Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dgs 2010

kermit

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Ben meslek lisesiydim, matematiği en son ortaokulda görmüştüm o derece. 3-4 ay güvender dgs'den mat çalıştım kendim, yapamadıklarımı da o günün akşamı bir sayısalcı arkadaş çözüyordu. Ama okul ortalamamda iyiyidi, 80 üzerinden 79,5 geldi diploma puanı. 67 şer yaptım 80 üzerinden. 274 puanla tr 290 ıncısı oldum esıt agırlıkta ve bursa uludağdan sosyal bilimler turizm myodan, istanbul iktisat turizme geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi lanet olsun böyle işe. insan 5 dakika bile uyuyamaz mı ya? tam 5 saattir gözlerimi kapalı tutuyorum 1 saniye bile uykuya dalmadım. uykuya dalmak yerine, trenler nasıl daha hızlı gider? insanın dna'sıyla oynayarak onu fareye çevirebilir miyiz? falan gibi değişik konu başlıkları tarttım bütün gece. beynimi çöpe atmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de o var tabi. 3 gram bişey yersin, sınava girdiğinde hayvanlar gibi osurasın gelir. osuramazsın çünkü utanırsın. izin istesen 5 dk tuvalete gitmek için, gidince gazdan eser kalmaz. dönüp oturduğunda yine gelir o kütle.

bakalım neler gelicek başımıza haydi hayırlısı. başarılar herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

abii

1 saniye bile uyumamış olmama rağmen nasıl oldu bilmiyorum, hiç uykum gelmedi, hiç dikkatim dağılmadı, hiç başım öne düşmedi, çatır çatır yaptım lan soruları. abi hala enerji patlaması yaşıyorum lan yorgunluk denen zımbırtıdan eser yok bi acayibim şu anda.

umarım herkesin istediği olur diyeyim ve kapatayım. haydi geçmiş olsun bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

158 soru yapabildim o kadar geri dönüş yapmama rağmen boş sorulara. Zaman çalışması yapmamıştım hiç mükemmel geçti. Ama hala umudum yok yani hepsini doğru yaptığımı düşündüğüm halde. İstanbul içi devlet kazanmam lazım o yüzden umut falan kalmadı. Fakat hayatımda hiçbir sınava bukadar konsantre olmamştım. Umut olmadığından heyecanda yok ondan herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...