escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 OLMUYO ULAN SİZSİZ OLMUYOOO :( http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs132.snc3/17936_299602227555_280957577555_3320620_1242752_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ekmek, futbol güzel bir şey. inan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yazar bi üstte ekmeğe seslenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard abv! Futboldan anlamıyor bir de savunuyor feminist gibin abvvv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 feminist gibi saçma sapan şeylerin fanboylugu yapan ben değilim ki sizsiniz. anlamıyo dedğin şey de dünyanın en primitif oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abv bi sus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kes lan kumpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bak hala konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: senin gözleme tavandan bulaşmıştır o hamurlar :D (:D Estel_Anorien said: büyük ihtimalle mahalleye çıkıp top oynamana annen baban izin vermedi, sen de hep kız kuzenlerinle evcilik falan oynadın. ondan oluyo hep bunlar. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 benim kuzenim de yok ki aksine kücükken cok top oynardım ama sizden farklı olarak büyüyünce saçma bi oyun olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 futbolu sevmemek gaylik değildir ama ıyy ben futbolu hiç sevmem,ne anlıyorsunuz şu futboldan diyorsa bi erkek hakketten bi test yaptırmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 topic pozitif sonuçlarla doldu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tamam adam itiraf etti. dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abvblizzard said: benim kuzenim de yok ki aksine kücükken cok top oynardım ama sizden farklı olarak büyüyünce saçma bi oyun olduğunu anladım. Çok top oynardım derken, genelde inşaata yakın yerlerde oynadın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 escape said: tamam adam itiraf etti. dağılabiliriz. ahaha anlamadığın 3. postum bu galiba. yazık lan. "Tatar Ramazan" said: abvblizzard said: benim kuzenim de yok ki aksine kücükken cok top oynardım ama sizden farklı olarak büyüyünce saçma bi oyun olduğunu anladım. Çok top oynardım derken, genelde inşaata yakın yerlerde oynadın sanırım. Mantıklı bi argumanı olmayıp 2. sınıf psikoanalitik tespit yapan 2. kişisin. özel hissetme kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 vurmayın öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bizim de bir arkadaş var, gol olunca falan sevinemiyor yani anlamsız sevemiyor adam.O yüzden zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi gidin halısahada harcayın bu enerjinizi. yetemiyosunuz zeka gerektiren şeylere depar felan atın siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 psiko msiko bişiler diyor futbolda sevmiyor çok zeki olduğunu düşünüyor nerd evet çok bıdıbıdıym,gidip bıdıbıdı yapsam daha iyi olur haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 biri sana çok kötü gaz vermiş abv. cidden bak. "çok zekisin sen zeka gerektiren şeyler yapmalısın. boşver futbolu boşver herkesin yaptığı şeyi sen millete laf sokmak için zekanı göstermek için fırsat kollamalısın" falan diye. aman. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 slickers said: psiko msiko bişiler diyor futbolda sevmiyor çok zeki olduğunu düşünüyor nerd evet çok bıdıbıdıym,gidip bıdıbıdı yapsam daha iyi olur haklısın kurulan kompleks bi cümleyi anlamayıp "felsefe yapma lan" diyen hıyarlardan zerre farkın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Adamda fiziksel bir kompleks var sanırım, o da ama zekam üstün savına tutunmuş işte, vurmayın garibe yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kankaları gelin alın şunu her an bilimsel bir açıklama yapacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Futbol seven insanların genel profilini gördük. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 futbolu bir kez daha sevdim senin sayende teşekkürler abiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar