkara killi bisey..'' SACINI BASINI YOLARIM KIZIM SENIIIIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 daylan ve qos nerelisiniz öğrenebilirmiyim ? aranızdan birisi kesin tekirdağlı, lüleburgazlı yada kırklarelili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 vaniLLe said: QueenofSpades said: daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın bağa mı didin? sen kendi tipine bak kızım, mankenim die geziosun, kapkara kıllı bi şeysin :) AHAHAHAHAHA ''kapkara killi bisey..'' SACINI BASINI YOLARIM KIZIM SENIIIIN! yok ya küçücük kıza el kaldırmam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nile kalkan el kirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: nile kalkan el kirilir. o deil yanlış anlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben yanlis anlamam. O EL INICEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mahalle kavgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mahalle kavgaları daha başarılı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hiç mahalle kavgası görmedim yorum yapamıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar