Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dgs 2010

kermit

Öne çıkan mesajlar

Toledor said:

2+1 olarak geçiyor intibak. Şöyle birşey anlatayım; ben kadir has elektronik haberleşmede okuyordum. Dönem başı 7 ders alıyordum. Arkadaşımda akdeniz üniversitesinde aynı bölümde okuyordu fakat o 14 ders alıyordu. Yani intibaklar her yerde feci patlayacak bende

ev arkadasim gida muhendisligi kazandi ayni sekilde 11 ders verdielr bi donemde intibak olarak okuldan onayli ders icerigi trans goturdu kredi sayisi ve icerigi tutan 4 dersten muaf oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

hangi okulu kazandınız başlığına yazdıydım da buraya da yazayım, istanbul üni. radyo sinema tv oldu.

bu arada h1v o bölümü çok merak ediyodum ben, montajcılık yapıyorum da, onunla ilgili bi okul gibi geldi bana böyle after effects çalışmaları falan yapılıyor sanırım. ama içeriğiyle ilgili net bilgi edinemedim o yüzden sonlara yazmıştım tercihte :) nedir o bölümün tam olarak içeriği?
Sosyal ağlarda paylaş

abi iletişim tasarımında sana verdikleri, animasyon, üç boyutlu modelleme, programlama ve grafik eğitimi tabi. çeşitli mecralarda kullanılacak arayüz tasarımları vesaire. temel fotoğraf aldıklarını biliyorum fakat, video sanmıyorum. onun için yıldızda fotoğraf ve video var aslında 2. tercihimdi 1e yerleştim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlı uğurlu olsun. 3 sene önce aynı heyecanı yaşamıştım.Ne mutlu size :) Aldığınız derslerin içeriklerini gösteren bir belge ve transkaslşdjkasd ile okulagidiceksiniz en kaba tabirle. Sonra o okulda ilk 2 senede verilen ama sizin almadığınız ne kadar ders varsa( aynı ders varsa zaten muaf olucaksınız) İstanbul ünide en azından2 döneme bölünüp veriliyordu. yanı 28 ders var 14 14 alıcaksınız atıyorum. Üçüncü döneme uzatabılıyorsunuz eger 2 dersınız kalırsa, ama genelde onu otekı derslere ekleyıp verıyorlar sanırım. Tekrardan tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...