Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kontenjanların artma durumu var. kurula gidiyor ya, umutsuz olma bu kadar hem iyi yapmışsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Doğru Cevapların çözümlü hali açıklandı mı? 158 yaptım ama kaç doğrum vardır bilmyiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 soru ve cevapları yayınlandı osymnin sitesinden ulaşabilirsiniz ben sanırım matematikten 77.50 türkçeden 78.75 yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 eagle_dnz said: soru ve cevapları yayınlandı osymnin sitesinden ulaşabilirsiniz ben sanırım matematikten 77.50 türkçeden 78.75 yaptım :) helal be. okul puanı iyiyse derece geleblr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 maalesef 63 aöbp :) ama olsun ilk 50ye falan girerim büyük olasılıkla ilk 3 olmasa da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Elektronik haberleşme bölümüyüm normalde yani sayısaldan girdim. Matematik 75 doğru 3 yanlış 2boş Türkçe (emin olmamakla birlikte) 72doğru 8 yanlış AÖBP 80 Puan Acep istanbul içi elektronik, elektrik elektronik, Elektronik haberleşme, telekominikasyon, havacılık elektroniği; Bunlardan birine devlete girebilrimyim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 okul puanın baya iyi geçen seneki taban puanlara ve bu seneki kontenjan artışlarına bi bak netlere göre puanını hesapla az çok anlarsın durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Yani ayıptır söylemesi okul birincisi oldum=P Ortalama 282.90 puan geliyor. Geçen sene üniversitelerin taban puanlarını nereden bulabilrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 buradan bulabilirsin bunun iyi görünüyor ama bilemiyorum o bölümün kontenjanları nedir ne puanlar istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Sanırım istanbul devlete yetmiyor buradaki puanlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 şimdi baktımda 2008 de girdigim dgs den 60 okul puanıyla 267 almısım sadasdsd. Demek soyle bir 75 puan falan olsaydı okuldan, bilgisayarla ilgili biyerlere girebilirmişim devlette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Toledor said: Elektronik haberleşme bölümüyüm normalde yani sayısaldan girdim. Matematik 75 doğru 3 yanlış 2boş Türkçe (emin olmamakla birlikte) 72doğru 8 yanlış AÖBP 80 Puan Acep istanbul içi elektronik, elektrik elektronik, Elektronik haberleşme, telekominikasyon, havacılık elektroniği; Bunlardan birine devlete girebilrimyim??? bende aynı bölümüm netlerim sennkine yakın gelicek sanırım hatta mattan bir kaç net aşağıda oalbilir ama bence sen istda yerleşin o netlerle, yukardaki mesajdada 2 boş diceme 2 yanlş demişm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 eagle_dnz said: soru ve cevapları yayınlandı osymnin sitesinden ulaşabilirsiniz ben sanırım matematikten 77.50 türkçeden 78.75 yaptım :) helal, yavrum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben türkçeyi yetiştirememiştim ya.45 soru felan yaptım.pek umudum yok bu sene.seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 sonuçların 16 ağustos pazartesi günü mesai bitimine kadar açıklanacağı duyuruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 açıklandı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 eee kmse yazmamış puanını ben yazayım ilk, DGS SAY 289.127 başarı sırası 1041 bakalım kısmet :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ben de EA 31.yim :) 291,298 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 helal deniz, cok iyisin^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 sağol nil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 oha aslan parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tebrik ederim deniz, geliyor musun ist. hukuka şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 284 puan türkiye sözel 49. su olmuşum abi. üstümden kalkan yükü anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tebrikler :) sağol yiğit, bella geliyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar