b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bişiler tıngırdatırken beğendim ve çift gitar kayıt yapmak istedim. ancak imkanım kısıtlı da değil hiç olmadığı için guitar pro'da yazıp 2 gitarı da öyle kaydettim. bi fikir almak istiyorum şimdi. iki gitar uyumu nasıl olmuş sizce? çok bişi olmadı öyle aman aman ama olsun. http://rapidshare.com/files/350506302/beste.mp3.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben olsam savelink ya da facebook gibi bi yerde paylaşır. dinletirdim. :(::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar