Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 35den sonra sevgi yalan artık yanlız kalmayım yada alışkanlık yada alışmış oldugun aile sadetinden kaçmamak için devam ediyor (bence) evlilikler
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adam olun yeter, duzu tersi onemli degil.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 olduğunuz gibi olun. çok takılmayın böyle şeylere.
noddle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Hayatta kizlardan ne kadar cok kazik yedisen pic olma egilimin artar. Bi sure sonra `i am not angel anymore` diosun. Ama yine de karakterin duzgunlukse, her ne kadar pic adam olmak istesen de cok zor gelio sana yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapmak.
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hem piç hem efendi hem zengin hem yakısıklı isek noluyor.bitiyomu oyun?
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: hem piç hem efendi hem zengin hem yakısıklı isek noluyor.bitiyomu oyun? sen bugun yazma hıc red lütfen =)
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sağlıklı olayım de gerisi önemli değil
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 piç olurum ama efendi gibi davranırım, düzgün aile kurarım karıya giderim, saman altından su yürütürüm
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @red: Öyle olunca gay oluyosun çünkü istediğin her kızı elde etmek sıkıcı oluyo. Cobain her şeye sahipti intihar etti ya onun gibi bişey :P
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 noddle said: Hayatta kizlardan ne kadar cok kazik yedisen pic olma egilimin artar. Bi sure sonra `i am not angel anymore` diosun. Ama yine de karakterin duzgunlukse, her ne kadar pic adam olmak istesen de cok zor gelio sana yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapmak.senin dediğin farklı birşey , kazık yersen bağlanmamayı öğrenirsin ama sevmesende sırf hormonlar için kıza yavşamaksa piçlik vallahi helal olsun iyi dayanıyor adamlar .
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Abi piç demek eğlenceli, unstable demek. Çoğunuz malsınız piç değil.
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: @red: Öyle olunca gay oluyosun çünkü istediğin her kızı elde etmek sıkıcı oluyo. Cobain her şeye sahipti intihar etti ya onun gibi bişey :P e ben gay değilim intihar da etmedim.sıkıntı yok o zaman hhaaha
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: @red: Öyle olunca gay oluyosun çünkü istediğin her kızı elde etmek sıkıcı oluyo. Cobain her şeye sahipti intihar etti ya onun gibi bişey :P nilep red e söz soyleme lütfen edit:nilepcim üzülme senin yerin ayrı cnm
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: nileppezdel said: @red: Öyle olunca gay oluyosun çünkü istediğin her kızı elde etmek sıkıcı oluyo. Cobain her şeye sahipti intihar etti ya onun gibi bişey :P e ben gay değilim intihar da etmedim.sıkıntı yok o zaman hhaaha Lütfen patiden kız kaldırma girişimlerinde bulunmayalım (:P)
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 O değil de 25 yaşına kadar iyi çocuk olmamak lazım :(
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hatta bu işin piçlikle de alakası yok , benim bir arkadaş var odunun önde gideni ama sırf odun olduğu için kuul geliyor kızlara 3 eski sevgilisinden 2si aradı bu sevgililer gününde.
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Kızlar böyle abi. Sevgilim neden odun diye ağlarlar sonra yine gidip odunlarla çıkarlar. Alınmayın bayanlar, pati kızları süper onlara değil lafım sdfsdf
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bana diyene bak bu arada piçlik efendilik falan ayrımı saçma oldugundan öyle şeyler yazıyorum :) erkekler sadece 2 şeye ayrılmıyor yani.piçsin geç efendisin oh veya tam tersi olmuyor
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 @red: Tabii ki olmuyor. Rolünü iyi oynarsan birine göre biri birine göre başka biri bile olursun zaten :) @daylan: Alınma canım pati kızlarına lafım yok :D
Öne çıkan mesajlar