miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Adam ayakkabıyı yalamıyor,ayağı büyük,hemde çok pis burun vurmuş ayakkabı ile,alınmaz bu ayakkabı;yalama resmi görürsek olabilir.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 o ipcikler neden öyle oldu bilmiyorum burun vuran kazma birisi değilim zaten her iki ayakta da olduğu için burun vurmuş tespiti asılsız çıkıyor gerçi toptan hiç anlamayan önüne gelen topa uygun ayağıyla burun vuran bir profil tespiti de yapılabilir ahah yok öyle bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Kaspar said: ayakkabıyla da sadece burun vurulmuş bu arada :P ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ZaugnaKhaldun said: 46 numara ufak geldi? ogre falan mısınız olm ayıp oluyo, ben 48 giyiyorum. Bana Ogremi diyorsun ARDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 46 numarayla hali sahaya top oynamaya degil, havuza yuzmeye gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ayıp yatakta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Siz koca ayak görmemişsiniz. Ben liseyi 2.07lik bir adamla aynı sırada geçirdim, ayakkabıları kedilere tulum olabilecek durumdaydı adasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar