forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 plazma elektrolitik oksitleme bunu alcam inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bende mühendislik okuyorum ama sinema dersleri var bu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bu saatten sonra neden hala bisey okumak isterimki sorusuna cevap veremedim ama, olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 okuma şükrü boşver, birlikte film çekelim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Course in Kuştepe Campus Course in Dolapdere Campus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hardkor geliyo kulağa dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cekelim, kamerayi tutarim ben. gecen sokagin kosesinde bisey cekiyolardi gene, aralarina atlayip abi beni de alin dicektim, diyemedim =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sizin sokakta da habire birşey çekiyorlar. bir öğren artık. supernatural falansa adres ver ama sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yok, boardwalk empire diye bi dizi, marky mark ve scorsese yapimcilariymis, steve buscemi var ama gormedim sadfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 buscemi mi^^ ben de istiyorum yhae =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 xaty said: ME 308 - Industrial Control MS 309 - Manufacturing Processes 1 MS 303 - Decision Economics NS 200 - Einstein's Relativity PHYS 211 - Modern Physics SPS 303 - Law and Ethics ENS 491 - Graduation Project (Design) (Bu derslerden 2'sini bırakacağım sanırım, NS 200 ve SPS 303 gidebilir.) Bu iki dersi bırakmasaydım önümüzdeki dönem ders almama gerek kalmayacakmış. Add / Drop dönemi bittikten sonra bunun farkına varmam kötü oldu. Gerçi yine de sıkıştırmazdım heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aquila said: hay anasini yaa, ben de sinema okumak istiyorum, mal gibi algoritma malgoritma salak sacma islerle ugrasiyorum, anlasam neyse. oha lan çok zevkli algoritma malgoritma sinema okuyup ne yapacaksın (okuyanlar alınmasın sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 napae said: Hadi biri BUS ne alaka diye sorsun. ^^ psychology + business = capitalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar