Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Brigand said:

"Tatar Ramazan" said:

Evet şu hanzoya hiç değilse bu sefer prim vermeyelim diyorum, gitmeyelim ve gideceklere de engel olalım.

Sırf ayılıkla para kazanamayacağını öğrensin artık.

Bunun yaptığı filmleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın gibiler de yapıyor ama böyle para kaldıramıyorlar. Şahan da artık onların arasında hakettiği yeri almalı diye düşünüyorum.

Ciddi ciddi Şahan'ı hanzo zannedenler var of inanamıyorum, senden benden daha zeki tv8 dönemi izlerdim. Adam Türkiye'nin bugını bulmuş exploit ediyo senelerdir hanzo kaldı milletin gözünde asdkf.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

şahan ivediki tarışacak zamanım yok da zekasını nasıl kanıtladığını çok merak ettim.

Desti İzdivaçı sunup ayda 120k para kazanan kızdan ne farkı var?
Ha aslında var. Kız en azından ben sanat yapıyorum diyip gala düzenlemiyor.

Begensende begenmesende adam teknik olarak sanat yapiyor, galada yapar kina giceside yapar.

Hayir ben sanat degil markaj yapiyorum mu diyeydi...
Sosyal ağlarda paylaş

Şahanı takip eden, TV8 den beri bilimum tipine gülen ve Recep İvedik 1 içinde sinemada yerini alan ve gülen/eğlenen biri olarak, Recep İvedik 2 yi Show TV 'de izlediğim andan itibaren yapılanın tamamen, kıt zekalı ve şeyim hıyar diyene tuzu kapıp koşan Türk halkını sömürmek ve bunu başarılı bir şekilde nakte çevirmekten başka bir iş olmadığını anlamış bulunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Şahanı takip eden, TV8 den beri bilimum tipine gülen ve Recep İvedik 1 içinde sinemada yerini alan ve gülen/eğlenen biri olarak, Recep İvedik 2 yi Show TV 'de izlediğim andan itibaren yapılanın tamamen, kıt zekalı ve şeyim hıyar diyene tuzu kapıp koşan Türk halkını sömürmek ve bunu başarılı bir şekilde nakte çevirmekten başka bir iş olmadığını anlamış bulunuyorum.

recep ivedik serisinin boş olduğunu söyledim zaten ben de. amacı para kazanmak ve bunu da başarıyor ondan bahsediyorum. türk halkının seviyesi aşağıdaysa, adam buradan para kazanabiliyorsa kazanır yani. zekasını kanıtladığı yer tv8'dir, gayet zekice espriler, tiplemeler vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

e acun da sömürüyo o zaman insanları? var mısın yok musun gibi gerizekalıca bi programa kitliyo tüm türkiyeyi. acun da sömürgeci şahan da esra da o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Her filmde bi mesaj bi godfather düzeyince oyunculuk bekleyen entelimsi tipler kadar gereksiz yaşam formu yok şu dünyada..
Adam baya baya güldürüyor bu yeter ister ayılıkla ister dayılıkla yapsın bu işi umrumda değil..

Hee şöle bişide var adam senin anca RÜYANDA görebilceğin paraları tek filmle kazanıyor gerisi hikaye...

Hadi canım fail hadi....
Sosyal ağlarda paylaş

Torque said:

Her filmde bi mesaj bi godfather düzeyince oyunculuk bekleyen entelimsi tipler kadar gereksiz yaşam formu yok şu dünyada..
Adam baya baya güldürüyor bu yeter ister ayılıkla ister dayılıkla yapsın bu işi umrumda değil..

Hee şöle bişide var adam senin anca RÜYANDA görebilceğin paraları tek filmle kazanıyor gerisi hikaye...

Hadi canım fail hadi....

Ahaha sonsuz rep
Sosyal ağlarda paylaş

Torque said:

Hadi canım fail hadi....

okuduğunuzu doğru anlayabildiğiniz gün bütün bu acılarınızda son bulacak
more practice
Sosyal ağlarda paylaş

Tatar'a benden +1...
Evet elitim...

İşi açmak gerekirse,
Ben Şahan'a kızıyorum direk burada...Evet TV8'deki skeçleri çok güzeldi,arada çok güzel gözlemler olan,zekice hazırlanmış skeçler/tiplemeler vardı,mesela ben ondan yine bu tip bir iş beklerdim..
Recep İvedik çok kolaya kaçmak oluyor,hani 1'i zorla izledim Tv'de de,sanırım 2 ve 3'ün konu olarakta alakası yok,çekiyim para gelsin hesabı...Kendi bilir tabii ki,ama TV8'deki çizgiyi devam ettirse,güzel zekice bir film hazırlasa,Cem Yılmaz'a harbi rakip olabilse çok daha fazla puan toplardı herkesten...
Yoksa Recep İvedik'i çekmek sorun değil,oradaki esprilerin çoğunu bizde yapabiliriz,buluruz bi hanzo sokaktan makjaya da gerek,dolu adam var öyle,Şahan olmaya gerek yok Recep İvedik'i çekebilmek için...
Mesela günlük hayatta sokakta "oha lan ayıya bak" diyeceğimiz hareketleri sinemaya koyunca,vay Recep abim muahau helal olsun auha oluyor..
Komedyen isen,olayları diğerlerinden farklı görebiliyorsan,farklı birşeyler yap ki saygınlığın artsın...Şahan,Recep İvedik yüzünden hiç bir zaman belki kendi potansiyelini kullanamıyor,kolaya kaçıyor..
Hadi para lazımdı çektin 1'i,hadi 2'yi de,e artık bırak zaten senaryo yok birşey yok,paraya ihtiyacın yok,güzel bişiler çekte,gülüp geçtiğiniz(ben gülemiyorum o ayrı,ama şimdi arkadaşlar elit diyecekler)bir film yerine aklımızda kalan,yıllarca hatırlanacak bir komedi filmi olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...