DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 armory pve için prot ana gear olmak üzere, holy ve retri gearıda mevcut. pvp için fazla gear yok. 100tl lik bi character işte. yener85den aldım zaten, tum herhangi bi sorun olursa seve seve yardım edilir. 100tl ye veriyorum aylık ödemeside yapıldı. sanırım 25günü kaldı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoewer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 satıs sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 mage veya warlock, bi ihtimal hunter veya warrior alıcam bu 4ündenbiri. paladin beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 suratını klavyenin üstüne koy,sağa sola doğru hızlı hızlı kafanı çevir. pala böyle oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 paladin beceremeyecek bir insan yok dünyada.Gerçi lock bir arkadaşım var sürekli 2'ye basıyor.Lock sanırım daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Lockun sadece 2ye bastigi donemin ustunden 1.5 sene falan gecti galiba neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 5 tane şey var zaten retriysen kullandığın: judgment, crusader strike, exorcism, divine storm, bi de solo takılıyosan taunt. Hatta belki daha fazla damaj lazım diyosan consecration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tmm abi yeteneksizim xD retri oynamadım paladini, denedim 1-2 defa sarmadı,bg lerde prot takıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 DoubleW said: armory pve için prot ana gear olmak üzere, holy ve retri gearıda mevcut. pvp için fazla gear yok. 100tl lik bi character işte. yener85den aldım zaten, tum herhangi bi sorun olursa seve seve yardım edilir. 100tl ye veriyorum aylık ödemeside yapıldı. sanırım 25günü kaldı . telefonunu pm at arkadaşıma yollim arar seni prot pala arıodu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 attım numarayı öm den dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 upupupupuupupupupupupupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar