Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 chrome da bu sitedeki linklere tıklayamıyorum nedense. başına böyle birşey gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende firefoxta nilüfer turizm i kullanamıyorum tıklanmıyor bazı butonlar. bu da ona benzer bi durum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 firefoxta genelde adblocktan dolayı oluyor flashın mallığı yüzünden. chromeda da varsa aynı tip bişi bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 chromeda ben de godaddy'nin domain managerını adam gibi kullanamıyorum. eklentileri iptal edince bazen çalışyıor eklenti varken hiç çalışmıyor chromeda daha bug var yani anlayacağınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Chromedan adblocku kaldırınca halloldu, teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Chrome da bazı flash eklentileri de çalışmıyor. adblock gibi bir ekte yok oysa ki. bir kaç şey de bozukluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 chromeda adblock "extension"ı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben mi bana mı :S o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar