Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 293 puan Say türkiye 484.sü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 İstanbul içi Elektronik haberleşme yada Elektronik Müh. Yalan olacak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ne zaman açıklanıyor hangi üni olduğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 işte onu bende bilmyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tercihler ne zaman bitiyor peki? 24uymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Xenocide said: 284 puan türkiye sözel 49. su olmuşum abi. üstümden kalkan yükü anlatamam. 284 puan sözel 48. yim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hahahah o da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bella said: ne zaman açıklanıyor hangi üni olduğu? tercihler 24ünde bitiyor salı günü benim tahminim ya cuma en geç pazartesi açıklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 okul aobplerim 80 ama ösymnin bana verdiği puan 73 küsür, başkasınında aynı ama ösym onlara 78 vermiş, neye göre acaba? Birde sözeller baya tırtmış yani, benim 293 puanla 484. olduğumu varsayarsak 280 küsüre 49. iyiyimiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ya bilmem biliyor musunuz da gideceğiniz bölümlerin intibak'larını araştırın. 3dönem intibak oluyor bazı okullarda. Derslere falan bakın intibakta dönem başı 10 ders dayadıkları oluyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 2+1 olarak geçiyor intibak. Şöyle birşey anlatayım; ben kadir has elektronik haberleşmede okuyordum. Dönem başı 7 ders alıyordum. Arkadaşımda akdeniz üniversitesinde aynı bölümde okuyordu fakat o 14 ders alıyordu. Yani intibaklar her yerde feci patlayacak bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tercihleri nettenmi yapıyoruz. osym.gov.tr de bulamadım. giriyorum tercih işlemlerine açılmıyoda sayfa link verebilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Toledor said: 2+1 olarak geçiyor intibak. Şöyle birşey anlatayım; ben kadir has elektronik haberleşmede okuyordum. Dönem başı 7 ders alıyordum. Arkadaşımda akdeniz üniversitesinde aynı bölümde okuyordu fakat o 14 ders alıyordu. Yani intibaklar her yerde feci patlayacak bende ev arkadasim gida muhendisligi kazandi ayni sekilde 11 ders verdielr bi donemde intibak olarak okuldan onayli ders icerigi trans goturdu kredi sayisi ve icerigi tutan 4 dersten muaf oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Osso said: tercihleri nettenmi yapıyoruz. osym.gov.tr de bulamadım. giriyorum tercih işlemlerine açılmıyoda sayfa link verebilecek varmı http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79686B80786049043FE6 burdan yapılıyor tecihler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Toledor said: 293 puan Say türkiye 484.sü yeni kontejanlara bakılırsa ydü haberleşme gelir gibi, bende kocaeli haberleşme istiyorum olmazsa ısparta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 yıldız iletişim tasarımı oldu :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 itü denizcilk ulastırma işletme muh.'e girdim. bi umut burdan da yol göstericek yada kazanan arkadaslara sesleniyorum. intibakda ne etcez simdi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 üniversitelerin intibakları için dikeygecis.org a bakmanızı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hangi okulu kazandınız başlığına yazdıydım da buraya da yazayım, istanbul üni. radyo sinema tv oldu. bu arada h1v o bölümü çok merak ediyodum ben, montajcılık yapıyorum da, onunla ilgili bi okul gibi geldi bana böyle after effects çalışmaları falan yapılıyor sanırım. ama içeriğiyle ilgili net bilgi edinemedim o yüzden sonlara yazmıştım tercihte :) nedir o bölümün tam olarak içeriği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 istanbul üniversitesi hukuk fakültesine girdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 abi iletişim tasarımında sana verdikleri, animasyon, üç boyutlu modelleme, programlama ve grafik eğitimi tabi. çeşitli mecralarda kullanılacak arayüz tasarımları vesaire. temel fotoğraf aldıklarını biliyorum fakat, video sanmıyorum. onun için yıldızda fotoğraf ve video var aslında 2. tercihimdi 1e yerleştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Elektronik Mühendisliği oldu benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 kocaeli elektrnk ve hab müh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Hayırlı uğurlu olsun. 3 sene önce aynı heyecanı yaşamıştım.Ne mutlu size :) Aldığınız derslerin içeriklerini gösteren bir belge ve transkaslşdjkasd ile okulagidiceksiniz en kaba tabirle. Sonra o okulda ilk 2 senede verilen ama sizin almadığınız ne kadar ders varsa( aynı ders varsa zaten muaf olucaksınız) İstanbul ünide en azından2 döneme bölünüp veriliyordu. yanı 28 ders var 14 14 alıcaksınız atıyorum. Üçüncü döneme uzatabılıyorsunuz eger 2 dersınız kalırsa, ama genelde onu otekı derslere ekleyıp verıyorlar sanırım. Tekrardan tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar