adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kafayı yemek üzereyim bir çok siteden denedim en fazla 0.5 ile indiriyo 2 haftadır böyle aynı torrenti başkasına yolluyorum o cayır cayır indiriyo ben indiremiyorum yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 port aç eğer açmadıysan şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://portforward.com/ bu siteden yararlanabilirsin eğer nası yapılcağını bilmiosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 açtım port sorun onda değil hatta portda sorun da yok testte ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kafayı yiyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 uTorrent kullanıyorsun büyük ihtimalle, her bozulan şeydeki taktigi izle.Sil, tekrar yükle :) denemeye değer en azından, uTorrent baya küçük bir program zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gün içersinde 2 kere silip tekrar yükledim 4 kere farklı torrent denedim modeme res attım güvenli modda açıp torrenti silip yükledim download sınırımı kaldırdım upload'u bile bi ara sınırsız yaptım ama ozaman daha da kötü oldu değiştirdim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 farklı bi torrent indirme programı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 1. utorrentin içersindeki band genişliği bölümüne bak, netten kendi bağlantına göre en iyi değerleri yaz(utorrentin içersindeki port test etme yerindede default ayarları bulabilirsin). 2. utorrenti uninstall yaptıgında sadece programı silersin ayarları saklar.Uninstalldan sonra runa %AppData%uTorrent yaz ve klasörü boşalt. 3. Ethernet kartına kendi ek driverlarını yükleyen programlar varsa bunları kaldır cfosspeed netlimiter gibi Bunlar işe yaramazsa şu 2 sayfadaki önerilere bir bak http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=15992#p258234 http://www.utorrent.com/documentation/connection-setup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bana mailini at sana eski sürüm canavar gibi azureus u göndereyim, o kesin çeker, eski toprak kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar