Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vancouver 2010 Kış Olimpiyatları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kesin açılmıştır şeklinde spor genel'e girip yayın nerden yapılacak falan diye sorayım derken kendimi başlığı açarken buldum..

Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olimpiyatlar.. Türkiye'den 6 sporcu katılıyor (ne yazık ki..)

Yayının Eurosport ve EurosportHD'den yapılacağını düşünüyorum, ama emin değilim..

Snowboard kategorilerini iple çekiyorum, pazartesi akşamı elemeler başlıyor bu kategoride..

Takip edenler var mı?
Mesaj tarihi:
Curling kaçmaz

Ne yazık ki demişsin Türkiye için ama kış sporunun HİÇ profesyonelce yapılmadığı bir ülkeden 6'ya çıkardık katılımcı sayısını, geçen sene iki ondan önce birdi bu sayı.
Mesaj tarihi:
tunca said:

humm hokey izlerim

Pis hokeyci başka ne izleyeceksin ki =)

Çok heyecanlı devam ediyor bana göre. Seneye Üniversite kış oyunlarının ülkemizde yapılacağını göz önünde bulundurursak iyi takip etmemiz şart :)
Mesaj tarihi:
eurosport'ta acılıs gununden beri 7/24 surekli vancouver var. tum dalları canlı gosteriyor, bi de 2-3 kez komple tekrarını veriyor. arada en onemli anları falan da jenerik gibi yapıyorlar, altın madalyaya ulasılan anları falan.

sinad said:

Curling çok zevkli ona benzer bi oyun var. buz üzerinde değil toplarla yapılıyor o ne ?

boccia senin dedigin. tatil koylerinde sahilde kum uzerinde oynatıyolar :p
valla izlemesi pek keyifli gelmiyo bana. o supurgelerle nasıl yon verdiklerini de anlayamadım.
Mesaj tarihi:
peki internette yok mu bunların tekrarı vs youtube'da fln yok...nbc almış sanırım internet yayın haklarını o da amerika dışına göstermiyor..
var mı izleyebileceğimiz bi yer
  • Yeni Oluştur...