Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 adam tomb raider[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben rüyada değil normal gözümü 1-2 sn kapattığımda falam bir yüz görürüm (her sefernde farklı yani bir dediğim yanlış olmasın..neyse.) ve bu yüzü mutlaka ama mutlaka görür ve onunla tanışırım..belirli bir süre hayatımı çok büyük ölçüde etkiler o yüzün sahibi..ya çok iyi arkadaşım ya düşmanınm ya da sevgilim falann olur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o yuz olayını bende goruorum ama genelde iblis , troll , vampir vs. gibi şeyler oluor. neden bunları gordugumu bende bilmiyorum. belkide fazlaca buffy izlemekten ve okudugum kitapların etkisinde kalıp onları hayalimde canlandırdıgımdandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 deja vu olamasa da benimki çok korkunçtu. Rüyamda bi adam la ben küçük bir ara sokakta dövüşüyorduk ama ben çok korkuyordum. sonra bir iki gün sonra o adamı yolda giderken gördüm... beni gördü. tip tip baktı. ben ise korkudan bembeyaz kesilmiştim.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Rüya da geleceği gördüğünüze inanıyosanız. Rüya günlüğü tutun. Hem böylece bütün rüyaları hatırlamaya başlayacaksınız..[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Thestral, 24 Temmuz 2004 20:47 tarihinde demiş ki: o yuz olayını bende goruorum ama genelde iblis , troll , vampir vs. gibi şeyler oluor. neden bunları gordugumu bende bilmiyorum. belkide fazlaca buffy izlemekten ve okudugum kitapların etkisinde kalıp onları hayalimde canlandırdıgımdandır. aynı olay bende de var nedeni de aynı sanırım:)neyse artık bafi bitti angel'ın 5. ve son sezonu var:) ya ben de 3-4 yaşımdayken rüyamda gördüğüm yerleri bu yaşımdayken gerçekten gidio görüyorum "has..." falan diyorum görünce.yada televizyon izlerken falan -özellikle cnbc-e- kanalı tam reklam bittiği anda değiştiriyorum falan şaşıp kalıyorum kendime "olm Force var sende" diyorum :) the Force is strong with =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 harbi ya, beyinde geleceğimiz saklıysa bunu çıkarabilsek bilinçli olarak, ne mnyk olurdu dimi=)pek bi anlamı kalmazdı gerçi yaşamanın ama..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Alexi_Septimus, 24 Temmuz 2004 03:08 tarihinde demiş ki: Evet, 17'sinde Bodrum yollarındaydık, arabayla. Giderken Foça'ya da uğrayacaktım, kız arkadaşımı görmek için. Her neyse geldik Yeni Foçaya. Kızla zar zor bir şekilde buluştuk. (Çarpık yapılaşmanın dorukları.) Herneyse, özlem ve hasret giderme faslından sonra bunların arkadaşlarının bulunduğu bir cafeye doğru yürümeye başladık. Bakacam kızı kimlere emanet ediyoruz. Baktım eşşek gibi büyük herifler, dalyan gibiler. Kardeş edasıyla bakıyorlar kıza. Herşey çok güzel. Ama artık gitmem lazımdı. Kızla arabaya doğru yürümeye başladık. O sırada kızla konuşuyoruz falan. Bir anda hatırladım. O anı yanılmıyorsam Orta 1 yada Orta 2 deyken rüyamda görmüştüm. (Bilmeyen etmeyen vardır diye söylüyorum şu anda Lise Son'dayım.) Ve kalktığımda "Vay be bu kadar güzel bi kızın benimle ne işi vardı?Allah allah..." durumlarına girmiştim. Daha önce de olmuştu rüyamda geleceği görme tripleri. Ama bu kadar uzak olmamıştı hiç. 1 haftalığı olmuştu. Onda da kalkmıştım tekrar yatmıştım ayakta kaldığım süreden sonrası devam etmişti rüya. Ben bu olayları yaşadıktan sonra, geleceğimizin beyinlerimizde zaten bulunduğuna inanmaya başladım. Ilginç hakkaten. aramiza hosgeldin aleksi. birazdan ustatlar gelip yardimci olucak sana.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quote hakkında bişeyler yazıp konuyu böleceğime dair bi rüya görmüştüm, yapmıorum inadıma, rüyam gerçek olmasın..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ehehe=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ya böyle şeylere dair bilimin açıklaması sadece tesadüf mü? Şu ana kadar duyduğum tek açıklama bu...Ben de şu ana kadar ne zaman konu açılsa bunu öne sürerdim ama herkesin de bişeyi varmış bea...bu kadar çok olması beynimi sulandırdı hafif... Ha bi de rüyasında oyunlardan karakterler gören arkadaşlara sesleniyom nası oluyo o?Şu ana kadar oyunla ilgili gördüğüm tüm rüyalarda o oyunu oynuyorum sanki normal bilgisayar başında gibi pek dandik bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu topicin daha evvel açıldıını görmüştüm:P matrixte vardı bunun açıklaması neydi bi atlama bi deişiklikmi ne oluodu yani alexis in bilimsel açıklaması yanlış:P[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Annem ve ben babamı kaybettiğimiz günün gecesinde ikimizde babamın öldüğünü görmüştük. Ertesi gün birbirimize anlatmıştık akşamında haberi geldi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Başın saolsun..çok üzüldüm.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 banada bi kere rüyada geleceği görmek oldu ama ne zmn ne oldu hatırlamyıorum ama olmuş gibi hissediyorum.Ha bu arada 70lerde Amerikadamı ne bi hipnotizeci birini hipnotize ediyor taa eski bundan önceki hayatına gidiyor kadın fln bütün gazeteler bunu yazıo böyle böyle ünlü hipnotizeci şöyle yaptı fln diye kadının dediklerini araştırıyorlar doğru çıkıyor.Kadın uyandığında hiçbişey hatırlamıyor ya acaba kaderimiz beynimizin bi bölümündemi yazılı ? Bide şeyi çok merak ederim beynimizde uçmak,doğa üstü güçler fln kayıtlıda biz kendimiz beynimizin o bölümlerinimi açamıyoruz.Reiki diye bişey var bilmem bilirmisiniz benim annem bi aralar gidiyordu fln eskiden insanlar uçabiliyormuş fln diyorlar ne kadar doğru bilinmez insanlar bunları kötü niyetle kullandığı için Tanrı elinden almış o güçlerini insanların.Tekrar dediğim gibi ne kadar doğru bilinmez bunlar...[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar