fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ilk kez duydum respec yapacak kadar parasi olmayan birini, tebrikler insan bu kadar da tembel olmaz ki canım :). warcamplerdeki adam oldur / sunu scout et senaryo yap gorevlerini yaparak para kazanabilirsin. Şahsen hiç uğraşmam öyle crafting mrafting falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben toplamda game time olarak 2 gun filan oynamisimdir, 20 olur olmaz mountumu aldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 öyle de abi level kasmiyorum sonuçta sürekli sağa sola uç heal et derken senaryodan gelen para da gidiyo yoksa warhammerda para olayı aman aman bşi diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 her zone'da orvr questleri oluyor. biri scout/capture, otekisi kill questi. onları alıp cık wc'den. geri donunce ver :P. yoksa ucmaya para yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 respec parası harcanan renown ve mastery point'e göre. her puan 10 silver filan tutuyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bişi soracağım. oyuna giriyorum,karekter seçme ekranına geliyorum, ondan sonra hangi karekteri seçersem seçeyim loading oluyor ama karekter seçme ekranına geri dönüyor neden? dünden beri bilgisayarim da hiç bir değişiklikte yapmadım halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absurt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Serverlar da sorun var herhalde. Benim de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar