Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 onu yapmayan var mı asdklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 direk kayalar, bank değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o kayaların arasında fare görmüştük biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dasaaa said: Fistan said: dela said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bana 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hiçbişi alınmaz. almayın lan. kutlamayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kaç milyon yılda ilk defa heveslendim şu sevgilile gününe.o da yalan olucak ya.pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 QueenofSpades said: hiçbişi alınmaz. almayın lan. kutlamayın da. evet böle gavur itikatlarını kutlamanız dinimizce caiz değildir.. sen de git başını ört kızım.. günah sayacını vızır vızır dönderiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: bana 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz yeterli. sana dikiş alcam ben selam kermit=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: bana 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz yeterli. össden sonra bu. ya da dgs'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hem de 2 kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sevgilinize başka zamanda böyle panik yaparak "ulan ne alsam off şunu alsam laf edermi. bunu alsam beğenirmi. off napcam lan ben" diye düşündüğünüz başka gün yok. bi tek sevgililer gününde böyle düşünüyosunuz ne güzel işte. varsın olsun sevgililer günü. kimseye zararı yok sonuçta sana silah zoruyla aldırtmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 copry said: kermit said: bana 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz yeterli. sana dikiş alcam ben selam kermit=) onu kendim hallettim rambo gibi barut döküp yarama yaktım. çok acıdı ama fatih arkamdan "acı yok rocky acı yok" diye bağırırken baya gaza geldim. Bella said: kermit said: bana 1 kutu gofret ve 1 kasa gazoz yeterli. össden sonra bu. ya da dgs'den sonra. 2 kutu o zaman o kadar emeğe haketmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2 dedim işte yukarda. çok bonkörüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 '' acı yok rocky '' asdasdasd :D:D:D l.a yapardık naaptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 snowwhite said: jacabo said: vaniLLe said: noluyo lan. agro cektim. bana göre gül özel. her daim gideri var cicekleri cok sevdiyim icin. öylesi var böylesi var iste benim kız arakdasımada gül mül alınca vayyy kroooo diyor milletin içinde ozaman sen de daha entel bi çiçek al "lilium" falan asdadsad bunu dicektim denmiş lilium çok win bi çiçek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 359 liraya samsung cep telefonu 3-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Evet aklıma gelen fikri açıklıyorum... Bence 2 tane gardenya al, birini ona ver birini kendin al Arka fonda "Dos Gardenias" çalacak. O an troll olsa altına bırakır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 KAFASI ALINIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 AY BU KADAR KİBAR OLABİLDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aklıma gelmişken hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kermit said: KAFASI ALINIR. yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar