unK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kesin açılmıştır şeklinde spor genel'e girip yayın nerden yapılacak falan diye sorayım derken kendimi başlığı açarken buldum.. Bu akşam saat 20.00'da başlayacak olimpiyatlar.. Türkiye'den 6 sporcu katılıyor (ne yazık ki..) Yayının Eurosport ve EurosportHD'den yapılacağını düşünüyorum, ama emin değilim.. Snowboard kategorilerini iple çekiyorum, pazartesi akşamı elemeler başlıyor bu kategoride.. Takip edenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Trt 3 de versin ya, veriyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Curling kaçmaz Ne yazık ki demişsin Türkiye için ama kış sporunun HİÇ profesyonelce yapılmadığı bir ülkeden 6'ya çıkardık katılımcı sayısını, geçen sene iki ondan önce birdi bu sayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 humm hokey izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 board gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu gece saat 4'te eurosport'tan naklen verecek açılışı, eurosporthd de verecek tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Kış olimpiyatlarında şok ölüm Of çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi çok kötü bir ölüm ya kim nasıl tasarlamışsa o virajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dün gece all star yetenek yarışmasından sonra bayanların tümsekli falan kayak yarışını izledim. süper lan ben de yapıcam aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tunca said: humm hokey izlerim Pis hokeyci başka ne izleyeceksin ki =) Çok heyecanlı devam ediyor bana göre. Seneye Üniversite kış oyunlarının ülkemizde yapılacağını göz önünde bulundurursak iyi takip etmemiz şart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kış olimpiyatlarını seviyorum ya. curling haricindeki tüm bransları izliyorum, cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 tarihin en kötü olimpiyatları. inananananamadım hajmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 toggie said: kış olimpiyatlarını seviyorum ya. curling haricindeki tüm bransları izliyorum, cok zevkli. Bence en zevklisi de Curling ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Curling çok zevkli ona benzer bi oyun var. buz üzerinde değil toplarla yapılıyor o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bowls olabilir o dediğin. Olimpiyatları da izlemeye fırsat bulamadım daha, Eurosportta falan adam gibi uzun uzadıya yayınlıyolar mı bütün dalları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hangi kanalda izleyebiliyoruz bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 eurosport'ta acılıs gununden beri 7/24 surekli vancouver var. tum dalları canlı gosteriyor, bi de 2-3 kez komple tekrarını veriyor. arada en onemli anları falan da jenerik gibi yapıyorlar, altın madalyaya ulasılan anları falan. sinad said: Curling çok zevkli ona benzer bi oyun var. buz üzerinde değil toplarla yapılıyor o ne ? boccia senin dedigin. tatil koylerinde sahilde kum uzerinde oynatıyolar :p valla izlemesi pek keyifli gelmiyo bana. o supurgelerle nasıl yon verdiklerini de anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 peki internette yok mu bunların tekrarı vs youtube'da fln yok...nbc almış sanırım internet yayın haklarını o da amerika dışına göstermiyor.. var mı izleyebileceğimiz bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi su anda danimarka kanada arasinda efsane bir bayanlar curling maci donuyor, izleyin. 4th end efsaneydi ozellikle, 6. baslicak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aahaha lan curlingin en efsanesi olsa nolur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi ac bi kurallari oku, bi end izle, sonuna kadar izlemezsen adam degilim ehue, cok zevkli izlemesi satranc bowlingten hamile kalsa boyle bisey cikar ortaya direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 3-2 danimarka one gecti ve abi danimarka'da hafif kanca burunlu bi hatun var, kiz dahi direk daha 22 yasindaymis lan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi kiz dahi olsa, buz ustunde tas yuvarlamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 dahi anlamindaki kiz ayri yazilir. what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar