Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

bu arada kimse benim gibi düşünüyormu bilmiyorum topic i de tarama fırsatım olmadı ama... maçın spiker ve yorumcusu berbattı!

maç bitiminde trt'nin sitesinde [email protected] mail adresine mail attım.. ki normalde böyle şeylerle uğraşmam. bu kadarmı taraflı maç anlatılır. iğrençti. sinirlerimi bozdular.

antalya gol atıyor hiç bir yorum yok. tamam GOOOOOL diye bağırmasan da olur izleyenlerin %90'ı galatasaraylı ama bari atılan golü bi adam gibi anlat. galatasaray gole yaklaşıyor heyecanlanıyor spiker, galatasaray lehine bi karar verildiğinde allahın emri, aleyhine olunca hakem öyle düşünüyor(ama bence öyle değil) gibi yorumlar.. böyk.. say say bitmez.

yorumcu zaten felaket. adamın ismini bilmiyorumda hangi kanalda çıksa yorumları hep çok taraflı. galatsaray yorumcusu olmak taraflı olmak anlamına gelmemeli.

neyse diğer maçlarda bu spiker mi yorum yapıyordu bilmiyorum ama galatasaray elendiğine göre ve bu spiker galatasaraylı olduğuna göre diğer maçlarda bu kadar kötü olmaz umarım? (belki FB maçlarında fb nin karşısındaki takımı tutar :P haha)
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

bu arada kimse benim gibi düşünüyormu bilmiyorum topic i de tarama fırsatım olmadı ama... maçın spiker ve yorumcusu berbattı!

maç bitiminde trt'nin sitesinde [email protected] mail adresine mail attım.. ki normalde böyle şeylerle uğraşmam. bu kadarmı taraflı maç anlatılır. iğrençti. sinirlerimi bozdular.

antalya gol atıyor hiç bir yorum yok. tamam GOOOOOL diye bağırmasan da olur izleyenlerin %90'ı galatasaraylı ama bari atılan golü bi adam gibi anlat. galatasaray gole yaklaşıyor heyecanlanıyor spiker, galatasaray lehine bi karar verildiğinde allahın emri, aleyhine olunca hakem öyle düşünüyor(ama bence öyle değil) gibi yorumlar.. böyk.. say say bitmez.

yorumcu zaten felaket. adamın ismini bilmiyorumda hangi kanalda çıksa yorumları hep çok taraflı. galatsaray yorumcusu olmak taraflı olmak anlamına gelmemeli.

neyse diğer maçlarda bu spiker mi yorum yapıyordu bilmiyorum ama galatasaray elendiğine göre ve bu spiker galatasaraylı olduğuna göre diğer maçlarda bu kadar kötü olmaz umarım? (belki FB maçlarında fb nin karşısındaki takımı tutar :P haha)

Okay Karacan aslında yapmazdı böyle ama iddaa basmış olabilir, Ömer Üründül'e taraf diyorsan adam baya Fenerbahçeli o konuda şikayetçi olanlar GS'li olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bu maçta reykardın ne suçu var yahu.santos küsmesin diye 45dk oynatcagını bilioduk.emre girdi golunu attı.eşşek yüküyle gol kaçırdık.reykard girip kendimi atsın

bana gore tek sorun, sarpi cikarmasi gerekirken topali cikarmasiydi, ama o da benim sinirli futbol bilgim ve izledigim kadariyla, ama mesela baltayi alip caneri one surmesi cok superdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu maç sinekten yağ çıkardı resmen Rijkaard, ben turu geçemememize rağmen gayet beğendim kadro yapısını doğru kullandı.Yaptığı 2 değişiklik direk golü getiren hamlelerdi, forvetsiz bir takımda oyun doldur/boşalta dönmüşken uzun bir stoper alması da akıllıcaydı iyi top indirdi Servet, değerlendiremedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...