Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dell bana korsan win xp pro sattı galiba !

umutsavaci

Öne çıkan mesajlar

dellden bi laptop edindik inspiron 1100 win uptade'i çalıştırdım sp1 i yüklicem yüklemenin başında win. xp pro korsan olabilir zart zurt mesajları verdi dsinir oldum laptopun altında windowsun orijinal olduğuna dağir hologramlı sticker var sizce dell'i arıyıp konuşayım yoksa microsoft tr ile mi?[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Sosyal ağlarda paylaş

Microsoft TR ile konuş kesinlikle. Bu konuda çok dikkatliler. Dell'i aradığında tek söyleyeceği "hayır" olacaktır zaten. Dell'in bunu kasıtlı yaptığını sanmıyorum, bir hata olmuş olabilir en fazla.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

Dell'i ara bence destek hattına böle böle de ne yapmalıyım de bilgisiz bir kişi gibi. Onlar çözmeye çalışsınlar Microsoft'tan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
imkansız.
dell,hp,ibm gibi büyük firmalar böyle birşey yapmaz. yapsa bile onları bir şikayet etmenle başları büyük belaya girer. eğer yurt dışında böyle birşey başına gelmiş olsayda dell çok pis yanardı :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Zuu Zuu
Sosyal ağlarda paylaş

amma büyüttünüz yahu dava falan. hatanın telafisi ve bir özür ile kapanası bi konu. "hehe açıklarını buldum adamların, burunlarından getireyim" demek gereksiz.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

zaten büyük ihtimalle yargıya intikal etse de bi getirisi yoktur, hatta masraflar yüzünden zarar edersin büyük ihtimalle :).[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen kosup acmicak tabiki. Vardir bi bu islerden anliyan tanidigi avukat flm dava acmak ne getirir ne goturur ona gore acarsin.

Ayrica senin yaptiin bi acikta buyuk sirketler gozunun yasina bakmadn burnundan getirebiliosa senden onlarinkinden getir. Sen korsan Xp kullansan sonra yaw walla ozur dilerim alicam lisansli bi tane desen . iyi hadi insanlik hali olur boyle seyler mi diyicek ms
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...