vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 arkadaslar oyunu aldim (orjinal:D) ama yukleyemiyorum yukleme ekraninda salak salak sorular var cocukca bilmeceler falan cevap wermemi istiyor bu sorularin cevaplarinin yazili oldugu bi yer warmi oyunu kurmayi basaran bi arkadas bana anlatabilirmi.... oyunu aldigim yere sordugumda once ubi ye registre etmen lazim dedi ubi de acc var oyunu nerden nasil kaydedebilirim kafayi yemek uzereyim lutfen yardim.. not aynisi settlers 2 bilmem ne isimli oyunda da basima geldi oyunu oynayamiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Install ekranında bilmeceler var, çözemediğin için yüklemiyor mu? ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dfgdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şurda şöyle bir faq var: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6391049957/m/1661055908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oha bilmeceli yükleme? :S paranla rezil olmak bu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Aslında online oyunlara koymaları lazım. Zeka testi. Mesela belli bir oranın altındakiler oyunu yükleyemesin, belli bir orandakiler raidlere katılamasın gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Redeagle said: Aslında online oyunlara koymaları lazım. Zeka testi. Mesela belli bir oranın altındakiler oyunu yükleyemesin, belli bir orandakiler raidlere katılamasın gibi xD (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Alfheim said: dfgdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hangi avatar? bu mu? yoksa bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahahaha süpermiş la ubiden beklemezdim boyle birşey. Paranıda aliriz oyunuda yükletmeyiz sadsadsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aynen oyle :D parayla rezil olmak diye buna diyolar :D moskowa da aldim oyunu ingilizce yalniz sordugu soru rusca cocuk tekerlemesi gibi bisey bes on cesidi war ayni bizdeki; bilmece bildirmece el dustunde kaydirmaca tarzi allahin rus bilmecesini ben nereden bileyim :D james cameron`s avatar the game hocam... http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6391049957/m/1661055908 evet bende okudum lakin ubide uplay de acc olmasina ragmen her girisimde yeniden acc almaya yoneltiyor...art oyunu nereye kaydedecegimi hala bulamadim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar