Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatımın Deja Vu'su...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

ben rüyada değil normal gözümü 1-2 sn kapattığımda falam bir yüz görürüm (her sefernde farklı yani bir dediğim yanlış olmasın..neyse.) ve bu yüzü mutlaka ama mutlaka görür ve onunla tanışırım..belirli bir süre hayatımı çok büyük ölçüde etkiler o yüzün sahibi..ya çok iyi arkadaşım ya düşmanınm ya da sevgilim falann olur..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Sosyal ağlarda paylaş

deja vu olamasa da benimki çok korkunçtu. Rüyamda bi adam la ben küçük bir ara sokakta dövüşüyorduk ama ben çok korkuyordum. sonra bir iki gün sonra o adamı yolda giderken gördüm... beni gördü. tip tip baktı. ben ise korkudan bembeyaz kesilmiştim.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thestral, 24 Temmuz 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
o yuz olayını bende goruorum ama genelde iblis , troll , vampir vs. gibi şeyler oluor. neden bunları gordugumu bende bilmiyorum. belkide fazlaca buffy izlemekten ve okudugum kitapların etkisinde kalıp onları hayalimde canlandırdıgımdandır.

aynı olay bende de var nedeni de aynı sanırım:)neyse artık bafi bitti angel'ın 5. ve son sezonu var:) ya ben de 3-4 yaşımdayken rüyamda gördüğüm yerleri bu yaşımdayken gerçekten gidio görüyorum "has..." falan diyorum görünce.yada televizyon izlerken falan -özellikle cnbc-e- kanalı tam reklam bittiği anda değiştiriyorum falan şaşıp kalıyorum kendime "olm Force var sende" diyorum :)
the Force is strong with =o=
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 24 Temmuz 2004 03:08 tarihinde demiş ki:
Evet, 17'sinde Bodrum yollarındaydık, arabayla.
Giderken Foça'ya da uğrayacaktım, kız arkadaşımı görmek için.
Her neyse geldik Yeni Foçaya.
Kızla zar zor bir şekilde buluştuk. (Çarpık yapılaşmanın dorukları.)
Herneyse, özlem ve hasret giderme faslından sonra bunların arkadaşlarının bulunduğu bir cafeye doğru yürümeye başladık.
Bakacam kızı kimlere emanet ediyoruz.
Baktım eşşek gibi büyük herifler, dalyan gibiler.
Kardeş edasıyla bakıyorlar kıza.
Herşey çok güzel.
Ama artık gitmem lazımdı.
Kızla arabaya doğru yürümeye başladık.
O sırada kızla konuşuyoruz falan.
Bir anda hatırladım.
O anı yanılmıyorsam Orta 1 yada Orta 2 deyken rüyamda görmüştüm. (Bilmeyen etmeyen vardır diye söylüyorum şu anda Lise Son'dayım.)
Ve kalktığımda "Vay be bu kadar güzel bi kızın benimle ne işi vardı?Allah allah..." durumlarına girmiştim.

Daha önce de olmuştu rüyamda geleceği görme tripleri.
Ama bu kadar uzak olmamıştı hiç.
1 haftalığı olmuştu.
Onda da kalkmıştım tekrar yatmıştım ayakta kaldığım süreden sonrası devam etmişti rüya.

Ben bu olayları yaşadıktan sonra, geleceğimizin beyinlerimizde zaten bulunduğuna inanmaya başladım.
Ilginç hakkaten.

aramiza hosgeldin aleksi. birazdan ustatlar gelip yardimci olucak sana.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle şeylere dair bilimin açıklaması sadece tesadüf mü?
Şu ana kadar duyduğum tek açıklama bu...Ben de şu ana kadar ne zaman konu açılsa bunu öne sürerdim ama herkesin de bişeyi varmış bea...bu kadar çok olması beynimi sulandırdı hafif...
Ha bi de rüyasında oyunlardan karakterler gören arkadaşlara sesleniyom nası oluyo o?Şu ana kadar oyunla ilgili gördüğüm tüm rüyalarda o oyunu oynuyorum sanki normal bilgisayar başında gibi pek dandik bi durum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Başın saolsun..çok üzüldüm.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

banada bi kere rüyada geleceği görmek oldu ama ne zmn ne oldu hatırlamyıorum ama olmuş gibi hissediyorum.Ha bu arada 70lerde Amerikadamı ne bi hipnotizeci birini hipnotize ediyor taa eski bundan önceki hayatına gidiyor kadın fln bütün gazeteler bunu yazıo böyle böyle ünlü hipnotizeci şöyle yaptı fln diye kadının dediklerini araştırıyorlar doğru çıkıyor.Kadın uyandığında hiçbişey hatırlamıyor ya acaba kaderimiz beynimizin bi bölümündemi yazılı ? Bide şeyi çok merak ederim beynimizde uçmak,doğa üstü güçler fln kayıtlıda biz kendimiz beynimizin o bölümlerinimi açamıyoruz.Reiki diye bişey var bilmem bilirmisiniz benim annem bi aralar gidiyordu fln eskiden insanlar uçabiliyormuş fln diyorlar ne kadar doğru bilinmez insanlar bunları kötü niyetle kullandığı için Tanrı elinden almış o güçlerini insanların.Tekrar dediğim gibi ne kadar doğru bilinmez bunlar...[signature][hline]Bless me, undress me,just for Bloody.
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...