Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isingucun yok dunno, sinirlenince neye benziyoru

dunno

Öne çıkan mesajlar

canım sıkıldı bugün, serine patladım. kendi kendime ona sinirlendim ve patlayan bi mail yazdım. ama bunu yollarsam ayrılmak zorunda kalırız ki simdilik idare ediyor.

iste sizlere nefret kusan bir yazı serisinin bir chapterı:

annene kalbinde hastalık oldugunu soylememekle bu kesinlikkkkle aynı sey diil.
sen beni saklarken beni de üzüyorsun. ne kadar karaktersizim ki kabul ediyorum bunu. keske seni bu kadar sevmeseydim. seni sahiplenmek istemeseydim. sadece ayca diil baskalarıyla da gorusme ihtimalin umrumda olmasaydı. rahat bi adam olsaydım, umrumda olmasaydın. yuz uzerinden 40 sevince bunları sorun etmemek mumkunse 40 sevseydim seni. allah kahretsin her seyi. nasıl bi boka saplandım

eski sevgilinden de senden de onun ablasından da kızın gittigi erkek kuaförunden bi ona bi buna asık olan arkadaslarından herkesten nefret ettim

beni tükettiniz, bitirdiniz.
ben seni herhangi birinden kasıtlı olarak saklasaydım nasıl hissederdin kendini. eski sevgilimle hala gorusseydim her gün konussaydım, her gün onu arasaydım ve senden haberi bile olmasaydı, yalnız oldugumu sansaydı. ona soyleyemem bu onu cok uzer ama onunla konusmadan da edemiyorum deseydim....
ben eski sevgilini TANImam etmem NEDEN onun sayfasına bakarken buluyorum kendimi ikide birde??????????????
bana bunu yapman haksızlık degil mi?????? halime bak!
bunları sana anlatmadıgımda farkına bile varmıyosun nasıl hisseettigimin. mal yaptın beni sapık yaptın kendimden suphe eder oldum, sana baglanmamaya calısırken buldum kendimi senden beni uzdugun icin intikam almaya calısırken, seni sevmemeye calısırken, seni kandırmaya calısırken buldum kendimi.
ne kadardegistim boyle
senin yüzünden normalde yapmayacagım seyler yapıyorum. hosuma gitmeyen karaktersizce buldugum seyler. ben kimseye emrivaki yapmak istemiyorum halime bak ama. hic sucu olmayan birinin icine kurtlar dusmesine sebep oluyorum rutin olarak. SEN, kendin ona bizden ya da herangi bi ilişkiden bahsetme gucune sahip degilsen bana ne ki? bana mı kalmıs? hiccccc bisey yazmamam, seni tanıdıgıma dair en kucuk bi isaret bile yapmamam lazım aslında. degil walluna yazmak arkadasın bile olmamam gerek aslında. sen, bu koudaki esas karakter, bunu yapma cesaretini gostermiyosun, ben özürlü ve yavsak bi kız durumuna dusuyorum bu yuzden. yine de devam ettim hala yazılar yazıyorum sana. o kız uzulmesin diye buuu kadar uzun sure bunca yorgunluga katlanabilen adam beni niye aptal yerine koymasın ki? rahatlıkla aptal yerine koyuyorsun sen insanları, hem de sevdigin insanları. bana niye yapmayasın ki aynı seyi? gercekten 1tek sebep versene ?

ben bu zor konuları konusurken suskun dakikalar gecirmek dısında ve bu konu yuzunden uzulmek dısında nasıl bir sorun yarattım sana bu gune kadar?
kendimle ilgili hislerimle ilgili ne zmaan sorunla geldim?
bi kız yapsaydı senin yaptıklarını 2 gün durmaz ayrılırdı erkek bnce.

zehirle doldurdun icimi, durmadan trip yapan birine donusuyorum yanında. periyodik olarak tatsız tatsız konular acıyorum bu kadar karaktersiz korkak birine bu kadar enerji harcadıgıma inanamıyorum. CANTA almak icin cıkarken o kızla gorusurken giyecegin kıyafeteri bana sectirmen geliyo aklıma. tam onu sordugum gunun ertesi gunu bulusmanız geliyo. baska kuafor mu yok istanbulda????????benim hislerimi bunun beni buuu kadar cok !!!! sennden bile vazgecmeyi dusunecek kadar cok rahatsız ettigini bile bile katılıgından hic taviz vermemen, bu kadar hice sayılabilecek kadar onemsenmemek.
sen kimsin serin
beni BU KADAR COK uzuyosun.
annem misin babam mısın
hani kimseyi uzmek istemeyen biriydin
en cok beni üzdün.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CANTA almak icin cıkarken o kızla gorusurken giyecegin kıyafeteri bana sectirmen geliyo aklıma.

şunu yapmak için ne kadar saf olmak lazım acaba ben bunu düşünüyorum. gençliğini böylesine çarçur edeni de ilk defa görüyorum dunno. bozuk para gibi harcamış eleman seni. dilencilere filan vermiş.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

sevgililer gunune yalnız girmek tetiklemiş senin duygularını

sevgiliyiz bi de serin manyagıyla. bugune kadar hic kutlamamıs bu gunu MAL
o yuzden bulusmadık bile beyinsizle.

eski sevgilisi manyagıysa onun evinin oralarda bi yerlere gidiyo saclarını erkek kuaforune kestirmeye. BEYİN OZURLU serin de "erkek kuaforune tek basına gitmesin diye yanına gidiyo kız ve ablasının.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

"nutella yerim" said:

sevgililer gunune yalnız girmek tetiklemiş senin duygularını

sevgiliyiz bi de serin manyagıyla. bugune kadar hic kutlamamıs bu gunu MAL
o yuzden bulusmadık bile beyinsizle.

eski sevgilisi manyagıysa onun evinin oralarda bi yerlere gidiyo saclarını erkek kuaforune kestirmeye. BEYİN OZURLU serin de "erkek kuaforune tek basına gitmesin diye yanına gidiyo kız ve ablasının.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH

WTF!
Sosyal ağlarda paylaş

kızın o kısacık saclarına
serinin mal ifadeli yüzüne
ablasına
berbere
hepsininin uzerine kusmak istioyrum.

allah belalarını versin
ben ban asık, alman cocukla cıkıcam.
avrupada bulusucam onunla nisanda
mis gibi gezicez her yeri. durmadan gülücez.
hepsi catlasın.
kackık kısa saclı, mal serin aptal berberde daha coook randevulassınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...