Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

karin toklugu derken, bu filmde sahan para kazaniyor, kardesi de bisiler aliyor, onun disinda kameramani, sescisi, bir yigin set gorevlisi, senaristler, cateringciler bile var.

oyle ya da boyle o begenmediginiz film bir cok insana bisiler sagliyor. insanlarin sinemaya yatirim yapip, para kazanilan bir sektor oldugunu gormesini sagliyor, bu da arada cikan kaliteli filmlere de yansiyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Ne senaryosu Azmo.
Bu söylediğine sen inanıyormusun?

senaristler arkadasim diyorum, aylarca calistilar. Bu kadar kolaysa senaryo yazip insan guldurmek allah askina oturun yazin, yonetmen bol, yapimci bol. Gidin ofisleri de belli. Gidin verin senaryoyu bakin film oluyor mu olmuyor mu. Oluyorsa siz de 'kolay' para kazandiniz iste.

bilip bilmeden kucumsemek nedir. sirf size hitab etmiyor diye kasmak nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

paspatur said:

Ne senaryosu Azmo.

senaristler arkadasim diyorum, aylarca calistilar. Bu kadar kolaysa senaryo yazip insan guldurmek allah askina oturun yazin, yonetmen bol, yapimci bol. Gidin ofisleri de belli. Gidin verin senaryoyu bakin film oluyor mu olmuyor mu. Oluyorsa siz de 'kolay' para kazandiniz iste.

abi gülüyor musunuz recep ivediğe?
ben tiksiniyorum şahsen. 3 filmi de kınıyorum hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

valla milyon insan gelip benden film cekmemi isterse, ve filme para verecklerini soyleyeyip ben de cilgin paralar kazanacaksam cekerim arkadas.

begenmeyen gitmez. NE KASTINIZAAAAAA>

Dostum asıl kasan sensin, yani tanıyorum milyon kişi kapısında yatıyor falan diye abarttıkça abartıyorsun adamın yaptığı uyduruk işi. Ayrıca böyle dandik bir sonuç için aylarca yıllarca uğraşıyorlarsa (ki inanmam) kendi yetersizlikleridir.
Senin arkadaşların para kazandı diye eleştiremeyecek miyiz biz bu filmi yani.

Zaten çekmesin demiyor ki kimse, bizim derdimiz de seninlen aynı yani kimse gitmesin ve elinde patlasın istiyoruz yaptığı basit iş, başlığın amacı da bu zaten.

Bu hazımsızlık elitlik falan değil, doğruyu olması gerekeni söylüyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Azmodai said:

valla milyon insan gelip benden film cekmemi isterse, ve filme para verecklerini soyleyeyip ben de cilgin paralar kazanacaksam cekerim arkadas.

sen eleştirmiyorsunki şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Zaten çekmesin demiyor ki kimse, bizim derdimiz de seninlen aynı yani kimse gitmesin ve elinde patlasın istiyoruz yaptığı basit iş, başlığın amacı da bu zaten.

hala anlamak istemiyorsunuz,basitse buyrun yapın diyor adam,basitse bu kadar adam niye gidiyor?
biraz düşünün,bir tek siz mi zekisiniz,ince esprilerden anlıyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Azmodai said:

Dostum asıl kasan sensin, yani tanıyorum milyon kişi kapısında yatıyor falan diye abarttıkça abartıyorsun adamın yaptığı uyduruk işi. Ayrıca böyle dandik bir sonuç için aylarca yıllarca uğraşıyorlarsa (ki inanmam) kendi yetersizlikleridir.

sanirim sizofrenlik var? Sabahtan beri filme bok atip gitmeyin gtimek isteyene de engel olun diyorsunuz be.

SEN KIMSIN de dogru olup olmayana karar verebiliyorsun? Insanlarin gulup gulemeyecegi seye, haftasonunda arkadaslariyla cikip eglenmek icin gidecegi filme sen KIM OLUYORSUN Da karar verebiliyorsun?

Kasarim tabi, o kadar mantiksiz ki. Kendinle bile celisiyorsun yahu surda. Cekmesin diyen mi var diyip ilk mesajin "yeter artik, gitmeyin cekmesin" allah askina mantikli konusun iki dk.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Azmodai said:

paspatur said:

Ne senaryosu Azmo.

Gülenler de tiksiniyorlar zaten. Aman da aman ideal insan bu olmalı diyen yok. Tiksindiren şey komik geliyor bazılarına. Bazen elitist fanustan kurtulup öküze de gülmek lazım. Senede 1 kere bunu yapmak bence çok mantıklı.

edik: Ayrıca doğru ne olması gereken ne ya komik olmayın. Bundan adam senede 3-4 milyon kşiye izletip deli gibi para kırıyorsa doğrudur. Halkın doğrusuna hitap edip para kazanmak doğrudur. Sizin beğenmediğiniz film çekti diye filme gidilmesin kampanyası yapmak da saygısızlıktır. Gitmezsin oturursun evinde, istersen eleştrirsin ama gitmeyin diye kıçını yırtarsan hem komik olursun hem de saygısızlık etmiş olursun
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

recep ivediğe laf edenleri görünce aklıma yaşlı kokona teyzeler geliyo. ota boka burun kıvıran.

+1

azmoya da +1

gülmeyen ve eleştirenler olarak bi zeki sizsiniz tabi.karşılaştırsak sizin zekanızı ve izleyenleri nası sonuçlar çıkıcak acaba

ha şu 4 milyonun içinde izleyip yetemeden taklit yapmaya çalışanlar harbi salak ama dsflsaç
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

QueenofSpades said:

Azmodai said:

paspatur said:

Ne senaryosu Azmo.

Gülenler de tiksiniyorlar zaten. Aman da aman ideal insan bu olmalı diyen yok. Tiksindiren şey komik geliyor bazılarına. Bazen elitist fanustan kurtulup öküze de gülmek lazım. Senede 1 kere bunu yapmak bence çok mantıklı.

edik: Ayrıca doğru ne olması gereken ne ya komik olmayın. Bundan adam senede 3-4 milyon kşiye izletip deli gibi para kırıyorsa doğrudur. Halkın doğrusuna hitap edip para kazanmak doğrudur. Sizin beğenmediğiniz film çekti diye filme gidilmesin kampanyası yapmak da saygısızlıktır. Gitmezsin oturursun evinde, istersen eleştrirsin ama gitmeyin diye kıçını yırtarsan hem komik olursun hem de saygısızlık etmiş olursun

Elitist fanus ile falan alakası yok. Zaten eğitim seviyesi düşük toplumumuzu daha da aptallaştırıyor bu tip işler. Adam bunu görüp rasyonalize ediyor kafasında. Aaa bak gülüyorlarmış o kadar da kötü değilmiş diyorsun, sonra aynı hareketleri yapan sokaktaki adamı ayıplamayı unutuyorsun. Toplumsal yaşama aykırı adamın sergilediği hareketler. Ondan sonra recep ivedik izleyerek büyüyen ortaokul jenerasyonu böhüehehy diye gülmeye başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...