Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 çikoooo anam nooldi size :) ben yapmadım miki yaptı, işin garibi bu berbat oyuna, kupadan rezil olup elenişe rağmen yıllar sonra kupayı alırsak eğer çıkıp yok şu kadar yıldır alamıyorsunuz alın artık diye ağız yapıcak çoluk çocuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fener kupayi alirsa kadikoy yikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kupayı alırsak eğer, gelecek yıllarda kupanın bir anlamı kalmaz. bu yüzden tıpkı ligde Fenerbahçe'nin yardırmaya başladığı dönemde aniden düşüşe geçişi gibi son anda kaybedebiliriz kupayı. nice paralar dönüyor, doğal bu eylemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bunca sene dolmus taraftari bence de yikarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kupanin anlami fener alamiyo diye degil zaten, turkiye kupasi oldugu icin, fener sadece katilan bi takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hüzünlü aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 maslaktan gecerken surekli guluyorum buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Arkasokak said: ... :) işin garibi bu berbat oyuna, kupadan rezil olup elenişe rağmen ..... :) :) :) :) :) :) :) :9 :) :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu arada kimse benim gibi düşünüyormu bilmiyorum topic i de tarama fırsatım olmadı ama... maçın spiker ve yorumcusu berbattı! maç bitiminde trt'nin sitesinde [email protected] mail adresine mail attım.. ki normalde böyle şeylerle uğraşmam. bu kadarmı taraflı maç anlatılır. iğrençti. sinirlerimi bozdular. antalya gol atıyor hiç bir yorum yok. tamam GOOOOOL diye bağırmasan da olur izleyenlerin %90'ı galatasaraylı ama bari atılan golü bi adam gibi anlat. galatasaray gole yaklaşıyor heyecanlanıyor spiker, galatasaray lehine bi karar verildiğinde allahın emri, aleyhine olunca hakem öyle düşünüyor(ama bence öyle değil) gibi yorumlar.. böyk.. say say bitmez. yorumcu zaten felaket. adamın ismini bilmiyorumda hangi kanalda çıksa yorumları hep çok taraflı. galatsaray yorumcusu olmak taraflı olmak anlamına gelmemeli. neyse diğer maçlarda bu spiker mi yorum yapıyordu bilmiyorum ama galatasaray elendiğine göre ve bu spiker galatasaraylı olduğuna göre diğer maçlarda bu kadar kötü olmaz umarım? (belki FB maçlarında fb nin karşısındaki takımı tutar :P haha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evet o benim de dikkatimi çekti ya resmen türkiye-x maçı anlatır gibi anlattı adam. bi haydi çocuklar demediği eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ermynorac said: bu arada kimse benim gibi düşünüyormu bilmiyorum topic i de tarama fırsatım olmadı ama... maçın spiker ve yorumcusu berbattı! maç bitiminde trt'nin sitesinde [email protected] mail adresine mail attım.. ki normalde böyle şeylerle uğraşmam. bu kadarmı taraflı maç anlatılır. iğrençti. sinirlerimi bozdular. antalya gol atıyor hiç bir yorum yok. tamam GOOOOOL diye bağırmasan da olur izleyenlerin %90'ı galatasaraylı ama bari atılan golü bi adam gibi anlat. galatasaray gole yaklaşıyor heyecanlanıyor spiker, galatasaray lehine bi karar verildiğinde allahın emri, aleyhine olunca hakem öyle düşünüyor(ama bence öyle değil) gibi yorumlar.. böyk.. say say bitmez. yorumcu zaten felaket. adamın ismini bilmiyorumda hangi kanalda çıksa yorumları hep çok taraflı. galatsaray yorumcusu olmak taraflı olmak anlamına gelmemeli. neyse diğer maçlarda bu spiker mi yorum yapıyordu bilmiyorum ama galatasaray elendiğine göre ve bu spiker galatasaraylı olduğuna göre diğer maçlarda bu kadar kötü olmaz umarım? (belki FB maçlarında fb nin karşısındaki takımı tutar :P haha) Okay Karacan aslında yapmazdı böyle ama iddaa basmış olabilir, Ömer Üründül'e taraf diyorsan adam baya Fenerbahçeli o konuda şikayetçi olanlar GS'li olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ömer üründüle demiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ömer üründül konuşmuyo ki taraf tutsun abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 necati tokatlamış gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 harbiden ha, adam antalya gol attiginda saki milli takim gol yemis gibiydi, ve top aglarda. onun disinda bi kotulugunu duymadim, seker seker anlatti maci iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yannız masquerada ve khelben hala yoklar =( başlarına kötü bişimi geldiki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hıncalkewell yine konuşmuş.. said: Rijkaard futbolu bilmiyor ve kötü niyetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bu maçta reykardın ne suçu var yahu.santos küsmesin diye 45dk oynatcagını bilioduk.emre girdi golunu attı.eşşek yüküyle gol kaçırdık.reykard girip kendimi atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 mokoko said: AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Red said: bu maçta reykardın ne suçu var yahu.santos küsmesin diye 45dk oynatcagını bilioduk.emre girdi golunu attı.eşşek yüküyle gol kaçırdık.reykard girip kendimi atsın bana gore tek sorun, sarpi cikarmasi gerekirken topali cikarmasiydi, ama o da benim sinirli futbol bilgim ve izledigim kadariyla, ama mesela baltayi alip caneri one surmesi cok superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bu maç sinekten yağ çıkardı resmen Rijkaard, ben turu geçemememize rağmen gayet beğendim kadro yapısını doğru kullandı.Yaptığı 2 değişiklik direk golü getiren hamlelerdi, forvetsiz bir takımda oyun doldur/boşalta dönmüşken uzun bir stoper alması da akıllıcaydı iyi top indirdi Servet, değerlendiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 korner filan yaptırsalar iyi olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 zaman yetmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar