Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 converse'in sitesinden kendi ayakkabımı tasarladım fakat amerika dışına göndermediklerini fark ettim. şimdi amerika'da oturan biri lazım bana. plan şu: ben internetten parasını ödeyeceğim, ayakkabı sizin amerika'daki adresinize gelecek. sonra siz bana ödemeli olarak kargoyla gönderirsiniz. şimdi benim iki sorum var: 1- amerika'da oturan ve yardım edebilecek biri var mı? 2- amerika'dan istanbul'a kargo ne kadar tutar bir çift converse için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 2. 70 dolar civarları diye gösteriyor hep bu tarzda sitelerle çalışan kargo firmaları. 70'den başlıyor diim sana. tr de bulamadığın bi model mi hayır mı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kargo cok gereksiz phalıya patlar. ordan bbirini bulamazsan salla gitsin. cidden alt rtarfaı dandik kon ves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kendisi yapmış galiba da zaten converse in 45984561784 çeşit modeli satılıyor orda burda çok mu orijinal bişi yaptın? parlak gri üstüne mor şeritli deri ve altına cırtlak sarı taban gibi bir model değilse zaten büyük ihtimalle satılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya adam ona karar vermiş işte, her şeyiyle kendine ait olsun istiyo, caydırmayın yaaww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben yardim ederim usenmezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 www.amerikadaniste.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya bir tarafı ayrı renk bir tarafı ayrı renk hatta her tarafı ayrı renk kimsede olmayan bir şey olacak. hem kenarında adım yazıyor. bak şu: http://www.converse.com/#/products/shoes/converseone/builder/chuTayHiCanRed0901,,,199074405 ben şimdi sizin adresi verip ödeyeyim en geç 4 haftada geliyormuş size. dur mesaj atayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 amerikada conversi sokak çocukları giyiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 oyle ama cidden $20 $30di hep 2 sene once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yok özel tasarım olunca yine 62 dolar oldu. sağolun arkadaşlar hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar