Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samurai sword Vs. Smith & Wesson

Draven

Öne çıkan mesajlar

şimd izledim sadece yuh diyorum..hangi usta yapmış acaba , shinken alırsam kimse bu herife yaptırcam.

he tabi bu silahlı birine karşı bişey ifade etmiyo o ayrı konu.
konu gene almış başını yürümüş katana keser , tabanca deşer vsvs yapmayın etmeyin.tabanca bu , uzaktan , temiz.bir yetenek gerektirmiyo.kılıç vs tabanca çok komik bi karşılaştırma.

bu arada sölim dedim eğitim almamış birisine katana verin , kılıcı saya(kın) dan 10 çekişinden 2-3 ünde biyerini kesicektir.
hatta yanlış çekimle sayayı bile kesebilir.ama asıl sorun çekmek diil yerine koymak.çünkü kılıcı kına sokarken bakmıyorsnuz , gözler önde oluyo ve en ufak kaydırmada carrt diye ele giriyo katana anlamıyosunuz tabi ama 4 saniye sonra bi sıcaklık geliyo sonra doğru hastaneye gogogo.
iaido çalışanlar 5.dan sınavına katanayla girerken tırsıyolardır eminim.çünkü millet kendini daha iaito(kesmeyen katana diyelim) ile yaralıyo.kaldıki bu insanlar yıllarca çalışan insanlar.Ben daha kılıcın 10 küsür parçadan oluştuğunu bilmeyen , he-man vari tipleri ellerinde katanayla görünce koşarak uzaklaşmak istiyorum.[signature][hline].....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kanber, 23 Temmuz 2004 02:13 tarihinde demiş ki:
hımmm etkileyici ama hangisi daha öldürücü? ona bakarsan taban alanı küçük bi mermide o kılıcı 2 ye bölebilir.yani neymiş alan basınçla ters orantılı
Gerçek ve pahalı bir katanayı bölemezsin öyle kurşunla falan. Ona o sağlamlığı veren binlerce kattan oluşması. Yapılan demir kılıç haline getirilmeden önce binlerce kez üst üste katlanarak tekrar dövülüyo. Bu sayede katman katman olan kılıç çok keskin ve sağlam oluyor. Dökme kurşunla delmen kolay olmaz. (Discovery tarzı bi yerde izlemiştim)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 Temmuz 2004 14:53 tarihinde demiş ki:
shukuchi yaparsın, tabanca mabanca herif tetiği çekemeden basarsın shuntetsatsu'yu.. :-p

Abi Türkçe konuş, shuntetsatsu nedir ya? Crossbow falan mı? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

McsPeyn bari konuda önceki mesajları okumadım diye bi tabela assaydın be abi?
yani senin söylediğin şeyler ilk 4 sayfa boyunca tartışıldı, tekrarlandı, gerekli linkler verildi.

Lütfen yani, bir topicin sadece ilk mesajına karşılık vermek (diğer mesajları okumadan) diğer tüm o üyelere yhapılan bi saygısızlıktır ya.[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...