Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dell bana korsan win xp pro sattı galiba !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dellden bi laptop edindik inspiron 1100 win uptade'i çalıştırdım sp1 i yüklicem yüklemenin başında win. xp pro korsan olabilir zart zurt mesajları verdi dsinir oldum laptopun altında windowsun orijinal olduğuna dağir hologramlı sticker var sizce dell'i arıyıp konuşayım yoksa microsoft tr ile mi?[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Mesaj tarihi:
Dell'i ara bence destek hattına böle böle de ne yapmalıyım de bilgisiz bir kişi gibi. Onlar çözmeye çalışsınlar Microsoft'tan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
benim bildiğim kadarıyla oem de yüklü olsa box da olsa cd'sini sana vermesi (vermiş olması) lazım. o cd'de de zaten kodu vs var.

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Temmuz 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dava ac iste direk arama bile sole ms de acsin dava :P . weya dell ms e acsin hahaha. aslinda dell in ms e acmasi mantikli cunku dell de ms den bi urun alio we musterisi magdur kaliyo dell ms e acmali. sen 2 sine de ac o ayri :D
Mesaj tarihi:
amma büyüttünüz yahu dava falan. hatanın telafisi ve bir özür ile kapanası bi konu. "hehe açıklarını buldum adamların, burunlarından getireyim" demek gereksiz.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
zaten büyük ihtimalle yargıya intikal etse de bi getirisi yoktur, hatta masraflar yüzünden zarar edersin büyük ihtimalle :).[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
Hemen kosup acmicak tabiki. Vardir bi bu islerden anliyan tanidigi avukat flm dava acmak ne getirir ne goturur ona gore acarsin.

Ayrica senin yaptiin bi acikta buyuk sirketler gozunun yasina bakmadn burnundan getirebiliosa senden onlarinkinden getir. Sen korsan Xp kullansan sonra yaw walla ozur dilerim alicam lisansli bi tane desen . iyi hadi insanlik hali olur boyle seyler mi diyicek ms
  • Yeni Oluştur...