Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds'tan soslu menü atağı (ranch/ballı hardal)

yav

Öne çıkan mesajlar

BK'nın sosları paralı yapmasından henüz bir hafta geçti ve Mc'den güzel bir yanıt geldi bu harekete.

Yeni 2 menü yapmışlar, çıtır kaplamalı tavuk göğsü, biberli mayonez, cheddar ve güzel bir ekmekten oluşan bir hamburger menü ile gene güzel bir tavuk menüsü.

Bu menülerin yanında ballı hardal ve ranch sos bedava geliyor. reklam da aynı bu şekilde yapılmış zaten, soslar kasede falan böyle direkt ön plandalar.

Gelelim menüye, menüler çok leziz gerçekten ancak o soslar... BK'nın lezzetinden kesinlikle çok farklı. Kıvamından tutun rengine ve tadına kadar resmen apayrı soslar var ortada. Tad olarak BK'dakilerden çok daha hafif, sanki o sosların özetini koymuşlar böyle. Pek bi başarısız olmuş maalesef :( Ayrıca hardalda hardal tohumları da var ufak ufak bazılarınız iğrenebilir mesela.

Özetin özeti: yeni menüler şahane, bk'ya karşı yanıt çok yerinde, ama soslar olmamış.

BK'ya uyuz olup bundan böyle mc'ye gitmeye karar vermiş kişilerin ilk denediği menü olacaktır bu yeni çıtır menü...
Sosyal ağlarda paylaş

fransada bk yok yav, manyak herifler cekilmisler piyasadan, vermiyorlar franchise

kebaba hasret kaliyorsun otomatik olarak zaten, bir de bke hasret kaldim ustune

bir de tum pizza hutlar italyan usulu pizza yapiyor, o guzelim amerikan pizzalarini da ozledim pizza hutin

siz daha mc mi bk mi kararsiz kalin, bir eliniz yagda bir eliniz balda be
Sosyal ağlarda paylaş

Mc köfteleri pınar köfteleri nedense ben daha çok seviyorum etini. En iyi çizburgerde mcde bana göre. Mcin çizburgerini sonsuza kadar yiyebilirim. Ama doyuruculuk olarak BK daha iyi.

Patatesler zaten 2sinde de sadece yağdan oluşuyor pek farkı yok bence.

Ayrıca bu konuya triforce yapmayı uygun gördüm
  ▲
 ▲ ▲
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...