calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 barbu said: ya biz sevgili diyoruz. duygusallıktan bahsediyoruz sen gene isi kapitalizme hediyeye getiriyorsun. abi işte neden 14 şubat? yılda 365 gün (6 saat) var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vaniLLe said: barbu said: yasayamasam derdim onu da. bi de emolar günü olsaymis, tam olurmus o zaan. hep drama hep! eheh millete satasacagina derdine yansana kuzum sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hiç bu kadar çok sevgililer günü topiki görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 said: Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gün. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.[1] iste böle sacma sapan birseyi kutluyorsunuz argadaslar. mutlu musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ahahahaahjkahskdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 calimero said: barbu said: ya biz sevgili diyoruz. duygusallıktan bahsediyoruz sen gene isi kapitalizme hediyeye getiriyorsun. abi işte neden 14 şubat? yılda 365 gün (6 saat) var... http://tr.wikipedia.org/wiki/Sevgililer_G%C3%BCn%C3%BC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 di said: vaniLLe said: barbu said: yasayamasam derdim onu da. bi de emolar günü olsaymis, tam olurmus o zaan. hep drama hep! eheh millete satasacagina derdine yansana kuzum sen. ne derdim var lan benim? cok mutluyum sevgilimin olmadigina, trip de cekemem dirdir da. OOH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nil <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 EN MUTLU BENIM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tabi ki, fahri aşkıma sahipsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dartanian said: calimero said: barbu said: ya biz sevgili diyoruz. duygusallıktan bahsediyoruz sen gene isi kapitalizme hediyeye getiriyorsun. abi işte neden 14 şubat? yılda 365 gün (6 saat) var... http://tr.wikipedia.org/wiki/Sevgililer_G%C3%BCn%C3%BC vaniLLe said: said: Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gün. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.[1] iste böle sacma sapan birseyi kutluyorsunuz argadaslar. mutlu musunuz ? Bence pwned... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben sadece bilgiyi verdim keşke kutlanmasa diyemiyorum da ama öyle yani keşke kutlanmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 tayyip yasaklasa ya şu sevgililer günün falan. gavur icadı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 geçen sene sevgililer gününden bir gün sonra çıkmaya başladık. bu sene sevgililer günü ve yıldönümü bir arada gibi. ben burdan annesiz kimyacı yüzünden gidemiyorum. şu forumda küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kadıkoyde olucaz biz bekleriz sdf baya kalabalık bir abaza grubu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 serhat yalnış anlamışsınız abi konsepti. öyle diil o. olanla sevişiyosun bulduğunla deel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bana da ilk kez denk geliyor.lay-lay-lom =) yalnız bu tarz topikler inanılmaz gerginlik yaratıyor üzerimde,bi de kırmızı reklam panoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Vingthor said: serhat yalnış anlamışsınız abi konsepti. öyle diil o. olanla sevişiyosun bulduğunla deelhmmm ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Kıyamam. Bizim sevgilimiz var da bir şey mi oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 genc abazalar caresiz.... said: *yeto said (02:24): 4 ay oldu nille said (02:26): neye? * yeto says (02:26): *bayan kadınıyla aşna fişne yapmayalı yeto says (02:27): *ya bu izdivaç programlarında eş falan buluyosun ya yeto says (02:28): *böyle tek gecelik olanıda var mı ? yeto says (02:28): *nilcim yeto says (02:29): *benimle evlensene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sesu said: Kıyamam. Bizim sevgilimiz var da bir şey mi oluyor sanki. sevgilin de pati mi, merak ettim? bu mesajını görme potansiyeli yüksek mi yani. değilse bu mesajı neden yazdığını merak etmekteyim nitekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vaniLLe said: genc abazalar caresiz.... yeto says (02:26): *bayan kadınıyla aşna fişne yapmayalı baya çaresizmis gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 denn bayanmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Vidar said: sesu said: Kıyamam. Bizim sevgilimiz var da bir şey mi oluyor sanki. sevgilin de pati mi, merak ettim? bu mesajını görme potansiyeli yüksek mi yani. değilse bu mesajı neden yazdığını merak etmekteyim nitekim. yaaa ahahaheaheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar