sesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bella said: oha 50lik 2tl mi? Öyle bir dünya yok. Sudur o hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2 tl ye içtiğin biradaki bira su oranını açıklayabilirsen panik yaşanmasın =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bella said: oha 50lik 2tl mi? evet. bide bildiğin bira yani, orada burada 50 liğe 5-6 tl verip kötü bira içtiğim çok oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 türk lirası kullanmuyorum mümkün olduğunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: 3 birayı 2 milyona iciyorum barda saygılar. o değil de yemin edıyorum hayat sana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 copry said: 2 tl ye içtiğin biradaki bira su oranını açıklayabilirsen panik yaşanmasın =)) eskişehire yolun düşsün götüreyim sayın dt m ayıp ettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abvblizzard said: türk lirası kullanmuyorum mümkün olduğunca. monopoly parası kullanıyo :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bella said: barbu said: 3 birayı 2 milyona iciyorum barda saygılar. o değil de yemin edıyorum hayat sana güzel. bazen evet bazen hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 biz monopoliyi gerçek parayla oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abvblizzard said: biz monopoliyi gerçek parayla oynuyoruz. çoğul konuşma bro tek bşaına oynuyosundur.......... annenle oynuyorum dicek şimdi korkuyorum dfgdfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 para olmadan da oynarım onla ya ehiehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 CRIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahahahaha ne kadar klişesin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Archangel_ said: copry said: 2 tl ye içtiğin biradaki bira su oranını açıklayabilirsen panik yaşanmasın =)) eskişehire yolun düşsün götüreyim sayın dt m ayıp ettin :) eyv. çekirge B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 off offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 cok dertli gordum masakari seni? yoksa paticiktesin ve sevgilin yok mu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahahahhhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 inci kolye aldım lan nasıl olur. bir de kaşkol mu deniyor ona ondan alacağım sebdiği renk te olur mu bir de başka birşey alıp 3 tane hediye alsam olmaz mı bu 14 şubatta iyice şımartmak istiyorum. tabi sonra böyle olmayacağını o da biliyor ben de bugüne has gibi olmasın falan demiş bazıları ama. birşeyi de yapınca adam gibi yap der atalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bokunu çıkartma da derler. ama bu tabi senin bileceğin iş. bütün bunları 100 tl ye alacaksan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Fistan said: dela said: sizden sonraki kullanıcılar için karıyı kızı şımartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 istanbulda 50liliği 6 liradan aşşa içemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "peder zickler" said: istanbulda 50liliği 6 liradan aşşa içemezsiniz denize sıfır mekanda içtim.bildiğin sıfır.moda sahilde.tekel fiyatına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 moda sahil yakın bana söyle bakim mekanın ismini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tekelden alıp içmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sahildeki banklara oturmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar