pogodi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 salıya kadar uzatıldı süre http://www.haber7.com/haber/20100211/OSYM-universite-sinavina-basvuru-suresini-uzatti.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oley o zaman salı günü yaparım heueh öğretmenlerin mesai süresi 5'te bitiyor dolayısıyla 5'ten önce okula vermek lazım formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bir şeyde ben sorayım.Örenim durumu kısmını ne doldurdunuz? ben halen kayıtlıyım üniversiteye ikinci dönem devam etmiycek olsamda. Haliyle "Bir yüksek öğrenim kurumuna kayıtlıyım" seçeneğini yazmak gerekiyor.Fakat altındaki okul adı numara vs. diye kısımları Lise diplomasıylamı dolduruyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pis gaza geldim. ben de gireyim sınava. madem uzatmışlar süreyi. cmts başvurabiliyor muyuz okullara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ben bizim okulu tanıyorsam bana o diplomayı vermezler. diplomanın fotokopisi var bende onu gidip notere söylicem artık pazartesi olur olur, olmazsa sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 abi kendi okulun niye noterden bişi istiyo sadsa. kayıtlarınızda yazmıyo mu lan burdan mezun olduğum daha ne kanıt istiyosunuz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar