Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben bu oyunu puan olarak birincilikle bitiriyorum ama sürekli Dan Quayle oluyorum. Geçenlerde oyun bölümünde civ 4 konusunu gördüm ve oyunun bir sürü püf noktası olduğunu anladım. Biriniz resimli olarak nasıl gelişeceğimi, nasıl bir strateji izleyeceğimi anlatabilir mi?
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 pek oynayan kalmamıştır nette ararsan daha kolay bulursun
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Forumlarda "the curse of dan quayle" diye başlık falan vardı. Senle aynı durumda olan başkaları da var =D kasma abi biyerin düşmez sana vereceği rankten. Sen herkesi yendikten sonra sorun yok :P
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 settlers da yenebiliyorum ama(:P) Mesela bu forumda kesin deity de falan oyun bitiren vardır. nasıl yapıyorsunuz ya :(
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yalan onlar boşver sen de settlers çok basit onu zorlaştır biraz prens yap tam hatırlayamadım şimdi noble yap en kötü
Öne çıkan mesajlar