Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 dün bugün sabah 6dan beri kuyruk bekliyorum akşam 4-5 e kadar ama sistem kilitli. Her bankada 2şer kişi bekliyoruz 3 ayrı bölge de ama ı ıh. Ösym ne diyeyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 eee nabıcaz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 uzatırlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ben 2. gün internet şubesinden yatırdım 4. gün de internetten yaptım başvurumu sorun yoktu ama 3. gün şifremi almaya gittiğimde marmara myodaki kadın sistem saatlerdir kapalıydı şansına şimdi geldi demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 2008 de dgsye girmiş fakat o sırada mezun olmamış vatandaş şimdi mezun ve dgsye girecek internet şifresi alıp internetten başvuru yapabiliyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 2009 da girdim dgs'ye o sırada okuyodum, şimdi okumuyorum, kazanamadım, bu sene internetten yaptım başvuruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sadece bankaya para yatırdın ve internetten başvuru yaptın dimi ? bide önceden başvuru yaparken tercih yapılıyodu şimdi galiba öss gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 banka sistemleri düzelmiş mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 QueenofSpades said: sadece bankaya para yatırdın ve internetten başvuru yaptın dimi ? bide önceden başvuru yaparken tercih yapılıyodu şimdi galiba öss gibi olmuş. aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 4 üne de az kaldı. Heyecan yaratalım=P Haftaya Sonisphere konserlerinden sonra 1 hafta da anca bünyeyi toplayacam. Sınav öncesi stress atmaya birebir. Çalışma durumları nasıl sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ben dün mezun oldum, dıkey gecıs yaptıgım uniden :) Güzel duygu, umarım kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 İlk girişte kazandınmı? Hangi Üniversite? Kaç Puan ile girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ben meslek lisesiydim, matematiği en son ortaokulda görmüştüm o derece. 3-4 ay güvender dgs'den mat çalıştım kendim, yapamadıklarımı da o günün akşamı bir sayısalcı arkadaş çözüyordu. Ama okul ortalamamda iyiyidi, 80 üzerinden 79,5 geldi diploma puanı. 67 şer yaptım 80 üzerinden. 274 puanla tr 290 ıncısı oldum esıt agırlıkta ve bursa uludağdan sosyal bilimler turizm myodan, istanbul iktisat turizme geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bu arada ilk giriş ve 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bende geçen sene İst üni ingilizce işletmeye geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 İntibak döneminde sana kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 evet sınav yarın herkze başalarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi başarılar diliyonuz heyecan yapıyorum ya pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi lanet olsun böyle işe. insan 5 dakika bile uyuyamaz mı ya? tam 5 saattir gözlerimi kapalı tutuyorum 1 saniye bile uykuya dalmadım. uykuya dalmak yerine, trenler nasıl daha hızlı gider? insanın dna'sıyla oynayarak onu fareye çevirebilir miyiz? falan gibi değişik konu başlıkları tarttım bütün gece. beynimi çöpe atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Uykusunu yiyiiim, karın ağrısından ölücem streste yok hani.. OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sınava girecek herkese başarılar diliyorm şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bi de o var tabi. 3 gram bişey yersin, sınava girdiğinde hayvanlar gibi osurasın gelir. osuramazsın çünkü utanırsın. izin istesen 5 dk tuvalete gitmek için, gidince gazdan eser kalmaz. dönüp oturduğunda yine gelir o kütle. bakalım neler gelicek başımıza haydi hayırlısı. başarılar herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abii 1 saniye bile uyumamış olmama rağmen nasıl oldu bilmiyorum, hiç uykum gelmedi, hiç dikkatim dağılmadı, hiç başım öne düşmedi, çatır çatır yaptım lan soruları. abi hala enerji patlaması yaşıyorum lan yorgunluk denen zımbırtıdan eser yok bi acayibim şu anda. umarım herkesin istediği olur diyeyim ve kapatayım. haydi geçmiş olsun bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ulan herkez sınav zordu felan yazmış ama bana kolay geldi nedense. bakalım toplamda 2 yanlşm var oda mattan geri kalanları yaptım umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 158 soru yapabildim o kadar geri dönüş yapmama rağmen boş sorulara. Zaman çalışması yapmamıştım hiç mükemmel geçti. Ama hala umudum yok yani hepsini doğru yaptığımı düşündüğüm halde. İstanbul içi devlet kazanmam lazım o yüzden umut falan kalmadı. Fakat hayatımda hiçbir sınava bukadar konsantre olmamştım. Umut olmadığından heyecanda yok ondan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar