Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben bu oyunu puan olarak birincilikle bitiriyorum ama sürekli Dan Quayle oluyorum. Geçenlerde oyun bölümünde civ 4 konusunu gördüm ve oyunun bir sürü püf noktası olduğunu anladım. Biriniz resimli olarak nasıl gelişeceğimi, nasıl bir strateji izleyeceğimi anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 pek oynayan kalmamıştır nette ararsan daha kolay bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Forumlarda "the curse of dan quayle" diye başlık falan vardı. Senle aynı durumda olan başkaları da var =D kasma abi biyerin düşmez sana vereceği rankten. Sen herkesi yendikten sonra sorun yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 settlers da yenebiliyorum ama(:P) Mesela bu forumda kesin deity de falan oyun bitiren vardır. nasıl yapıyorsunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yalan onlar boşver sen de settlers çok basit onu zorlaştır biraz prens yap tam hatırlayamadım şimdi noble yap en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar